Įkraunama...
Įkraunama...

Suknelės

QUOTE(Damapupika @ 2007 02 02, 19:34)
o tokio laisvesnio stiliaus negalit imest fotkyciu ? tokiu kaip prailginto megztinio  wub.gif aciuu

gal toks tiktų?
user posted image
Atsakyti
sveikutes, matau,kad tikrai nuostabiais darbais dalinates.Saunuoles! Mano mama taip pat mezga,neria,siuvineja...va man naujiems metams numezge labai faina suknele mirksiukas.gif jei ka nors domina,tai prasom kreiptis i az,ji be abejones numegztu ir jums 4u.gif galeciau nuotraukyte ideti ir cia,bet nebemoku smile.gif
galiu atsiusti i emaila.Siaip ji mezga viska: skaraistes,salius,sijonus,kepures,megztinius ir t.t Be to turi ji ir daugybe zurnalu is ko galetumet pasirinkt...
Atsakyti
Kokia graži šita wub.gif
Atsakyti
hmm, nu idomi, bet kaklas gal nelabai wub.gif aciu mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Damapupika: 03 vasario 2007 - 20:38

user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Damapupika @ 2007 02 03, 21:27)
hmm, nu idomi, bet kaklas gal nelabai  wub.gif aciu  mirksiukas.gif

bet juk kaklo gali tokio nemegsti g.gif
Atsakyti
Žydra suknelė iš Mod žuranalo, bet schemos nėra. Ji, tipo megzta laisvuoju mezgimu. Mezgi įvairiais rašteliais ir į visas puses pagal tikslias iškarpas. Manau gan sudėtinga, bet įmanoma. Tik, vat gal kas žinot, kaip tuos raištelius tokius padaryti?
O baltos kažkur schemute turiu, jei kam reiks rašykit, paieškosiu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mambera: 04 vasario 2007 - 10:05
gal kas turi kokią vasarinę ne per daug didele iškirpte ir ne per trumpą suknelę. Taip norėčiau tokią pasidaryti, bet niekur nerandu tokios, kuri iškart į akį kristų.
Atsakyti
QUOTE(Renna @ 2007 02 02, 23:25)
gal toks tiktų?
user posted image

KAIP GRAŽU wub.gif wub.gif wub.gif
Papildyta:
QUOTE(kibirkstele @ 2007 02 03, 02:53)
sveikutes, matau,kad tikrai nuostabiais darbais dalinates.Saunuoles! Mano mama taip pat mezga,neria,siuvineja...va man naujiems metams numezge labai faina suknele  mirksiukas.gif  jei ka nors domina,tai prasom kreiptis i az,ji be abejones numegztu ir jums  4u.gif  galeciau nuotraukyte ideti ir cia,bet nebemoku smile.gif
galiu atsiusti i emaila.Siaip ji mezga viska: skaraistes,salius,sijonus,kepures,megztinius ir t.t Be to turi ji ir daugybe zurnalu is ko galetumet pasirinkt...

Įmesk tą nuotraukėlę mirksiukas.gif
Atsakyti
norečiau sukneles vąšeliu nertos, kad būtų per liemenį siaura (aptemptų), o apačioje šiek tiek praplatėtų. O iškirptė nebūtų kaip golfas ir ne kaip maudymukas ant virvelių. Bet šita suknelė tikrai labai graži, verta diiiiiiiiidžiuuuuuulio dėmesio.
Atsakyti
QUOTE(Mambera @ 2007 02 04, 11:03)
Tik, vat gal kas žinot, kaip tuos raištelius tokius padaryti?

Raištelius geriausiai daryti dviese,vienas suka siūlus iš vieno galo , kitas iš kito į priešingą pusę smile.gif susukus norimo kietumo , virvelę perlenki pusiau , tada ji pati savaime dar kartą susisuka ir užriši galus 4u.gif tik kebloka apskaičiuot ilgį, pradžiai pamėgink iš kokio metro ilgio smile.gif tikiuosi, bus aišku.
Atsakyti
oj, mamytes, kokiu as cia grozybiu prisiziurejau, dabar tik ir leksiu i parduotuve siulu ir knygos su rastais isigyt smile.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti