Niuma,
niuma, šaunuolė . O dėl nešiojimo tai tu teisi, jau geriau pasikuisti prie darbo, bet nešioti, nei patingėjus numesti į šoną
jutta, na ir grožybių pridėjai... Ale gi figūra neleidžia , belieka tik seilę varvinti...
jutta, na ir grožybių pridėjai... Ale gi figūra neleidžia , belieka tik seilę varvinti...
Niu jūs,maladec;))))))))))
O dabar man pasakykit, kaip isiūti pamušalą?Kaip atitaikyti dydį ir kuo siuvate,rankomis ar siuvimo mašina????????????
O dabar man pasakykit, kaip isiūti pamušalą?Kaip atitaikyti dydį ir kuo siuvate,rankomis ar siuvimo mašina????????????
Biski ne y tema,atsiprasau.Koks grazus avataras,persy.
ačiuks, kad įvertinot.. smagu, kad greitai nusinėriau, tik kaip tyčia vasara pasibaigė ar neteks laukt kitos, taip ir neužsidėjus ....
o gal kuri mezgejele turi suknyciu nestukems?
QUOTE(niuma @ 2006 08 06, 19:48)
Mano trijų savaičių darbelias. jau galiu pasigirt
\na is uzsispyrimas tavo per 3 savaites
Darbštuolės.
O gal turite rudeninių, žieminių suknelių. Juk taip artėja šaltesnis metų laikas. Pats laikas pradėti narpliot
O gal turite rudeninių, žieminių suknelių. Juk taip artėja šaltesnis metų laikas. Pats laikas pradėti narpliot
QUOTE(raganiukshte @ 2006 08 10, 21:19)
Darbštuolės.
ir aš ieškau šiltesnio modeliuko (dar būtų gerai ir po gimdymo atsikišusį pilviuką paslėpti )