Įkraunama...
Įkraunama...

Suknelės

aš norėčiau megzti (virbalais) moherinę suknelę, bet ne siaurą, o tokiu "kliošiniu" sijonu. Tai įsivaizduoju, kad viršus kaip megztukas koks, o sijoną megzčiau kokios nors a la servetėlės raštais. Tik va man neaišku, ar tą sijoną megzti reiktų kaip servetėlę naudojant 5 virbalus, ar kokius virbalus su valu, ar tiesiog įparstai megzti, o paskui susiųti blink.gif ...
Gal matet kokiam žurnaliuke tokią suknelę? niekur nerandu... 4u.gif
Atsakyti
Nu va,ir as noreciau ta suzinot,labai noreciau tokios a la Statkeviciaus suknele nusimegzti wub.gif
Atsakyti
rasa32, mūsų norai sutampa:)

Atsakyti
QUOTE(Karakum @ 2006 11 15, 13:39)
Turiu daug svarkeliu ir suknuciu modeliuku, nes pati neseniai neriausi suknute ir bolero. Rinkausi is daug daug ir dar neistryniau is kompo. Brukstelek, kokios noretum (ilgos, trumpos, siauros, platejancios, svarkelio ilgo, trumpo ir pan.), atmesiu keleta variantu.

atsiusk man ka turi jei nesunku. mezgimas@visiems.lt
aciu
Atsakyti
rasa32, buvau ką tik Casalana pardėj pasikonsultuot dėl tų suknių. sakė sijoną tikrai mezga kaip servetėlę, bet ne tai kad aplink, bet numezga tikras servetėles ir paskui jas susiųna kažkaip. sakė čia jau modeliuotojos, dizainerės tik gali... sakė žurnaluose tokių nebūna suknelių, čia mezgėjos fantazija. unsure.gif
be to sakė kad siūlų nemažai turėtų išeit gal 10-15 gabaliukų, gal ir dar daugiau.

tai tokios naujienos. 4u.gif bet vistiek aš noriu tokios suknės doh.gif
Atsakyti
QUOTE(rasa32 @ 2006 11 21, 10:35)
Nu va,ir as noreciau ta suzinot,labai noreciau tokios a la Statkeviciaus suknele nusimegzti wub.gif

kuri čia suknelė?
Atsakyti
na tokia paprastute ir lengva ja nusinerti
bet man ji labai grazi

user posted image

user posted image
Atsakyti
Mano nerta vasarai suknele: www.public.fotki.com

ir pirkta krikstynom suknele: www.publik.fotki.com

Tikiuosi kam patiks 4u.gif
Papildyta:
atsiprasau visu necia siek tiek jau matau ikeliau, jei iseis tegu moderatoriai perkelis mano zinute i mazu vaikuciu skyreli. ax.gif blush2.gif dar karta atsiprasau moderstoriu kad pridarau bedos blush2.gif blush2.gif Aciu ax.gif tongue.gif
Atsakyti
[quote=MamaDiana,2006 11 21, 17:30]
bet man ji labai grazi

o kaip ta mažybę pasididinti?
Atsakyti
[quote=Greta,2006 11 21, 22:06]
[quote=MamaDiana,2006 11 21, 17:30]
bet man ji labai grazi

o kaip ta mažybę pasididinti?
[/quote]

spustelk ant nuotraukos ir viskas.. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Raflezija @ 2006 11 21, 21:28)
Mano nerta vasarai suknele: www.public.fotki.com

ir pirkta krikstynom suknele: www.publik.fotki.com

Tikiuosi kam patiks  4u.gif
Papildyta:
atsiprasau visu necia siek tiek jau matau ikeliau, jei iseis tegu moderatoriai perkelis mano zinute i mazu vaikuciu skyreli.  ax.gif  blush2.gif  dar karta atsiprasau moderstoriu kad pridarau bedos  blush2.gif  blush2.gif  Aciu  ax.gif  tongue.gif

O vat as visai noreciau pamatyti ta nerta suknele blush2.gif
Beja krikstynu suknele ir modeliukas thumbup.gif
Atsakyti
Raflezija,suknytė labai graži thumbup.gif ,o dukrytė kokio grožio flirt.gif
Atsakyti