Įkraunama...
Įkraunama...

Suknelės

QUOTE(mambu @ 2006 11 10, 03:13)
Kiek cia grozybiu ax.gif
Idesiu ir as viena nuoroda sukneles

Vajazau kiek čia visokių grožybių, noriu visų iš eilės, ir greitai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Scarlett @ 2005 11 01, 19:21)

kaip pamatyti? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Bajm @ 2006 11 10, 09:46)

neišeis, nes albumo savininkė uždėjo slaptažodį verysad.gif
Atsakyti
Waw bigsmile.gif wub.gif

user posted image
Atsakyti
Sveikutes mielosios,

Arteja viena svarbiausiu mano gyvenimo dienu - vestuves. Antrai vestuviu dienai noreciau nusimegzti kostiumeli: suknele ir svarkeli. Siulus jau turiu (rozinius). Gal galetumete pagelbeti su schemomis, modeliukais ir pasiulyti grozybiu.

Labai aciu ir labai lauksiu
Atsakyti
QUOTE(Bajm @ 2006 11 10, 10:46)

Jau galima pamatyti. Tikrai labai daug grožybių thumbup.gif Gal kas gali padaryti getbotukus sad.gif nes aš nemoku sad.gif
http://show.7ya.ru/p...4...mp;p=1&ob=0
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Javutė: 14 lapkričio 2006 - 14:31
Turiu daug svarkeliu ir suknuciu modeliuku, nes pati neseniai neriausi suknute ir bolero. Rinkausi is daug daug ir dar neistryniau is kompo. Brukstelek, kokios noretum (ilgos, trumpos, siauros, platejancios, svarkelio ilgo, trumpo ir pan.), atmesiu keleta variantu.
Atsakyti
As sukneles tai niekad nemezgiau patarkite nuo ko pradeti nerti nes noriu su vaseliu nertos ir kokiu geriausiu siulu? Mazdaug kiek jo reikia nes turiu tik pirkta megzta suknele tai labai puosni, bet pagal mane megta su sakutemis ir detas pamusalas jei kam idomu galiu pabandyti ikelti biggrin.gif
Atsakyti
Miela Karakum,

Labai labai noreciau modeliuku. Dar kol kas neapsisprendziau, kokio modeliuko noreciau. Bet jau zinau, kad suknele turetu buti platejanti, o svarkelis - trumpuciukas (bolero). Taip pat dar nezinau, ar vaseliu, ar virbalais megsiu.
Jeigu tik gali, prasau atsiusk ideju mano kostiumeliui gintaredrom@gmail.com.
Labai labai lauksiu.
Aciu
Atsakyti
gal yra Vilniuje mezganciu,nerenciu pagal uzsakymus?Labai reikia mochernes suknutes rolleyes.gif rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Karakum @ 2006 11 15, 12:39)
Turiu daug svarkeliu ir suknuciu modeliuku, nes pati neseniai neriausi suknute ir bolero. Rinkausi is daug daug ir dar neistryniau is kompo. Brukstelek, kokios noretum (ilgos, trumpos, siauros, platejancios, svarkelio ilgo, trumpo ir pan.), atmesiu keleta variantu.

Aš ir noriu kokio nerto kostiumėlio.Gal gali ir man atsiūsti pvz.? galiciniene@gmail.com
Atsakyti
Federica, tam yra tskiras skyrelis rankdarbiai ir kitos paslaugos .
Atsakyti