Įkraunama...
Įkraunama...

Suknelės

Nu, ir fainu suknelyciu thumbup.gif Ech........... Ant mano dabartines figuros juokingai atrodytu.......... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(*DAIVA* @ 2006 02 20, 17:18)
Kažkas paršė schemos smile.gif
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

čia įdėta va šitos suknelės schema, o ne tos iš katalogo.

user posted image
Atsakyti
QUOTE(siamka @ 2006 02 21, 11:08)

QUOTE(siamka @ 2006 02 22, 10:20)
na ar nieks neradot sitos suknutes schemeles

4u.gif
Atsakyti
Upsis apsizioplinau blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
4u.gif keliu temą į priekį
Atsakyti
4u.gif
Atsakyti
Kaip jums ši suknelė? g.gif Rodos tokios nebuvo

user posted image

aprašymas:

user posted image
Atsakyti
blush2.gif ax.gif jei buciau kudute ar tureciau idealia figura noreciau tokios
Atsakyti
QUOTE(Arbeta @ 2005 09 28, 15:20)
Merginos, padekit!!!!  verysad.gif

Mirtinai reikia sitos suknytes aprasymo. Kelinta diena ieskau - neberandu, nors mirk...  cry.gif

bandau gelbet. puse dienos narpliojau, kol sugalvojau kaip tas gelytes nerti. as tiek kantrybes neturiu visai suknytei nusinerti, bet nusprendziau viena savo vasariska suknyte prasiilginti tokiom gelytem. reikia plonu siulu. (nusipirkau per storus, bet gerai, kad jie ish 3 siulu suvyti, tai karpau kas pora metru ir ishardineju wacko.gif
1 eile- apneriu 8 akis
2 eile- 4 stulpeliai su uzmetimu; 10 akiu pynute, jungiu i ketvirta stulpeli. taip pasidarai 7 kilpeles
3 eile - i kiekviena pynute neriu 1 stulpeli pe uzmetimo 16 su 1 uzmetimu, 1 be uzmetimo (18 stulpeliu) 1 stulpeli be uzmetimo i tarpa tarp kilpeliu ir vel kartoji.
Originaliam pavyzdy megzta kitaip, bet as neriau tuos stulpelius be uzmetimu tam, kad nesusipaustu rastas. Sekmes rolleyes.gif
Atsakyti
Artėja vasara wub.gif
user posted image
schema1

schema2
Papildyta:
user posted image
schema
Atsakyti
user posted image
Ziurekit kokia grozybe radau. Gal kuri zinot kaip ja nerti?
Atsakyti
As jau baigineju nerti suknele, kuria Ugniaplauke ir laimuzee jau nusinerusios turbut ax.gif SUKNELE

Mano bus juodos spalvos, neriu is viskozes siulu. Dar ne pilnai dvi savaites, o jau prieki turiu, ir nugaros trecdali nuneriau 4u.gif Patarciau visoms is gabaliuku nerenciom, kad is karto ir sujungtu juos, nes maziau vargo tada. As is karto suneriu juos.

Norejau paklausti: ka reikia daryti, kad nunerus suknele graziai guletu? (ar reikia isplauti ir krakmolinti ja, ar nereikia, ar dar ka kitaip daryt ax.gif ). Matot, pirmasis mano gaminys tokiu apimciu ax.gif , nes esu nunerus tik 2 serveteles, todel patirties sioje srityje nerasta dar ax.gif

Ir dar, na ji tookia permatoma.... gal ka patartumet...kaip pridengti nuogybes blush2.gif pasijoni siuti, ar prisiuti medziaga (bet ar grozis tada jos nenukentes)?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Princese: 03 balandžio 2006 - 08:51