Įkraunama...
Įkraunama...

Suknelės

QUOTE(kristi3d @ 2006 07 25, 11:28)
o dabar jau matau  lotuliukas.gif labai grazios suknytes  thumbup.gif  thumbup.gif  pirmosios lygtais ir schemute namie turiu kazkur jei reikia kam nors rasykit imesiu  mirksiukas.gif

Oi, jei galima, noreciau tos pirmosios suknutes schemos bigsmile.gif , prašyčiau wub.gif
Atsakyti
pasakiškos suknutės bigsmile.gif tik ką su pilvuku daryt doh.gif doh.gif kai viršuj minimum,o apatinėj dalyj pervirš belieka ais paganyt ir seilę pavarvint doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(siaudukes @ 2006 07 26, 10:07)
pasakiškos suknutės bigsmile.gif tik ką su pilvuku daryt doh.gif  doh.gif kai viršuj minimum,o apatinėj dalyj pervirš belieka ais paganyt ir seilę pavarvint doh.gif  doh.gif

Na tada reiktų bandyt kažkiek prisitaikyt modeliuką savo figūrai, norint viskas įmanoma mirksiukas.gif
Atsakyti
na suknele ten idomiai neriasi, pagal staltiese o likusioji dalis - kuryba. pas mane yra ta suknute is visu pusiu nufotkinta tai idedu cia gal tas schemutes ir nuotraukytes, kur mano manymu butu matyt esme ax.gif
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Na berods visos wub.gif
Atsakyti
ach, kokia grozybe bigsmile.gif buciau pries kelis menesius tokia pamacius, tikrai buciau pasirinkus vietoj savo vestuvines rolleyes.gif noriu dar karta teket blush2.gif , bet gal ir kitai progai ji tiktu g.gif
Atsakyti
galesi nusinerus kokia metiniu proga rengtis mirksiukas.gif o ir siaip jinai tokia miela ir puosni atrodo blush2.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Nerealus grozis... thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Tai tikras menas!!!! bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(kristi3d @ 2006 07 26, 15:52)
galesi nusinerus kokia metiniu proga rengtis  mirksiukas.gif o ir siaip jinai tokia miela ir puosni atrodo  blush2.gif  wub.gif  wub.gif

gera minti tu cia davei 4u.gif verta pasvarstyt g.gif galbuti ir kibsiu i darba smile.gif
Atsakyti
O man šita suknelė labiau panaši į staltiesę....... tongue.gif tongue.gif tongue.gif
Atsakyti
Kelios suknelės iš Victoria's Secret:
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Mambera @ 2006 07 27, 12:15)
O man šita suknelė labiau panaši į staltiesę....... tongue.gif  tongue.gif  tongue.gif

vienu suviu 2 zuikiai, atsibos suknele, bus galima pasidaryti staltiese biggrin.gif smile.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rita-x @ 2006 07 27, 15:52)
vienu suviu 2 zuikiai, atsibos suknele, bus galima pasidaryti staltiese biggrin.gif  smile.gif  biggrin.gif

Gera mintis! lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
Suknelės is Victia's seacret nerealios. Ypač antra ir trečia. Kažkur spintoj turėjau miniaką, kurio jau nedrįstu segtis, tai reik pamąstyt, gal verta taip prailginti kaip trečioj suknutėj. Lyg ir neturėtų būti labai sudėtinga. g.gif
Ir išvis, greit man vyras uždraus supermamoj sėdėti, sako, kad "jau visai pakvaišau, prisižiūriu ir po to tik neriu ir neriu" blush2.gif ax.gif ax.gif
Atsakyti