QUOTE(klaara @ 2009 11 05, 09:55)
Sunkiausia buvo ne fiziniai skausmai,bet psichologine emocine savijauta-prastai jauciausi visom prasmem-kad nemaciau kaip gimsta mano vaikas( cp dare su pilna narkoze),tarsi buvau jo negimdzius pati(taip juk ir buvo,deja),ilgai negalejau dar atsigauti,jauciau nepasitenkinima ,kalte,nuoskauda ir tt..Po antro natauralaus gimdymo greit atgavau jegas,jauciausi nuveikusi viska,ka turejau padaryti ,kad gimtu vaikas,jauciausi nuostabiai -gal metus buvau euforijoj po naturalaus gimdymo,prisiminimai apie ji man teikia daug jegu iki siol
Pas mane irgi pirmas CP,antras natūralus .O po CP jaučiausi lygiai taip pat,kaip aprašėt .Jaučiau labai didelį poreikį pagimdyti pati,o psichologinė dvasinė savijauta po to nuostabi.Irgi buvau euforijoj,jaučiau begalinį laimės,džiaugsmo,pilnatvės pojūtį,tai nenusakoma žodžiais .Pagimdyti pačiai man buvo labai svarbu ir džiaugiuosi tuo ligi šiol.O kad tai vaikeliui nepalyginamai geriau,tai jau yra įrodyta ir atlikti moksliniai tyrimai,nes būtent CP sukelia daug didesnį stresą .