QUOTE(lukomama @ 2009 10 28, 09:40)
nezinau,gal ne cia pataikaiu..bet va tokia mano nuomone..pries 10 metu natur gimdziau sunu...kazkas baisaus...skatino,kirpo vandenis,sunelis nesileido,gimda nesidare..spaude,minke..plysau,kaklelyje zaizdeles,po gimdymo nesivale gimda-dare isvalyma..gulejau 12 dienu...tai as pries natur gimdyma..neskaitant to,kad sunui buvo paspauste verbaline smegenu puse..nustate kalbos ir raidos sutrikima..per 10 metu pasiekiau savo-sunaus kalba nedaug atsilieka..bet tai kosmaras..kur tas naturalumas???kosmaras..man prireike10 metu kad ryzsiaus antram..bet tik tam ,kad sunaus vieno nepalikciau...man 7 savaites..tiksliai zinau,kad tarsiuos su gydytoja planiniam cezariui..su pilna narkoze..nereikia man jokiu epiduru..po pirmos koja trauke apie metus..zodziu noriu uzmigt keliom valandikem,o atsikelus pamatysiu leliu..juk jei lauksiu 9 men,tai palauksiu ir kelias valandas ji pamatyt...manau bus maziau streso visiems..ir man ir leliui.ir vyrui..cia tik mano patirtis ir mano nuomone..gimdymas-didziausias kosmaras moters gyvenime...
O ar įmanoma susitarti.... ? kiek domiuosi, praktiškai ne....