Įkraunama...
Įkraunama...

Antras gimdymas po Cezario

QUOTE(Amri32 @ 2010 02 07, 14:42)
Aš ir apie tą palyginimą su inkstais nelabai supratau g.gif Tai jei pradėt dabar lyginti pjaustymus, tai ko moterys puola plastines operacijas darytis?Čia juk irgi kūno pjaustymai g.gif
O gamtai tikrai nusispjauti - kokiu keliu tas Lelius ateis - čia tik perdėtas natūralisčių rėkimas, kad išsikankinusi ir plyšusi moteris - tai euforija.Mazochistės - sakyčiau doh.gif Gerai, galima tris valandas gal pakentėti, o jei lipi sienom 16val., jei vaikas jau dūsta, jei mama jau su šv.Petru kalbasi - o po ala ,,laimingos,,pabaigos dar pusmetį bliauna iš siaubo, ką teko patirti??Ir čia skaitosi 21amžius, čia gimdymo ,,kaifas,,.O tuos pinigus moki ar nemoki - rankas ginai vistiek kiša Ten ,,iki alkūnių,, - tai jautiesi kaip sėklinė karvė, sakyčiau...Dingsta visi etiškumai, moteriškas paslaptingumas.Po gimdymų dvejų jaučiausi būtent taip - kaip pro Tą galą išskersta, išmėsinėta karvytė - nes buvo begalo sunkūs ir ilgi gimdymai.Gerai, lenkiu galvą, kam pavyksta lengvai ir greitai, bet...ne visos gi tą laimingą gamtos bilietą būna ištraukusios ax.gif
Tad dabar jau esu susitarusi dėl CO, ir laukiu Šventės, kada susitiksim su savo Stebuklu...Per daug sunkiai mes Jį prisikvietėm, kad galėtume vėlgi rizikuoti mano lipimais sienomis ar vaiko uždusimu...Iškęsiu visus pjaustymus, randus ar kokias komplikacijas - bet esu įsitikinusi, kad cezario operacija saugiausias atėjimas būtent Leliui į šį pasaulį.O Mamos...Mamos vienodai kenčia - ar natūraliai gimdo, ar operaciją apturi - abu būdai yra vienodai ir skausmingi ir rizikingi.Bet Mus visas vienija vienas Tikslas - gimęs Vaikelis...

thumbup.gif pritariu
Atsakyti
QUOTE(Bluebell @ 2010 02 05, 21:22)

QUOTE(Dax @ 2010 02 06, 05:59)

QUOTE(LoveIs @ 2010 02 06, 18:08)

aciu visom uz supratima ir palaikyma,kad per daug nesmerket 4u.gif 4u.gif 4u.gif

paz.as labai dziaugiuos kad dabar atejo tokie laikai kad moterys gali rinktis kaip jom geriau pagimdyt vaikeli,pas mus miestelyje ginekologai tiesiogine prasme yra suzvereje nauju neatsiranda ir labai daug gimsta vaikiuku su rimtom traumom kai kurie lieka net invalidais visam gyvenimui vien del to kad kysio nedavei kiek paprase ar nelaiku gimdyt pradejai o dar neduok dieve nakti pradejai gimdyt tai gimdyma paspartins visom ir pagimdysi per keles minutes nesvarbu kad vaikas dar nelenda isstume per prievarta ir dar sukarpo kad tik greiciau.o va jai pinigelius davei tiek kiek jis paprase atvirai pasakius net uzpakali islaizys doh.gif teko savo akim pamatyt kaip issidirbinejo is vienos gimdyves ji varkse praverke puse dienos mes ja raminom kol neatejo tievai dave jam pinigeliu 200lt.o jis pareiske kad cia tik dektuku dezutei teuzteks paprase 400lt.tai tevai surinko ir dave tuos pinigelius ir ka jus manot ipuole i palata rankas glostyt pradejo ir graziu vardu vadint tiesiog sokinejo daugiau uz vyra smile.gif tai as negimdziau savo miestelyja vazevau i klaipeda.
Atsakyti
QUOTE(meilikatyte @ 2010 02 08, 12:35)
teko savo akim pamatyt kaip issidirbinejo is vienos gimdyves ji varkse praverke puse dienos mes ja raminom kol neatejo tievai dave jam pinigeliu 200lt.o jis pareiske kad cia tik dektuku dezutei teuzteks paprase 400lt.tai tevai surinko ir dave tuos pinigelius ir ka jus manot ipuole i palata rankas glostyt pradejo ir graziu vardu vadint tiesiog sokinejo daugiau uz vyra smile.gif tai as negimdziau savo miestelyja vazevau i klaipeda.

