QUOTE(gyvate24 @ 2007 02 05, 17:19)
QUOTE(natalyjabut @ 2007 02 06, 00:07)
Ši technika yra aprašyta temoje netradiciniai rankdarbiai, ten yra nuoroda į puslapį, kur parodyta, kaip pinti su tokių "prietaisu"
Dekui, reikes paziuret. Tiesa maciau, kazkurioj siulu parduotuvej lyg plastmasini toki daikciuka. Su juo turetu super "sniuriukai gautis" ir suknelems, ir sijonams.
QUOTE(bazuka @ 2007 02 05, 10:05)
Raištelius geriausiai daryti dviese,vienas suka siūlus iš vieno galo , kitas iš kito į priešingą pusę susukus norimo kietumo , virvelę perlenki pusiau , tada ji pati savaime dar kartą susisuka ir užriši galus tik kebloka apskaičiuot ilgį, pradžiai pamėgink iš kokio metro ilgio tikiuosi, bus aišku.
Jei nėra pagalbininko, galima sulenktą siūlą užkabinti už durų rankenos ar pan., susukti ir dar kartą sulenkti. Ilgį aš paprastai imu 5 kartus didesnį nei reikia, susukus gaunasi tik šiek tiek ilgesnis.
QUOTE(Susiena @ 2006 05 15, 13:22)
Labas darbštuolytės, gal kuri bandėt šį kostiumėlį? Nu niekaip neįkertu aš kaip ir nuo ko pradėt Gal kuri vetrimą turit bent į rusų kalbą
QUOTE(vitule @ 2007 02 08, 11:25)
Labas darbštuolytės, gal kuri bandėt šį kostiumėlį? Nu niekaip neįkertu aš kaip ir nuo ko pradėt Gal kuri vetrimą turit bent į rusų kalbą
Shita suknute megzta mashina ir apdaila vasheliu prinerta. Todel ir aprashymas nelabai tiks, nes jis mezgimui mashina skirtas. Galima nebent pritaikyti rashtelius ir megzti rankomis.
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.