Įkraunama...
Įkraunama...

Antras gimdymas po Cezario

QUOTE(Sweet Dreams @ 2009 12 08, 00:25)
Kalba eina apie moralinį diskomfortą - ale NEGIMDŽIAU. Šiuo atžvilgiu ekstrinis cz kaip tik turėtų būti "lengvinanti aplinkybė" - patyrėm visą gimdymo "malonumą", tik neišstūmėm. Fizinis blogumas kas be ko didesnis - ir sąrėmiai, ir operacijos sunkumai. Pati tai patyriau du kartus, bet nei vienu atveju nesijaučiau blogai psichologine prasme. Aš nešiojau, aš ir pagimdžiau, iš parduotuvės niekas neatnešė biggrin.gif Svarbiausia laiminga pabaiga, o ant visko kitko (ypač ant užkietėjųsių natūralisčių tongue.gif ) man nusiš..kt tease.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
As jau turejau 2 CP, ir nei po pirmo, nei po antro karto nieko panasaus nejauciau, tiesiog dziaugiausi savo stebukleliais, ir visa seima rolleyes.gif
Atsakyti
Čia atėjome pasidalinti savo patirtimi ir potyriais, taigi nesuprantu, kai cituojamas mano postas, "rodoma" kultūringa (?) iškalba, mėtomasi "nusi...ikt", "tik nereikia" ir tipo "aš taip nesijaučiau". Man pvz. visiškai neįdomu, kaip jautėtės jūs.
Trumpai papasakojau savo patirtį, kad mamos, kurių patrtis analogiška manajai ir jautėsi panašiai, suprastų, kad ne joms vienoms taip buvo.

P.s. po antrojo planinio cezario irgi jaučiausi puikiai. Bet nepulsiu draskyti akių tai, kuri galbūt jautėsi kitaip ir stengsiuosi suprasti ją. Galbūt ne visoms čia ant visko "nusi...ikt".
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pitija: 08 gruodžio 2009 - 12:51
QUOTE(Pitija @ 2009 12 08, 13:48)
Čia atėjome pasidalinti savo patirtimi ir potyriais, taigi nesuprantu, kai cituojamas mano postas, "rodoma" kultūringa (?) iškalba, mėtomasi "nusi...ikt", "tik nereikia" ir tipo "aš taip nesijaučiau". Man pvz. visiškai neįdomu, kaip jautėtės jūs.
Trumpai papasakojau savo patirtį, kad mamos, kurių patrtis analogiška manajai ir jautėsi panašiai, suprastų, kad ne joms vienoms taip buvo.

P.s. po antrojo planinio cezario irgi jaučiausi puikiai. Bet nepulsiu draskyti akių tai, kuri galbūt jautėsi kitaip ir stengsiuosi suprasti ją. Galbūt ne visoms čia ant visko "nusi...ikt".

As akiu niekam nedraskiau, as tik issakiau savo nuomone biggrin.gif nereikia taip jautriai reaguoti. O jei mano nuomone yra tokia, tai as ja ir rasau, tokia kokia ji yra. drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Pitija @ 2009 12 08, 13:48)

Nesinervinkit,Pitija ir saugokit save ir savo sveikata-panasu kad niekam cia tikrai neidomu kitokia nuomone,taip kad..nekreipkit demesio i tokius "kulturingus"pasisakymus 4u.gif

Be to jau temos autore senokai turi antra vaikuti-kaip ir nebeaktualu jai tai turbut tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo klaara: 08 gruodžio 2009 - 14:29
QUOTE(Pitija @ 2009 12 08, 12:48)

Jei jums nerūpi kitų patirtis, kodėl mums turi rūpėti jūsiškė?

Kai su tokia nuostata ateinate į temą, nenuostabu, kad pasijaučiate pasaulio bamba, kuriai drasko akis ir pagarbos nerodo hihihi.gif

P.S. Jei nenorite, kad kažkas komentuotų jūsų pasisakymus, išdėstykite juos veidrodžiui, o ne plačiai SM auditorijai wink.gif
Atsakyti
QUOTE(klaara @ 2009 12 08, 16:29)
Be to jau temos autore senokai turi antra vaikuti-kaip ir nebeaktualu jai tai turbut tongue.gif

Bet aktualu kitoms mamytems mirksiukas.gif
Atsakyti
Nu as pirma kai gimdziau - gavau irgi extrini CP - bet nebuvo viskas ten labai jau gerai ir nekalta, vaiku pasirupint galejau tik po gero menesio - iki to neturejau sveikatos, skaudejo pilva doh.gif , padusdavau vos iki WC nuejus blush2.gif , vaikas nebuvo ramus - mazai miegodavo (naujagimis - du kartus po 15 min ir tai ant ranku) - siuntinejo tyrimams profilaktiskai - echo smegenu ir pan. - nu nepasakyciau kad taip jau gerai viskas su tuo CP, antra gimdziau pati - aisku skaudejo - prasiaus CP (turejau teise) - bet dziaugiuos kad gydytojas nepaklause, nes po poros valandu buvau duse, vaiksciojau ir rupinaus mazyle, ta rami labai buvo, gerai miegojo - jokio dirglumo - tad jei yra galimybe rinktis - tik uz naturalu gimdyma esu blush2.gif
Atsakyti
Nemanau, kad vaiko ramumas priklauso nuo CP schmoll.gif
Mano abu po CP, taciau vienas labai ramus, kitas - visai ne ax.gif
Atsakyti
Kai paskaitau gimdymo istorijas,eiga,tai galvoju,kad noriu cezario ir tik cezario,nes naturalus gimdymas man siaubingai baisus atrodo,o kur dar tie visi plysimai ir pan. Nualpciau gimdydama,kogero doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Maserati @ 2009 12 12, 16:25)
Kai paskaitau gimdymo istorijas,eiga,tai galvoju,kad noriu cezario ir tik cezario,nes naturalus gimdymas man siaubingai baisus atrodo,o kur dar tie visi plysimai ir pan. Nualpciau gimdydama,kogero doh.gif

bet nepamirsk, kokiu komplikaciju gali but su cezariu. juk niekam nesiulo jo, jei gresmes kudikiui nera. plius, negalima bus net vaiko kilnot kazkiek savaiciu... verysad.gif
Atsakyti
Pirma CP dare,nes mergyte sedejo,o antra CP,nes pernesiojau,o skatinamuju del pirmo CP negalejo leist,kad netruktu gimda rando vietoje. Po antro CP atsigavau daug greiciau.
Atsakyti
QUOTE(taša @ 2009 12 12, 23:21)
bet nepamirsk, kokiu komplikaciju gali but su cezariu. juk niekam nesiulo jo, jei gresmes kudikiui nera. plius, negalima bus net vaiko kilnot kazkiek savaiciu... verysad.gif

Na as savo dukrytę ir kilnojau, ir prausiau, ir keičiau pampersus praėjus parai po CO thumbup.gif o praėjus savaitei jaučiausi taip, kad jokios CO buciau nė neturejusi mirksiukas.gif
Atsakyti