Įkraunama...
Įkraunama...

Suknelės

QUOTE(Mambera @ 2006 07 27, 19:51)
Gera mintis!  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Papildyta:
Suknelės is Victia's seacret nerealios. Ypač antra ir trečia. Kažkur spintoj turėjau miniaką, kurio jau nedrįstu segtis, tai reik pamąstyt, gal verta taip prailginti kaip trečioj suknutėj. Lyg ir neturėtų būti labai sudėtinga. g.gif
Ir išvis, greit man vyras uždraus supermamoj sėdėti, sako, kad "jau visai pakvaišau, prisižiūriu ir po to tik neriu ir neriu"  blush2.gif  ax.gif  ax.gif

o manasis tik dziaugiasi biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif , sako, tu tik nerk, maziau rubu pardotuvese svaistysies. juk paciai pasidaryt pigiau . o ir gali taip pasidaryt, kad antros tokios pat net pati nesugebesi pasidaryt. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Mambera @ 2006 07 27, 20:51)

Ir išvis, greit man vyras uždraus supermamoj sėdėti, sako, kad "jau visai pakvaišau, prisižiūriu ir po to tik neriu ir neriu"  blush2.gif  ax.gif  ax.gif

Mane jau seniai pradėjo pensininke vadinti lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
Bet šitos suknelės iš Victoria's Secret tai wub.gif
Atsakyti
ziuriu daugelio musu dalia panasi wub.gif maniskis irgi jau alergija siulams igijo sako: "tuoj as apsivysiu siulais kad man tiek demesio skirtum kaip savo neriniams" hihihi.gif hihihi.gif hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Susiena @ 2006 07 27, 13:10)

man sita wub.gif wub.gif reiks pabandyt kazka panasaus sunarpliot smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rege @ 2006 07 28, 12:34)
man sita wub.gif  wub.gif reiks pabandyt kazka panasaus sunarpliot smile.gif

Man ir sita super. Bet tamsi, nelabai matosi kaip ten kas daryta verysad.gif
Atsakyti
As irgi buvau susizavejus treciaja suknele. Tai emiau ir pasidariau. Labai patiko ja nert. Gavosi visai smagi, tik nerandu progu kur su ja nueiti lotuliukas.gif
user posted image

Gaila, kad nesimato, bet neleidzia ikelt didesnes verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo hemetra: 28 liepos 2006 - 14:50
Hemetra, kokia grožybė wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(SoJa @ 2006 07 28, 22:27)
Hemetra, kokia grožybė  wub.gif  thumbup.gif

Tikrai graži suknutė mirksiukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
Ech, gaila, kad kantrybes ir sugebejimu tik servetelems nert turiu... verysad.gif

O gal, mergsites, zinot kiek mazdaug kainuotu nusinerti kokia nediduke suknyte g.gif
Atsakyti
QUOTE(Rimukas @ 2006 07 28, 12:46)
Man ir sita super. Bet tamsi, nelabai matosi kaip ten kas daryta    verysad.gif

nezinau kaip ir kas ten, bet as virsu nersiu (gal) stulpeliais, o apacia daugmaz matosi smile.gif
Papildyta:
QUOTE(hemetra @ 2006 07 28, 14:43)
As irgi buvau susizavejus treciaja suknele. Tai emiau ir pasidariau. Labai patiko ja nert. Gavosi visai smagi, tik nerandu progu kur su ja nueiti  lotuliukas.gif
user posted image

Gaila, kad nesimato, bet neleidzia ikelt didesnes  verysad.gif

saunuole thumbup.gif o kaip virsu nerei? stulpeliais ar kaip kitaip ax.gif
Atsakyti
Na virsus cia yra bliuskute smile.gif Tai nieko nert ir nereikejo biggrin.gif O apacia neriau is siuvimo siulu. Darbo tikrai daug, bet gavosi labai lengvute. O ir pigiai. Neriau is sudetu dvieju siuvimo siulu. Viena didele spulyte kainavo 3.50lt. O jos liko puse. Tai maniske suknele kainavo 3.50lt. + sena bliuskute ir pasijonis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Agnieshkute @ 2006 07 29, 08:10)
Ech, gaila, kad kantrybes ir sugebejimu tik servetelems nert turiu... verysad.gif

O gal, mergsites, zinot kiek mazdaug kainuotu nusinerti kokia nediduke suknyte g.gif

Tai, kad kai kurių servetėlių raštas būna daug sudėtingesnis nei paprastučių suknelių. Aišju servetėles ratu, ratu neri sau pagal schema zurnale, nieko skaičiuot, matuot nereikia, bet kai nusineri ką nors sau , tai nepalyginamas tas pabaigos jausmas mirksiukas.gif mirksiukas.gif ax.gif ax.gif ax.gif

O dėl vyrų dėmesio troškimo..... tai maniškis kai žiūri kokį sportą gerdamas alų drinks_cheers.gif ar lekia su draugais tinklinuka palošti, tai dėmesio kažkodėl netrokšta, o tik po visų darbų pasiimk mezginį, tai iškart zirzia. Aš šiaip jau buvau užmetusi savo visus mezgimus ir nėrimus, tai vaikai, tai darbas, bet kai pradėjau lankytis čia, tai jūs merginos mane vėl į kelią atvedėt 4u.gif , kaip reikia smegenis ilsinti. thumbup.gif
Atsakyti