Įkraunama...
Įkraunama...

Suknelės

stai toks rastelis

bet ziuriu, kas as toks siulas esu, jog reiks viena eile is osno gelyciu nuimti, nes kitaip paskesiu doh.gif doh.gif doh.gif
na as irgi ne is labai plonu jau isulu neriu... blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ugniaplaukė: 13 birželio 2005 - 15:23
QUOTE(Monada @ 2005 06 09, 19:04)
Galiu pasigirti savo nėriniu. Jį prisegu ir laukiu komentarų smile.gif Atsiprašau už kokybę, mat telefonu darytas kadras smile.gif

Sijonas fantastiškas. O gėlės čia nertos ar siuvinėtos
Atsakyti
Gal aš čia biškį ne į temą, bet kur geriausia ir pigiausia pirkti siūlus nerti vašeliu suknelę??? Labai laukiu atsakymo i rpatarimų. Iš anksto dėkoju smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ugniaplaukė @ 2005 06 01, 10:51)
na, kol kas savaites pusantros - suknios trecdalis beveik.... ji is atskiru gelyciu ..

Šita suknelė, tai SUPER. O gal dar yra nuotraukytė iš priekio?
Atsakyti
Turėjau omeny Ugniaplaukės suknelę iš gėlyčių. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ugniaplaukė @ 2005 06 13, 15:21)
stai toks rastelis

bet ziuriu, kas as toks siulas esu, jog reiks viena eile is osno gelyciu nuimti, nes kitaip paskesiu  doh.gif  doh.gif  doh.gif
na as irgi ne is labai plonu jau isulu neriu...  blush2.gif  blush2.gif

ugniaplaukė, kada gi parodysi savo suknelę? ax.gif
Atsakyti
Siuvinetoja, jios yra nertos.
Ach, mano akyse stovi tokia nuostabi suknelė, tik va ją išsiuvinėt reikia, ir čia jau nebe mano arkliukas.... ax.gif
Atsakyti
Kad man kas duotų nemokamai parduotuvėje siūlų pasirinkti kiek noriu, tai viską iš eilės nerčiau. Taip norisi kitai vasarai kokią suknikę iš čia susikurpti.
Atsakyti
Tai va ir man siūluose problema.Geram ir gražiam darbui reikia gerų siūlų g.gif ,bet gaila pinigų-o gal ir neturiu g.gif
Atsakyti
QUOTE(jutta @ 2005 06 21, 12:40)
Gal aš čia biškį ne į temą, bet kur geriausia ir pigiausia pirkti siūlus nerti vašeliu suknelę??? Labai laukiu atsakymo i rpatarimų. Iš anksto dėkoju smile.gif

"Lino namuose" 100 gr. lininių siūlų - 2 lt. Tiesa, juos reikia pačiam susivynioti.
Atsakyti
QUOTE(Siuvinetoja @ 2005 06 24, 20:54)
"Lino namuose" 100 gr. lininių siūlų - 2 lt. Tiesa, juos reikia pačiam susivynioti.

O kurioj vietoj tie "Lino namai"?Gal galima butu adresa? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Siuvinetoja @ 2005 06 24, 21:54)

O gal žinote ar tų ''lino namų''yra ir kituose miestuose? g.gif
Atsakyti