Įkraunama...
Įkraunama...

Antras gimdymas po Cezario

QUOTE(angeloangel @ 2009 06 02, 21:50)
aciu 4u.gif  leliukas ivertintas 9 is 9  thumbup.gif  po gimimo visa para buvo apsimiegojes labai na ta prasme net neverke visai blush2.gif  paskui visa kita super, pienelio atsirado gana greit neprireike misinuko thumbup.gif  gal nebent po gimimo jam dave nes vakaras velus buvo tai ji pasieme is manes nakciai smile.gif
jau 6 ryto gavau po operacijos savo maziuka, o 8 ryto stojaus ant koju ir

Šaunuolė 4u.gif O kodėl 9 iš 9? g.gif (Apgar sistema gi dešimtbalė)
O dėl echo prieš gimdymą... tai juk galima ir susitarti, kad padarytų, ypač jei tariamasi su gydytoju dėl gimdymo... tik įdomu, ar tai tikslinga, juk vaisiaus vandenų būna nebedaug...
Atsakyti
QUOTE(pandorita @ 2009 06 04, 07:15)
Šaunuolė  4u.gif O kodėl 9 iš 9?  g.gif (Apgar sistema gi dešimtbalė)
O dėl echo prieš gimdymą... tai juk galima ir susitarti, kad padarytų, ypač jei tariamasi su gydytoju dėl gimdymo... tik įdomu, ar tai tikslinga, juk vaisiaus vandenų būna nebedaug...

nes po cezario 10 niekas neduoda verysad.gif kortelej taip ir parasyta 9 is 9 rolleyes.gif
vandenys tai ne prie ko man reikejo randa matuoti ir pan blush2.gif
na kad ir kaip norejau pati gimdyti si kart labai dziaugiuosi, kad laiku man padare cezari 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(angeloangel @ 2009 06 04, 13:12)
nes po cezario 10 niekas neduoda verysad.gif  kortelej taip ir parasyta 9 is 9 rolleyes.gif
vandenys tai ne prie ko man reikejo randa matuoti ir pan blush2.gif
na kad ir kaip norejau pati gimdyti si kart labai dziaugiuosi, kad laiku man padare cezari 4u.gif

Eik sau bigsmile.gif o maniškiui davė... gavo 9-10 balų (pirmas skaičiukas apibūdina naujagimio būklę vos gimus, o kitas - už kelių minučių berods... gal ir taviškiui tą patį parašė, nes iš tiesų gauna tie cezarinukai dešimtukus ir ne taip jau retai...)
O vandenys galėtų būti prie to, kad kuo jų daugiau, tuo išsamesnė info gaunama per echo... (geriau matosi)

Atsakyti
QUOTE(pandorita @ 2009 06 04, 17:21)
Eik sau  bigsmile.gif o maniškiui davė... gavo 9-10 balų (pirmas skaičiukas apibūdina naujagimio būklę vos gimus, o kitas - už kelių minučių berods... gal ir taviškiui tą patį parašė, nes iš tiesų gauna tie cezarinukai dešimtukus ir ne taip jau retai...)
O vandenys galėtų būti prie to, kad kuo jų daugiau, tuo išsamesnė info gaunama per echo... (geriau matosi)

Nez man aiskino kad tipo po cezario 10 balu nepriklauoso verysad.gif ai koks skirtumas man svarbu kad vaikiukas sveikas thumbup.gif
del vandenu gal ir taip bet randukas matosi ir be vandenuku, jei tik del randuko 4u.gif
Atsakyti
Sūnus cezarinukas, už mėnesio turiu gimdyti kitą vaikiuką, ir noriu gimdyti natūraliai, tai vat iškilo klausimas, ar prieš gimdant natūraliai gimdymo namuose gyd. per echo žiūri tą randą ir ar ten matosi tokie dalykai kaip išplonėjimai ar kt.
Atsakyti
QUOTE(Valisa Vasilisa @ 2009 06 08, 00:34)
Sūnus cezarinukas, už mėnesio turiu gimdyti kitą vaikiuką, ir noriu gimdyti natūraliai, tai vat iškilo klausimas, ar prieš gimdant natūraliai gimdymo namuose gyd. per echo žiūri tą randą ir ar ten matosi tokie dalykai kaip išplonėjimai ar kt.