kazkoks siaubas blink.gif blink.gif blink.gif
dar mediku vadinasi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(LoveIs @ 2010 02 07, 15:45)
drinks_cheers.gif Man antra cezaro operacija tapo sunkesne nei tiketasi, betas vistiek dziaugiuosi viskuom, gretitai atsigavau ir esu labai laiminga  smile.gif
Dziugaus susitikimo su mazyliu  4u.gif

Ačiū 4u.gif wub.gif
Atsakyti
As tik uz cezari thumbup.gif . Nenoriu gylintis i pirmo , naturalaus gymdymo smulkmenas ( ar galima pavadinti smulkmenom visa ta kosmara g.gif ), bet jeigu galite sau leisti finansiskai , arba pagal med. parodymus , tai siulyciau TIK CP- geris nerealus ! ( nekalbu apie ekstra cp, kai iskankinta vaika ir mamyte dar ir papjauna doh.gif , tai aisku reabilitacinis periodas + savijauta + vaiko bukle ZYMIAI blogesne )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Leonsija: 20 vasario 2010 - 20:24
[quote=hi smile.gif,2010 02 06, 11:51]
Ką jau čia labiau tuo momentu gali duot supjaustyta ir savarankiškai net pasiverst negalinti? Rado būdą suromantizuot CP. Jokios romantikos jame nėra. Tai yra medicininė intervencija, kuri turi būti daroma tada kai reikia, o ne tada kai užsimanau.Ne atsitiktinai gamtos surėdyta, kad vaikai gimsta taip kaip gimsta. Tai ir yra vaikui geriausia. CP yra pagalba tada, kai to geriausio duoti dėl medicininių priežasčių neišeina, kai gamtai reikia padėti

Oho ho ho kaip si mamyte nusisneka;)Jei pati gimdei ir nezinai ka reiskia CP tai nefilosofuok cia nesamoniu.Pvz. as po CP atsigaavau labai greitai ir nieks tau neleidzia nepasiversti ant sono, o kaip tik liepia kilti ir eiti ir kuo grieciau.kadangi anksciau man buvo operuotas apendicitas -tai galiu pasakyti ,kad nesulyginamai sunkesne operacija ir randas didesnis ir astigavau tikrai sunkiau kur kas nei po CP.

As pirma gimdziau, o antra irgi tariausi del CP TAI GAL TURIU KA IR SULYGINTI ir tikrai likau patenkinta CP ir visai neapsigavusi. drasiai galiu pasakyti, kad vel prasyciausi CP.
ir be to graudu buvo ziureti kaip daug jaunesne uz mane toj pacio palatoj nepakilo po gimdymo is lovos kur kas ilgiau nei as po CP , nes gimde 24 val.pasekmes- ir epidura buvo gavusi tik jau ilgesni nei per CP ir suplyso,ko pasekoje atsisesti negalėjo
taigi situaciju ivairiu ir visokiu bet kiek matau tai tik kol kas gimdymo traumas - tiek vaikui tiek ir mamai ,kazkaip apie CP pasekmes ir traumas tik teoriskai kalbama o kur praktika?
Atsakyti
O aš kaip tik po CP raudojau ir depresavau,kad negalėjau pagimdyt pati ir kad dukrytė negali būt kartu su manim verysad.gif ,o po natūralaus buvau euforijoj turbūt metus thumbup.gif ir džiaugiuosi tuo lig šiol biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Salvina: 21 vasario 2010 - 20:06
QUOTE(Salvina @ 2010 02 21, 21:00)
O aš kaip tik po CP raudojau ir depresavau,kad negalėjau pagimdyt pati ir kad dukrytė negali būt kartu su manim verysad.gif ,o po natūralaus buvau euforijoj turbūt metus thumbup.gif ir džiaugiuosi tuo lig šiol biggrin.gif

