QUOTE(Aukselio mama @ 2009 11 04, 17:15)
Lukomama laiko kol paimi naujagimi ant ranku ir pilnai gali rupintis tai ligiai 2 paros gulimo rezimo ir veliau jau tikrai sugebesi viska pasidaryt pati.As po cp buvau viena mano vyro nebuvo tuo metu namuose ir maudziau pati ir visa kita .Aisku baimes pilnos kelnes kai prisiskaitai kad nieko kilnot negalima, bet kita vertus musu vaikas sveria 4 kg ka tik gimes nejaugi nuo tiek mum gali kas atsitikt , tad mastykim teigiamai ir viskas taip ir bus. Del to papjovimo isvis manau maziau apie visa tai reikia galvot, reikia mastyt apie busima vaika kaip Jus jo laukiate , o kad pjaus cia tik pusvalandzio reikalas
Del to kas rasot kad sesutes po cp perkele tampe, na istikro as perlipau pati savo didziajai nuostabai
Del kraujavimo tai tikrai kraujavau mazai, paciai atrode kad tikriausia visa plaukiu lovoje guliu kraujo baloje bet pakelus mano palute man ja rode nebuvo visai kraujo, aisku atsikelus buvo pora geru upeliu, bet tikrai as isivaizdavau kad kraujo bus daug daugiau. As pati laukiuosi antro vaiko , pirmas buvo cp ir galiu pasakyt antro noriu tik cp. Ir kiek esu girdejus nesvarbu kiek metu praeina po pirmo cp 5-7 patyre daktarai rekomenduoja antra tik cp.
..jusu zodziai mane gerai veikia..iskarto ramiau paliko..nes pasiskaicius komentarus apie cezari ,pamaniau,kad invalide menesi busiu.
jo..db reikia mastyt,kad tik lelius butu sveikas..bet kazi ar cia musu valioje...
Papildyta:
buvau pas gydytoja..padare echo..7 savaites..viskas gerai..pakalbejom su gyd apie cezari..viskas gerai..puikiai suprato,nes as pas ja sunu gimdziau ir tikrai tas mano natur gimdymas buvo nelinksmas..ir komplikaciju nnnnn....todel gyd pilnai suprato mano nora ''pjaustytis''..tik pasiurpau ,kai pasake,jei spesim...tai ka?as galiu smaukst ir pagimdyt per puse valandos?
..ne..ne..pjaukit mane..ir tik su pilna narkoze...