Įkraunama...
Įkraunama...

Antras gimdymas po Cezario

QUOTE(Bluebell @ 2010 01 26, 19:18)
laba 4u.gif  as tokia pacia temuke uzvedziau kitame skyrelyje, net sudrebejau pamacius, netiketai radus, kiek cia prirasyta jau  thumbup.gif
man su dukra dare planini cp.
niekam tokio siaubo nelinkiu nelinkiu patirt...
as neisivaizduoju, kaip kitos mamos raso 'ta pacia diena' vaiksciojau...
as siaip ne taip atsistojau tik i 5 para , pries tai bandymai baigesi alpimu verysad.gif  kudikio ***** seseles nepaeme nei vienai nakciai...
vyras aisku dalyvaut negalejo... kudikio ne pabuciuot nedave kai gime, isnese kazinkur... visas tas dienas pragulejau po laselinem nei atsisest nei ka , kaip vaika paimt kai abiejose rankose laselines? kaip maitint kai prie pilvo prisiliestnegali, kur ja det? ne ant sono nesugebejau apsiverst... norejau sokt pro langa, depresija buvo baisi, gal mano organizmo regeneracines savybes tokios prastos, kad taip nesveikai sunku buvo?..............................................................................................
ir stai prabegus sesiems su puse menesio ir atsigavus po sitos nelaimes cezario- teigiamas testukas... wub.gif vaje vaje  blush2.gif
pasukiokit man pirsta prie smilkinio bet antra gimdysiu pati  blink.gif
tegul as klyksiu tris dienas ir tris naktis, tegul mane kirps nuo papu iki siknos , bet nenoriu kad pjautu  unsure.gif  unsure.gif
kolkas gginius sako kad viskas puikiai sugije dare echo, sake gimda kaip nepjauta...
tikekimes taip bus iki galo.....

na taip, kažkaip daug kas abejingai į CP operacijas Žiūri, jei gali pagimdyti pati, tai tą ir reikia daryti, nes operacija visit yra ne natūralus gimdymas.Praėjusią savaitę dar be sąrėmių atvykusi nestuke.gif iš karto pareiškė kad tik operuoti ją reikia nes ji labai skausmo nepakelia. Reziume- pati, pirmą kartą gimdanti pagimdė per 4 valandas be jokio plyšimo ir išvažiuojant, kai paklausiau ar labai baisu buvo , ji manęs paklausė" o ar daug tokių durnių kaip aš pasitaiko" Tesiog nusijuokiau , ką čia pridursi 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mokam-galim @ 2010 01 26, 18:30)
na taip, kažkaip daug kas abejingai į CP operacijas Žiūri, jei gali pagimdyti pati, tai tą ir reikia daryti, nes operacija visit yra ne natūralus gimdymas.Praėjusią savaitę dar be sąrėmių atvykusi nestuke.gif iš karto pareiškė kad tik operuoti ją reikia nes ji labai skausmo nepakelia. Reziume- pati, pirmą kartą gimdanti pagimdė per 4 valandas be jokio plyšimo ir išvažiuojant, kai paklausiau ar labai baisu buvo , ji manęs paklausė" o ar daug tokių durnių kaip aš pasitaiko" Tesiog nusijuokiau , ką čia pridursi 4u.gif  4u.gif  4u.gif

tikiuos ir man taip bus lotuliukas.gif thumbup.gif lengvai ir greitai tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Bluebell @ 2010 01 26, 20:04)
tikiuos ir man taip bus  lotuliukas.gif  thumbup.gif  lengvai  ir greitai tongue.gif

reikia tam nusiteikti ir viskas būna oki bigsmile.gif
Atsakyti
O man buvo sunkus gimdymas ir maziukas svere 4 kg, gimdziau 15 val. Paskutines 2 val. tiesiog rekiau, po to maldavau, kad cezari darytu, bet gydytojos buvo uzsispyre, sake, gimdysi pati. Tuo momentu norejau jas nusau gun_bandana.gif . Tai kaip as beveik be jegu gulejau, tai jos svarstyt pradejo ka daryt. Tai sugalvojo PRAKIRPT, o kur jos ankciau buvo? doh.gif . Tuo momentu man atrode Cezaris kaip isganymas. Tai ne gana to, kad kirpo, tai dar truputi ir plysau. Tai daba nei normaliai sedet, nei vaiksciot. Manau, kad cezaris yra geriau. Bent jau pojuciais po visko, na negaliu grieztai tvirtint, kad geriau cezaris, nes pati to nepatyriau, bet man taip atrodo 4u.gif .
Atsakyti
O kada CP darant skiria pilna narkoze, ir kada tik daline? g.gif Labai sunkiai pernesu pilna narkoze. Jei reiketu, tai doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(nep @ 2010 01 27, 18:59)
O kada CP darant skiria pilna narkoze, ir kada tik daline?  g.gif Labai sunkiai pernesu pilna narkoze. Jei reiketu, tai  doh.gif  doh.gif  doh.gif

na nezinau, leliukui tai geriausia kai mamai daroma dalinė nejautra, ir dažniausia tai visoms dabar tai ir daro bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(mokam-galim @ 2010 01 26, 19:19)
reikia tam nusiteikti ir viskas būna oki bigsmile.gif

tai va, zadu lankyt visokius kursus privacius pasiruosimo, relaksacijos ir pan, ziureism kas bus mirksiukas.gif

QUOTE(nep @ 2010 01 27, 17:59)
O kada CP darant skiria pilna narkoze, ir kada tik daline?  g.gif Labai sunkiai pernesu pilna narkoze. Jei reiketu, tai  doh.gif  doh.gif  doh.gif

tikrai manau kad jei planinis ir mama to nori, galima susitart [lietuvoj]
na o siaip epidurine ar spinaline blokada , nebent ten mygom mygom reik pjaut, sekundziu reikalas tai tada gal uzmigdo g.gif g.gif cia man atrodo labai extrinio cp atvejais...
Atsakyti
QUOTE(nep @ 2010 01 27, 19:59)

