Įkraunama...
Įkraunama...

Suknelės

Leisk paklausti, kokie jau ten tie išm,atavimai, kad netinka nertos ir megztos suknelės. Manęs manekene niekas nepavadintu, bet aš dėl to nesuku galvos. Štai pirmadieni Vilniuje pamačiau moterį su fantastišku nertu dvisluoksniu sijonu (ji irgi nebuvo manekenė, bet už mane tikrai lieknesnė smile.gif ). Tai aš nusprendžiau, kad kitą (na gerai, dar kitą) vasarą aš tikrai tokią suknelę pasidarysiu (net ne sijoną), ir dar iš plonų siūlų, jei ryšiuos, gal net siuvimo. Manau, reikia tik labai norėti ir patinkantį raštą pavyks susirasti. Negi aš turiu kankinti save dietomis, kad galėčiau dėvėti savo rankų darbo drabužius? Aš taip nesutinku ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Siuvinetoja @ 2005 06 04, 15:08)
Leisk paklausti, kokie jau ten tie išm,atavimai, kad netinka nertos ir megztos suknelės. Manęs manekene niekas nepavadintu, bet aš dėl to nesuku galvos. Štai pirmadieni Vilniuje pamačiau moterį su fantastišku nertu dvisluoksniu sijonu (ji irgi nebuvo manekenė, bet už mane tikrai lieknesnė smile.gif ). Tai aš nusprendžiau, kad kitą (na gerai, dar kitą) vasarą aš tikrai tokią suknelę pasidarysiu (net ne sijoną), ir dar iš plonų siūlų, jei ryšiuos, gal net siuvimo. Manau, reikia tik labai norėti ir patinkantį raštą pavyks susirasti. Negi aš turiu kankinti save dietomis, kad galėčiau dėvėti savo rankų darbo drabužius? Aš taip nesutinku ax.gif

Siuvimo siūlų??????????? blink.gif blink.gif blink.gif blink.gif
Eina sau blink.gif blink.gif
Atsakyti
As tai neturiu kantrybes megsti, o siuti man pats tas, suknele galima pasisiuti per diena, siuvu is Burdos, o kai netingiu nusibraizau pati kaoki idomesni modeli, modelius nusiziuriu kur nors madu puslapiuose pvz www.style.com
o jei burdu nenori pirkti ideju galima psiziureti www.burdamode.com
Atsakyti
QUOTE(laimuzee @ 2005 06 04, 09:50)
As jau tokia nusineriau thumbup.gif Tik mano raudona.Kolkas apsivilkus nebuvau,reiktu kokio pamusaliuko.neriau apie dvi savaites.

as balta, nes pas mane spinta ir taip raudonuoja smile.gif

bet tu spartuole
blink.gif blink.gif
as dabar turiu 52 gelytes, ieskau brezinio, skiaciuosiu, kiek ten truksta, neriu jau 2,5 sav su priesokom smile.gif aisku, produktyviausi savaitgaliai gamtoj smile.gif thumbup.gif
Atsakyti
imeskit savo fotkes, labai smalsu paziuret kaip mamos neria 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(babarskas @ 2005 06 07, 10:43)
imeskit savo fotkes, labai smalsu paziuret kaip mamos neria 4u.gif

kai nunersiu imesiu smile.gif

o vat laimuzee jau galetu imesti tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Ugniaplaukė @ 2005 06 01, 11:51)
na, kol kas savaites pusantros - suknios trecdalis beveik.... ji is atskiru gelyciu ..

Gal galit įdėti kaip nerti tas gėlytes ir aš pabandysiu g.gif
Atsakyti
Imesiu kai sutvarkys fotika.As gelytes is karto jungiau,bet mano lyg maziau nagu orginale.Neriau is JAVA siulu o jie matyt storesni
Atsakyti
Galiu pasigirti savo nėriniu. Jį prisegu ir laukiu komentarų smile.gif Atsiprašau už kokybę, mat telefonu darytas kadras smile.gif
Atsakyti
Cia nertas vaseliu g.gif , jei taip tai itin gerai gavos clap.gif
Atsakyti
Nertas vašeliu dar prieš gerus 6 metus įtariu.... Bet iki dabar labai mėgiamas. Rudenį ir pavasarį į jį įsliuogiu, mat nertas iš storesnių siūlų. O suknelės vis taip ir nenusineriu, nors modeliuka čia nusižiūrėjus esu. Reiks susirast kas tik man ją išsiuvinės smile.gif
Atsakyti
Super thumbup.gif
Vašeliu išmezgei tokį piešinį apačioje thumbup.gif
Atsakyti