Man tai neziurejo visai,gal del to,kad viso nestumo metu as to rando nejauciau,nei skaudejo,nei tempe man schmoll.gif .Gimdziau susitarus smile.gif O siaip jis visoms isploneja... ax.gif
Atsakyti
ieskojau tokios temeles, niekur neradau..
man pirmas gimdymas buvo planinis cezaris del patirtos nugaros ir klubu kaulu traumos avarijos metu.
buvo gydymas, bet pastojau per anksti, todel nebaigtas. tai buvo visokiu riziku gimdant naturaliai, todel del musu abieju saugumo buvo paskirtass cp. dabar jau nugaryte visiskai susitvarkiau, dariausi skaneri, visi kaulai savo vietoj.
galvoju kaip butu jei tureciau antra vaikuti ar galeciau gimdyt normaliai?
man siaubas tas cezaris buvo ! schmoll.gif knygoj raso kad 60% cezari turejusiu moteru gali pagimdyti naturaliai g.gif bet kai forume paskaitau tai atrodo jei jau buvo cezaris tai nieks ir nekalba apie normalu gimdyma?
pasidalinkit patirtim, aciu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bluebell: 24 liepos 2009 - 16:21
Siaip naua turi nemazai laiko praeit po pirmojo cezario kad galetum gimdyti naturaliai. Man tarp vaikuciu 3 metai, tai antrasis irgi gime su cezariu, priezastis ne ta kad negaleciau pagimdyti, bet kaip aiskino gydytojas per nestuma randas labai suploneja ir esant rimtesniems saremiams jis gali trukti blink.gif o gali ir ne tongue.gif Taigi as nusprendziau kad nenoriu rizikuot ax.gif o gydytojas taip pat 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingaja: 24 liepos 2009 - 16:29
as pati gimdziau antraji vaikeli, pirmasis neplaninis extra cezaris. tarp gimdymu 5 metai tarpas.
Siaip gydytojas, kaip aiskino, niekas nenori rizikuoti ir priima lengviausia buda ir antraji cezari, bet as pati labai norejau, smile.gif tai palaike daktaras.
Sake, jei vaikiukas bus sunkesnis uz pirmaji, tai neleisiu paciai gimdyt, jei ne- bandysim. Na ir ka jus manot, 4 savaitem anksciau man prasidejo gimdymas, vaikutis nesieke 3 kg. Matyt taip norejo ispildyt mamos svajone, paciai pagimdyt.
Gimdziau pati, viskas taip nauja, nepatirta. Vaikelio stumimas, vyras salia. Is tikro esu laiminga... be jokiu nuskausminamuju, be plysimu, po cezario, pagimdziusi.
manau jei gydytojo geroj prieziuroj, jei sveikata leidzia, viskas imanoma.
Atsakyti
Mano sūnelis pasaulį išvydo po extra CP, tai man daktaras liepė sekantį vaikutį gimdyti ne greičiau nei po 3 metų ax.gif
Sakė po 3 metų antrą vaiką jau galiu bandyti gimdyti pati, bet irgi tai nuo daug ko priklausys, t.y. nuo vaiko didumo, patologijų visų ir t.t. rolleyes.gif
Nesu nusistačiusi prieš CP, bet kitą vaikutį jei bus galimybė norėčiau pagimdyti pati ax.gif
Atsakyti
Aš bandžiau gimdyti narūraliai, be nuskaisminamųjų, iškenčiau (nors labai sunkiai) iki pat stūmimo, bet vaikelis nesileido, todėl trys gydytojai pasitarę nutarė daryt CP. Aš juokauju, kad praktiškai patyriau abu gimdymus, t.y. natūralų ir cezarį smile.gif bet iš tikrųjų man nėra taip labai svarbu, koks tas gimdymas, daug svarbiau nerizikuoti savo (juk reikės vaikeliu rūpintis) ir mažylio svaikata. Esu girdėjus pora istorijų iš pažįstamų, kai vienai nedarė cezario (gimdė Ispanijoj), nors labai sunkiai gimdymas ėjosi, tai jos mažylė gimdymo metu neteko inkstuko. O kita moteris čia Lietuvoje neteko gimdymo metu pati inksto. Bet žinoma, jei viskas gerai, ir gydytojai tikrai tikrai nemato pavojaus, tada bandykit. Tik labai neužsiciklinkit, jei kartais gimdymo metu vistik tektų CP daryt, nes kaip kažkuris gyd. sakė, niekada nežinai kare ir gimdyme, kas bet kurią minutę gali nutikti. Sėkmės.
Atsakyti
Niekas daugiau nepagimdė po CP? ax.gif
Atsakyti