Įkraunama...
Įkraunama...

Suknelės

QUOTE(Mambera @ 2006 07 29, 13:05)
Tai, kad kai kurių servetėlių raštas būna daug sudėtingesnis nei paprastučių suknelių. Aišju servetėles ratu, ratu neri sau pagal schema zurnale, nieko skaičiuot, matuot nereikia, bet kai nusineri ką nors sau , tai nepalyginamas tas pabaigos jausmas  mirksiukas.gif  mirksiukas.gif  ax.gif  ax.gif  ax.gif

O dėl vyrų dėmesio troškimo..... tai maniškis kai žiūri kokį sportą gerdamas alų drinks_cheers.gif  ar lekia su draugais tinklinuka palošti, tai dėmesio kažkodėl netrokšta, o tik po visų darbų pasiimk mezginį, tai iškart zirzia. Aš šiaip jau buvau užmetusi savo visus mezgimus ir nėrimus, tai vaikai, tai darbas, bet kai pradėjau lankytis čia, tai jūs merginos mane vėl į kelią atvedėt 4u.gif , kaip reikia smegenis ilsinti. thumbup.gif

drinks_cheers.gif Labai senai nieko neneriau, bet vis pasiskaitydavau skyrelius apie nerima wub.gif
Tai dabar jau pazanga, nusipirkau siulu... bet niekaip neiseina rastelis... Trecia karta bandysiu, jau beveik isivaizduoju ka blogai darau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(hemetra @ 2006 07 28, 15:43)
As irgi buvau susizavejus treciaja suknele. Tai emiau ir pasidariau. Labai patiko ja nert. Gavosi visai smagi, tik nerandu progu kur su ja nueiti  lotuliukas.gif
user posted image

Gaila, kad nesimato, bet neleidzia ikelt didesnes  verysad.gif

Hemetra,tavo nerta suknute super.
Atsakyti
na tikrai neblogu yra sukneliu, bet jau reikia imt ieskot siltesniu, zaviajam rudeniui, tai neraudosim, kad nespejam nusinarpliot! wink.gif
Atsakyti
Prisiziurejau cia grozybiu ir pati uzsimaniau wub.gif Bet esu pradedanti, tai man pradziai turbut ir bliuskutes uzteks rolleyes.gif Norejau paklaust jusu patarimo ar reikia koki nors uzsegima daryt? Bijau, kad paskui pro pecius nepralys man... Kaip jus darot su suknelem?

Aciux uz pagalba 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(white:) @ 2006 07 29, 22:16)
Prisiziurejau cia grozybiu ir pati uzsimaniau  wub.gif   Bet esu pradedanti, tai man pradziai turbut ir bliuskutes uzteks  rolleyes.gif Norejau paklaust jusu patarimo ar reikia koki nors uzsegima daryt? Bijau, kad paskui pro pecius nepralys man... Kaip jus darot su suknelem?

Aciux uz pagalba  4u.gif

As ir bandau pradeti. Bet jei ruosiesi nerti bliuskute, tai nueik i sita puslpi. Rasi daug grazaus ir gal aiskiau bus 4u.gif
http://www.supermama...6
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rimukas: 30 liepos 2006 - 09:47
QUOTE(rita-x @ 2006 07 28, 08:38)
o manasis tik dziaugiasi  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif , sako, tu tik nerk, maziau rubu pardotuvese svaistysies. juk paciai pasidaryt pigiau . o ir gali taip pasidaryt, kad antros tokios pat net pati nesugebesi pasidaryt. ax.gif

o man nelabai pigiau gaunasi.. g.gif suknytę baiginėju nert, tai siūlai kainavo ~74 Lt (900 g) doh.gif
Atsakyti
QUOTE(niuma @ 2006 07 30, 20:41)
o man nelabai pigiau gaunasi..  g.gif  suknytę baiginėju nert, tai siūlai kainavo ~74 Lt  (900 g) doh.gif

O pirkti nerta suknyte parduotuveje butu kainave nuo 300 iki 500 ir daugiau...
Atsakyti
Na tik tuo ir guodžiuosi... šiaip - kaune senamiesty yra megztų, nertų apie 150 lt.. tik labai tikiuosi, kad nešiosiu nusinėrus hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(niuma @ 2006 07 30, 20:41)
o man nelabai pigiau gaunasi..  g.gif  suknytę baiginėju nert, tai siūlai kainavo ~74 Lt  (900 g) doh.gif

laukiam galutinio rezultato mirksiukas.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingrida.S @ 2006 08 01, 10:48)
laukiam galutinio rezultato  mirksiukas.gif  bigsmile.gif

Būtinai įkelsiu foto. Būčiau ryt baigus, bet vakar susidaigsčius pamačiau, kad dėl rašto nugaroj vienoj vietoj gaubia. Nusprendžiau vėl ardyt pusę nugaros doh.gif bet pagalvojau, geriau kelis kart paardysiu ir nešiosiu, negu paliksiu taip kaip yra ir nenorėsiu dėtis.
Greitai neriasi, bet jau tris kartus kažkias detales ardžiau ir pernėriau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(niuma @ 2006 08 01, 12:17)
Būtinai įkelsiu foto. Būčiau ryt baigus, bet vakar susidaigsčius pamačiau, kad dėl rašto nugaroj vienoj vietoj gaubia. Nusprendžiau vėl ardyt pusę nugaros  doh.gif  bet pagalvojau, geriau kelis kart paardysiu ir nešiosiu, negu paliksiu taip kaip yra ir nenorėsiu dėtis. 
Greitai neriasi, bet jau tris kartus kažkias detales ardžiau ir pernėriau  ax.gif

Na ir kantrybe thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(AudraB @ 2006 05 27, 14:24)

gal netycia jau turi sios suknutes schemute? biggrin.gif jetau kokia fainute biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(*DAIVA* @ 2006 05 20, 13:55)
gal kas turit sios suknytes chemute????
user posted image

gal netycia jau turi sios suknutes schemute? biggrin.gif jetau kokia fainute biggrin.gif
Papildyta:
Gal turit melynos suknutes schemute?? biggrin.gif y pleza butu kaip tik biggrin.gif http://forums.meliss...pic=4148&st=660
Atsakyti