Įkraunama...
Įkraunama...

Suknelės

tuos trikampiukus, kaip suprantu, reikia atskirai megzti? Nes jei atskirai, tai po to sudelioji kaip nori, susiuni ir viskas.
Atsakyti
QUOTE(Auge X @ 2004 12 30, 18:22)
na to pilkomegztuko ten tikrai nebus ,nes aprasymai tik sukneliu ten, o as tikriausiai jo neturiu nes tik suknele patiko ,reik pagalvot is kur paemiau,
gal po svenciu paziuresiu  blink.gif , nes dabar nera laiko blush-anim-cl.gif

Auge X ar galetum paieskoti to rasto?
Atsakyti
Ziedadulke, tai ten ir reik juos atskirai nerti, bet as tu trikampiuku nerimo schemos neiziuriu, tai sakau gal kas nors aiskesne turi.
Atsakyti
user posted imageapr
Atsakyti
user posted imageapr
Atsakyti
user posted imageMy Webpage
Atsakyti
QUOTE(Jumi @ 2004 12 29, 23:39)
user posted image
man sita su kutais patiko wink.gif
user posted image

Labas Jumi, norėčiau aprašymų, jei yar tokia galimybė. Nes ten kur nuoroda, tai tik nuotraukos atsidaro... o aš dar nemoku skaityt iš paveiksliuko... jei būtų galimybė - būčiau dėkinga 4u.gif
Atsakyti
Tushka
tik ka patikrinau ten visas zurnaliukas ir ne tik su nuotraukom bet ir su visais aprasymais. Aisku jie ne lietuviskai ir net ne rusiskai,bet schemos ir ismatavimai yra idedu viena zurnalas
user posted imagecia zalia su kutais nuo keliu
jei reikia vertimo gali paprasyti 7ja konferencijose "sedinciu" moteru, jos daug modeliuku isvercia paprasytos wink.gif
sorry kad tik tiek galiu padeti blush2.gif
Atsakyti
taip labai grazu, bet nemoku vaseliu nauduotis blush2.gif
Atsakyti
Jumi, ačiū 4u.gif Tiesiog, kaip visad iki galo neperskaičius/nepažiūrėjus užklausiau doh.gif
Bet yomayo man nepasididina ir aš neįžieibiu blink.gif
Atsakyti
Pavarvinau aš čia seilę, tikrai labai gražių modelių yra. Tik kaip labai teisingai pastebėjo Kopa, čia labai dažnai žmogus rūbą puošia. O šiaip bežiūrint tikrai jau užsidegiau noru ką numegzti ir atgaivinti senokai nebelavinamus įgūdžius. Tik prieš tai reikia dar figūrą atitinkamą susiveikti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Tushka @ 2005 01 21, 13:15)
Jumi, ačiū  4u.gif Tiesiog, kaip visad iki galo neperskaičius/nepažiūrėjus užklausiau  doh.gif
Bet yomayo man nepasididina ir aš neįžieibiu  blink.gif

bandyk issaugoti pas save komper ir tada jau didink su kokia programa tongue.gif
Jei neiseis tai sakyk atsiusiu suradus wink.gif
Atsakyti