Pries operacija buvo atejusi anestezologe pokalbiui, paaiskinimui, tai ir klause kokios pageidauciau g.gif galbut galima rinktis unsure.gif
Atsakyti
jeigu man teks apturet antra cezari prasysiu pilnos narkozes....
zinau kad neisgirsiu to pirmo klyksmo verysad.gif vistiek leliuko nededa ant krutines.. [bent jau man nedejo] bet tai ko gero mazesne skriauda, nei girdet kaip barska irankiai is uz paklodes, jaust, be skausmo, bet jaust kaip ''atsega uztrauktuka'' pilve, kaip isima vaikuti, kaip paskui lupa placenta.. sedziu ir verkiu daba verysad.gif ga as per daug jautri, bet man tikrai tas cezaris buvo trauma schmoll.gif tad geriau jau miegociau kita karta... na bet stengiuos islikt pozityvi ir tikiuos gimdymo be skalpelio...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bluebell: 28 sausio 2010 - 19:52
QUOTE(Bluebell @ 2010 01 28, 19:51)

Ale, keista skaityti tokias patirtis, aš visiškai NIEKO nejaučiau su spinaline nejautra, jokio prisilietimo, jau nekalbant apie skausmą. Gal per mažą dozę vaistukų suleidžia ar nuo ko čia kaži priklauso, kad vienos jaučia viską, o kitos nieko g.gif
Papildyta:
QUOTE(pma @ 2010 01 25, 18:14)
turiu idomu klausima, kazkaip visad isivaizdavau kad naturaliai gimdant isplateja dubens kaulai, cia nesamone susigalvojau ar kaip istikro..  blush2.gif

Dubens kaulai plečiasi nėštumo metu, todėl net po CP užpakalis lieka platesnis laugh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sweet Dreams: 28 sausio 2010 - 23:16
QUOTE(Bluebell @ 2010 01 28, 20:51)
zinau kad neisgirsiu to pirmo klyksmo  verysad.gif  vistiek leliuko nededa ant krutines.. [bent jau man nedejo] bet tai ko gero mazesne skriauda, nei girdet kaip barska irankiai is uz paklodes, jaust, be skausmo, bet jaust kaip ''atsega uztrauktuka'' pilve, kaip isima vaikuti, kaip paskui lupa placenta.. sedziu ir verkiu daba  verysad.gif  ga as per daug jautri, bet man tikrai tas cezaris buvo trauma  schmoll.gif  tad geriau jau miegociau kita karta... na bet stengiuos islikt pozityvi ir tikiuos gimdymo be  skalpelio...

sveikos 4u.gif
jetau, skaitau ir mastau kokiam tu cia kaimali gyveni, ziuriu nu prancuzijoje, jai gerai supratau blush2.gif nu bet tau kosmariskai ten dare viska doh.gif
mano pirmasis gime per CP operacija buvo daroma, nes nesivere kaklas, vaikas buvo virs 4kg ir dar man yra antifofolipidinis sindromas, operacija buvo atlikta 18h jau kita ryta pries 7h as lipau is lovos(tai buvo sunku) ir keliavau is 3 i antra auksta pas savo maziuka, nes buvo intensivios terapijos skyriuje, visi cezarinukai keliauja ten. zodziu, man CP praejo puikai, gyjo puikiai, jau 5d spraigiau kaip nieko nejausdama thumbup.gif 4
dabar laukiuosi antro, gyd sake sansu mazai, kad leis gimdyti paciai, bet vilties turiu ax.gif na, bet jai darys CP tai tikrai nepergyvenu, nes tikrai nieko tragisko nepajutau smile.gif
taip, kad nereikia taip prigazdinti nestuke.gif visi atvejai yra skirtingi, o ypac skirtingose salyse mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo raasula: 29 sausio 2010 - 13:50
QUOTE(raasula @ 2010 01 29, 13:50)
sveikos 4u.gif
jetau, skaitau ir mastau kokiam tu cia kaimali gyveni, ziuriu nu prancuzijoje, jai gerai supratau blush2.gif  nu bet tau kosmariskai ten dare viska doh.gif
mano pirmasis gime per CP operacija buvo daroma, nes nesivere kaklas, vaikas buvo virs 4kg ir dar man yra antifofolipidinis sindromas, operacija buvo atlikta 18h jau kita ryta pries 7h as lipau is lovos(tai buvo sunku) ir keliavau is 3 i antra auksta pas savo maziuka, nes buvo intensivios terapijos skyriuje, visi cezarinukai keliauja ten. zodziu, man CP praejo puikai, gyjo puikiai, jau 5d spraigiau kaip nieko nejausdama  thumbup.gif 4
dabar laukiuosi antro, gyd sake sansu mazai, kad leis gimdyti paciai, bet vilties turiu ax.gif na, bet jai darys CP tai tikrai nepergyvenu, nes tikrai nieko tragisko nepajutau smile.gif
taip, kad nereikia taip prigazdinti  nestuke.gif  visi atvejai yra skirtingi, o ypac skirtingose salyse mirksiukas.gif

na jeigu ka, tai nesupraskite klaidingai, as tikrai nieko negasdinau mirksiukas.gif tik papasakojau, savo patirti, kas man buvo, gryna tiesa, ir kodel nenoriu antra karta tokio kosmaro patirti..
smagu girdet kad taip greit atsigavai, as tai tikrai ne, ir ne viena tokia esu [paskaicius forumieciu istorijas] 4u.gif
Atsakyti