Gal as uzduosiu kvaila klausima - bet kas blogo tame, kad mama ne pati pagimdo ? Kodel del to reikia depresuoti?
Gal vaikiuka atesa ir ne iskart (nors Vilniuje tai daugeliu atveju ir po CP padeda ant krutines), bet uztat atnesa ji nesutraumuota gimdymo metu, nesuspausta galvyte ir t..t...
As tiesa sakant netgi dziaugiausi po visko, kad man dare CP blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(<Pienė> @ 2009 04 06, 11:36)
Nesuprantu tu kurios siaip va is lempos susigalvoja, kad va man reikia cezario nes as ar bijau ar ten dar kas, prisigalvoja yvairiausiu priezasciu. Aisku kai paciai nieko nereikia daryt daug lengviau, gaunas tas pats kas nueit i parduotuve ir vaika is lentynos pasiimt..  Nesuprantu tikrai tu kurios darosi tai del saves. Aisku nesakau kad yra blogai tada kada jau tikrai reikia to CP, bet bukit zmones neprisigalvokit juokingu priezasciu. Vis gi Dievas padare taip kaip ir turi butu, jeigu butu norejes kad vaikelis taip lengvai isvystu si pasauli, manau uztrauktuka butu pilve moterim padares. Bukit protingos..

Nereikia taip teisti busimas mamas, kurios labai bijo ir praso cezario. Tu gal tiesiog neisivaizduoji kokiame strese ir kokioje baimeje zmogus buna. Jei tau lieptu sokti is parasiuto ar daryti tai, ko tu ziauriai bijotum, paziureciau dar pati kiek sumoketum pinigu ar koki varianta pasirinktum (kad istumtu is lektuvo ar pati issoktum) biggrin.gif Tiesiog kiekvienas turime savu isivaizdavimu, savu baimiu ir savaip i jas reaguojame.

Na bet man negresia CP vien del baimes smile.gif nes as bijau ir CP ir gimdymo ir paciu gydytoju. Del to kaip bus taip ir bus. Kazkaip reiks susiimti ir gimdyti.
Atsakyti
QUOTE(Dizaster @ 2010 02 22, 01:02)
Gal as uzduosiu kvaila klausima - bet kas blogo tame, kad mama ne pati pagimdo ? Kodel del to reikia depresuoti?
Gal vaikiuka atesa ir ne iskart (nors Vilniuje tai daugeliu atveju ir po CP padeda ant krutines), bet uztat atnesa ji nesutraumuota gimdymo metu, nesuspausta galvyte ir t..t...
As tiesa sakant netgi dziaugiausi po visko, kad man dare CP blush2.gif

Na,čia gal nuo mamos supratimo ir požiūrio priklauso,aš jaučiausi psichologiškai blogai,ypač dėl to,kad negalėjau visą parą būti šalia jos.Jum gal natūralus gimdymas atrodo trauma vaikui,o man cezaris,pasiskaitykit ankstesniuose puslapiuose yra nuoroda,kaip staigus ištraukimas iš gimdos veikia kūdikį ir kas vyksta jo organizme unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Salvina: 24 vasario 2010 - 16:32
QUOTE(Amri32 @ 2009 12 04, 18:45)
O kai pagalvoji, tai Dieve Dieve, koks skirtumas, kokiu būdu ateis tas vaikelis į Pasaulį - Svarbiausia, kad Jis ATEITŲ...

drinks_cheers.gif. Pati dėl antrojo gimdymo nedvejodama apsisprendžiau - CP ( pirmojo gimdymo metu CP buvo ekstrinis). Aišku, tam buvo indikacijos, tos pačios indikacijos būtų buvę ir gimdant antrą. Jūsų atveju nedvejodama ir negrauždama savęs rinkčiausi CP. Be reikalo nervų negadinkit, jūsų kantrybės ir meilės reikės, kai jis ar ji gims 4u.gif Mano abidvi cezariukės, dėl to blogesnė mama nesijaučiu mirksiukas.gif Aišku, cezaris tik iš baimės gimdyti natūraliai man nelabai suprantamas požiūris ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sauadsa: 24 vasario 2010 - 17:10
QUOTE(Salvina @ 2010 02 24, 16:31)
pasiskaitykit ankstesniuose puslapiuose yra nuoroda,kaip staigus ištraukimas iš gimdos veikia kūdikį ir kas vyksta jo organizme unsure.gif

Jus gal turit omeny tai:

Pocezarinio streso įtakoje įvyksta tam tikri kraujo ir DNR pokyčiai,kurie  išsilaiko kelias paras po gimimo:blink: ,ko pasekoje tokiem vaikam padidėja visokių ligų-vėžio,cukrinio diabeto ir kt. tikimybė ateityje unsure.gif

Taigi cia visiski kliedesiai... is kur tokia informacija traukta? Panasu i sektantu pasakas... unsure.gif
Atsakyti