QUOTE(Mambera @ 2006 07 29, 13:05)
Tai, kad kai kurių servetėlių raštas būna daug sudėtingesnis nei paprastučių suknelių. Aišju servetėles ratu, ratu neri sau pagal schema zurnale, nieko skaičiuot, matuot nereikia, bet kai nusineri ką nors sau , tai nepalyginamas tas pabaigos jausmas
O dėl vyrų dėmesio troškimo..... tai maniškis kai žiūri kokį sportą gerdamas alų ar lekia su draugais tinklinuka palošti, tai dėmesio kažkodėl netrokšta, o tik po visų darbų pasiimk mezginį, tai iškart zirzia. Aš šiaip jau buvau užmetusi savo visus mezgimus ir nėrimus, tai vaikai, tai darbas, bet kai pradėjau lankytis čia, tai jūs merginos mane vėl į kelią atvedėt , kaip reikia smegenis ilsinti.
O dėl vyrų dėmesio troškimo..... tai maniškis kai žiūri kokį sportą gerdamas alų ar lekia su draugais tinklinuka palošti, tai dėmesio kažkodėl netrokšta, o tik po visų darbų pasiimk mezginį, tai iškart zirzia. Aš šiaip jau buvau užmetusi savo visus mezgimus ir nėrimus, tai vaikai, tai darbas, bet kai pradėjau lankytis čia, tai jūs merginos mane vėl į kelią atvedėt , kaip reikia smegenis ilsinti.
Labai senai nieko neneriau, bet vis pasiskaitydavau skyrelius apie nerima
Tai dabar jau pazanga, nusipirkau siulu... bet niekaip neiseina rastelis... Trecia karta bandysiu, jau beveik isivaizduoju ka blogai darau