QUOTE(Bluebell @ 2010 01 26, 19:18)
laba as tokia pacia temuke uzvedziau kitame skyrelyje, net sudrebejau pamacius, netiketai radus, kiek cia prirasyta jau
man su dukra dare planini cp.
niekam tokio siaubo nelinkiu nelinkiu patirt...
as neisivaizduoju, kaip kitos mamos raso 'ta pacia diena' vaiksciojau...
as siaip ne taip atsistojau tik i 5 para , pries tai bandymai baigesi alpimu kudikio ***** seseles nepaeme nei vienai nakciai...
vyras aisku dalyvaut negalejo... kudikio ne pabuciuot nedave kai gime, isnese kazinkur... visas tas dienas pragulejau po laselinem nei atsisest nei ka , kaip vaika paimt kai abiejose rankose laselines? kaip maitint kai prie pilvo prisiliestnegali, kur ja det? ne ant sono nesugebejau apsiverst... norejau sokt pro langa, depresija buvo baisi, gal mano organizmo regeneracines savybes tokios prastos, kad taip nesveikai sunku buvo?..............................................................................................
ir stai prabegus sesiems su puse menesio ir atsigavus po sitos nelaimes cezario- teigiamas testukas... vaje vaje
pasukiokit man pirsta prie smilkinio bet antra gimdysiu pati
tegul as klyksiu tris dienas ir tris naktis, tegul mane kirps nuo papu iki siknos , bet nenoriu kad pjautu
kolkas gginius sako kad viskas puikiai sugije dare echo, sake gimda kaip nepjauta...
tikekimes taip bus iki galo.....
man su dukra dare planini cp.
niekam tokio siaubo nelinkiu nelinkiu patirt...
as neisivaizduoju, kaip kitos mamos raso 'ta pacia diena' vaiksciojau...
as siaip ne taip atsistojau tik i 5 para , pries tai bandymai baigesi alpimu kudikio ***** seseles nepaeme nei vienai nakciai...
vyras aisku dalyvaut negalejo... kudikio ne pabuciuot nedave kai gime, isnese kazinkur... visas tas dienas pragulejau po laselinem nei atsisest nei ka , kaip vaika paimt kai abiejose rankose laselines? kaip maitint kai prie pilvo prisiliestnegali, kur ja det? ne ant sono nesugebejau apsiverst... norejau sokt pro langa, depresija buvo baisi, gal mano organizmo regeneracines savybes tokios prastos, kad taip nesveikai sunku buvo?..............................................................................................
ir stai prabegus sesiems su puse menesio ir atsigavus po sitos nelaimes cezario- teigiamas testukas... vaje vaje
pasukiokit man pirsta prie smilkinio bet antra gimdysiu pati
tegul as klyksiu tris dienas ir tris naktis, tegul mane kirps nuo papu iki siknos , bet nenoriu kad pjautu
kolkas gginius sako kad viskas puikiai sugije dare echo, sake gimda kaip nepjauta...
tikekimes taip bus iki galo.....
na taip, kažkaip daug kas abejingai į CP operacijas Žiūri, jei gali pagimdyti pati, tai tą ir reikia daryti, nes operacija visit yra ne natūralus gimdymas.Praėjusią savaitę dar be sąrėmių atvykusi iš karto pareiškė kad tik operuoti ją reikia nes ji labai skausmo nepakelia. Reziume- pati, pirmą kartą gimdanti pagimdė per 4 valandas be jokio plyšimo ir išvažiuojant, kai paklausiau ar labai baisu buvo , ji manęs paklausė" o ar daug tokių durnių kaip aš pasitaiko" Tesiog nusijuokiau , ką čia pridursi