va cia grozybes...
Ir as noriu tokiu graziu sukneliu...Nerealiai grazu, net neisivaizdavau, kad imanoma nunerti tokius dalykus
o gal kas kartais zinote, kas per rastelis antros ir trecios suknytes, gal pavyktu man nusiregzt, jei nesudetingas...
tos dvi juodos tai super sukneles po gimdymo ir ilgu bandysiu kazka panaus pasigamint
QUOTE(LauraB @ 2005 02 09, 14:47)
o gal kas kartais zinote, kas per rastelis antros ir trecios suknytes, gal pavyktu man nusiregzt, jei nesudetingas...
nu ka tu, is tokiu mazu paveiksleliu ka cia ismatysi rasteli bet pats primityviausias rastelis paskutines sukneles galetu buti langeliais, rasta is akies pati susikurtum, biski nukopijuotum nuo paveiksliuko
o gal sitoje geriau matosi?
etn kazkaip dvigubai eina pynele..?
etn kazkaip dvigubai eina pynele..?
QUOTE(LauraB @ 2005 02 17, 13:26)
mano nuomone cia pati paprasciausia pynele tik tose vietose kur jungiasi eilutes ta akis gaunasi kiek patempta tai ir atrodo kad dviguba. Reikia tik geros iskarpeles pagal savo figuryte,graziu siuliuku ir narpalioji paprasciausia pynele
o pagal kokia jau turima suknelyte taikant iseitu?, niekad nebandziau...
QUOTE(LauraB @ 2005 02 17, 13:26)
čia raštas toks pat kaip šito šalio, tik smulkesnis
QUOTE(Scarlett @ 2005 02 17, 21:55)
Aciu tau labai Scarlett
reiks bandyti susimazinti, gal pavyks, bet patirties tame mazai....
tiesa sakant visai zalia
bet noras didelis
matau, LauraB tikra fane pasidare nertu sukneliu, nors tau labai tinka
as jau nezinau kiek laiko svajoju apie nerta suknele bet tai laiko nerandu, tai siulu neturiu, tai rasto nezinau o beje kiek ir kokiu siulu reiktu tokiai suknelei (kalbu apie suknele iki kelenu)? kaip manot? gal kas jau neretes kazka panasaus?