Įkraunama...
Įkraunama...

Suknelės

QUOTE(gyvate24 @ 2007 02 05, 17:19)
Kokia graži suknytė  wub.gif  wub.gif  wub.gif (ta rausvai dryžiuota  blush2.gif )
Gal turite schemutę  dirol.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(natalyjabut @ 2007 02 06, 00:07)
Ši technika yra aprašyta temoje netradiciniai rankdarbiai, ten yra nuoroda į puslapį, kur parodyta, kaip pinti su tokių "prietaisu"  ax.gif

Dekui, reikes paziuret. Tiesa maciau, kazkurioj siulu parduotuvej lyg plastmasini toki daikciuka. Su juo turetu super "sniuriukai gautis" ir suknelems, ir sijonams.
Atsakyti
QUOTE(Renna @ 2007 02 05, 23:38)

yahoo.gif Valioooo yess.gif
Didelis AČIŪ mirksiukas.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(bazuka @ 2007 02 05, 10:05)
Raištelius geriausiai daryti dviese,vienas suka siūlus iš vieno galo , kitas iš kito į priešingą pusę  smile.gif susukus norimo kietumo , virvelę perlenki pusiau , tada ji pati savaime dar kartą susisuka ir užriši galus  4u.gif tik kebloka apskaičiuot ilgį, pradžiai pamėgink iš kokio metro ilgio smile.gif tikiuosi, bus aišku.

Jei nėra pagalbininko, galima sulenktą siūlą užkabinti už durų rankenos ar pan., susukti ir dar kartą sulenkti. Ilgį aš paprastai imu 5 kartus didesnį nei reikia, susukus gaunasi tik šiek tiek ilgesnis.
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
Be schemų unsure.gif
Ramunėlės.
My Webpage
Rožinė
My Webpage
Rožinė
My Webpage
Juoda ažūrinė su schema blush2.gif
My Webpage
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Susiena @ 2006 05 15, 13:22)

Labas darbštuolytės, gal kuri bandėt šį kostiumėlį? Nu niekaip neįkertu aš kaip ir nuo ko pradėt blush2.gif Gal kuri vetrimą turit bent į rusų kalbą ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vitule @ 2007 02 08, 11:25)
Labas darbštuolytės, gal kuri bandėt šį kostiumėlį? Nu niekaip neįkertu aš kaip ir nuo ko pradėt blush2.gif Gal kuri vetrimą turit bent į rusų kalbą  ax.gif

Shita suknute megzta mashina ir apdaila vasheliu prinerta. Todel ir aprashymas nelabai tiks, nes jis mezgimui mashina skirtas. Galima nebent pritaikyti rashtelius ir megzti rankomis.
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti