Nu, ir fainu suknelyciu Ech........... Ant mano dabartines figuros juokingai atrodytu..........
QUOTE(*DAIVA* @ 2006 02 20, 17:18)
čia įdėta va šitos suknelės schema, o ne tos iš katalogo.
QUOTE(siamka @ 2006 02 21, 11:08)
QUOTE(siamka @ 2006 02 22, 10:20)
na ar nieks neradot sitos suknutes schemeles
Upsis apsizioplinau
Kaip jums ši suknelė? Rodos tokios nebuvo
aprašymas:
aprašymas:
QUOTE(Arbeta @ 2005 09 28, 15:20)
Merginos, padekit!!!!
Mirtinai reikia sitos suknytes aprasymo. Kelinta diena ieskau - neberandu, nors mirk...
Mirtinai reikia sitos suknytes aprasymo. Kelinta diena ieskau - neberandu, nors mirk...
bandau gelbet. puse dienos narpliojau, kol sugalvojau kaip tas gelytes nerti. as tiek kantrybes neturiu visai suknytei nusinerti, bet nusprendziau viena savo vasariska suknyte prasiilginti tokiom gelytem. reikia plonu siulu. (nusipirkau per storus, bet gerai, kad jie ish 3 siulu suvyti, tai karpau kas pora metru ir ishardineju
1 eile- apneriu 8 akis
2 eile- 4 stulpeliai su uzmetimu; 10 akiu pynute, jungiu i ketvirta stulpeli. taip pasidarai 7 kilpeles
3 eile - i kiekviena pynute neriu 1 stulpeli pe uzmetimo 16 su 1 uzmetimu, 1 be uzmetimo (18 stulpeliu) 1 stulpeli be uzmetimo i tarpa tarp kilpeliu ir vel kartoji.
Originaliam pavyzdy megzta kitaip, bet as neriau tuos stulpelius be uzmetimu tam, kad nesusipaustu rastas. Sekmes
Ziurekit kokia grozybe radau. Gal kuri zinot kaip ja nerti?
As jau baigineju nerti suknele, kuria Ugniaplauke ir laimuzee jau nusinerusios turbut SUKNELE
Mano bus juodos spalvos, neriu is viskozes siulu. Dar ne pilnai dvi savaites, o jau prieki turiu, ir nugaros trecdali nuneriau Patarciau visoms is gabaliuku nerenciom, kad is karto ir sujungtu juos, nes maziau vargo tada. As is karto suneriu juos.
Norejau paklausti: ka reikia daryti, kad nunerus suknele graziai guletu? (ar reikia isplauti ir krakmolinti ja, ar nereikia, ar dar ka kitaip daryt ). Matot, pirmasis mano gaminys tokiu apimciu , nes esu nunerus tik 2 serveteles, todel patirties sioje srityje nerasta dar
Ir dar, na ji tookia permatoma.... gal ka patartumet...kaip pridengti nuogybes pasijoni siuti, ar prisiuti medziaga (bet ar grozis tada jos nenukentes)?
Mano bus juodos spalvos, neriu is viskozes siulu. Dar ne pilnai dvi savaites, o jau prieki turiu, ir nugaros trecdali nuneriau Patarciau visoms is gabaliuku nerenciom, kad is karto ir sujungtu juos, nes maziau vargo tada. As is karto suneriu juos.
Norejau paklausti: ka reikia daryti, kad nunerus suknele graziai guletu? (ar reikia isplauti ir krakmolinti ja, ar nereikia, ar dar ka kitaip daryt ). Matot, pirmasis mano gaminys tokiu apimciu , nes esu nunerus tik 2 serveteles, todel patirties sioje srityje nerasta dar
Ir dar, na ji tookia permatoma.... gal ka patartumet...kaip pridengti nuogybes pasijoni siuti, ar prisiuti medziaga (bet ar grozis tada jos nenukentes)?