Įkraunama...
Įkraunama...

Suknelės

Sveikos 4u.gif . Labai grazus neriniai. As kaip tik dabar noriu pasidaryti kazka laaabai grazaus, nors ir metus tektu nerti, bet kiekviena detale tures buti kruopsciai pabaigta (arba nebaigta... ax.gif ).
Tikaani, ar galetum man paaiskinti, kaip teisingai jungti detales? Susiuvinejau adata - ne tas. Maciau, kad jungiama vaseliu, bet kaip pereiti nuo vieno jungimo prie kito? Ar suprantamai rasau? Na, juk neapmezginejama detale dar karta?
blink.gif
Atsakyti
mes cia visos apsikretusios labai dideliu maru supermama forumu lotuliukas.gif
pas mane namie jau PC luzta nuo rankdarbiu foto ir nuorodu

truputi retro

user posted image

nuo sitos alpstu

user posted image

nenuoda schemutes ikelt, baltos suknytes, kazko inetas stringa
jei kam patinka atsiusiu
spustelti ant foto, pasididina
Atsakyti
Visi, kas "apsikretete " airisku nerimu eime i nauja tema http://www.supermama...howtopic=137229.
Ten pabandysiu atsakyti i visus klausimus.
Atsakyti
geles
sitam nerime labai didele klaida-padare gelei 7 lapeliu, o reikejo porini skaiciu, tada jos zymiai graziau sugula tarpusavy, o dabar lapeliai kazkokie susistume, pasiraite.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pramones prospektas: 29 lapkričio 2006 - 13:52
MamaDiana gal baltos suknutės schemutę man galėtum atsiųsti arba tada pabandyk dar kartą įkeltį į forumą, labai jau graži.
Atsakyti
QUOTE(saldainia @ 2006 11 29, 14:31)
MamaDiana gal baltos suknutės schemutę man galėtum atsiųsti arba tada pabandyk dar kartą įkeltį į forumą, labai jau graži.

sorry
siandien skynetas kazkokius tech darbus atlieka gun_rifle.gif gun_rifle.gif gun_rifle.gif
tai mano inetas grybus pjauna
negaliu...
nei vienos fotkes ikelt neduoda
rytoj meginsiu
PAZADU
o jei ir ryt nesigaus tai elektroniniu atsiusiu

velniava... bash.gif
Atsakyti
mamadiana, gal galetum ir man atsiusti tos baltos suknutes schema i rimbud@gmail.com
Atsakyti
mielos mezgėjėlės, o kodėl jūs negalit prašyti, kad atsiųstų schemas per AŽ ? biggrin.gif ir atsiųs greičiau ir forumas apie sukneles bus įdomesnis lotuliukas.gif
Atsakyti
clap_1.gif clap_1.gif clap_1.gif veikia interneras...
taigi
visu laukta balta suknyte ir schemute

user posted image

user posted image

jei kuri nuninersit idekit foto mirksiukas.gif
Atsakyti
Ačiū MamaDiana.
Atsakyti
QUOTE(saldainia @ 2006 11 30, 10:18)
Ačiū MamaDiana.

taip, aciu MamaDiana smile.gif
Atsakyti