Įkraunama...
Įkraunama...

Suknelės

QUOTE(Susiena @ 2006 02 03, 15:35)

labai nebloga
Atsakyti
QUOTE(Salne @ 2006 02 03, 16:00)
Susiena tu nereali.. 4u.gif Ir kaip tu taip visko randi.. doh.gif Didžiulis dėkui už visus atradimus..ir nuorodas ax.gif

Dabar aš parodysiu, kokią suknelė prie kokius tris metus nusimezgiau..Kukli, labai paprasta..mano mėgiama.. blush2.gif
Tik sorry už demonstravimo kokybę..Šiuo metu neuriu, kas nufotkina..tai vaizdelis nelabai koks.. blush2.gif

Šiaip pradedančiosioms tokio tipo suknutės kaip tik..nes tikrai super ir raštas ir pats atlikimas labai paprastas..

Na bandom žiūrėti.. blush2.gif

Suknutė..
user posted image
Raštelis iš arčiau..
user posted image
Raštelio aprašymas..
user posted image

mano gabaritams ši tiktų
Atsakyti
Salne, gražu. O mezgei rankomis ar mašina? Ir kiek šiai suknelei reikėjo siūlų?
Atsakyti
QUOTE(Linyt @ 2006 02 03, 15:14)
Salne, gražu. O mezgei rankomis ar mašina? Ir kiek  šiai suknelei reikėjo siūlų?

Mezgiau rankomis..O siūlų reikėjo daug..nepamenu kiek..bet tikrai daug..Mezgiau iš plonų medvilninių siūlų.."iriso" tipo..ir naudojau trigubą siūlą..Ta prasme..iš trijų siulų sukau naujus kamuolius.. doh.gif..Paimdavau tris kamuolius..ir suskdavau į vieną.. doh.gif Darbo buvo nemažai.. ax.gif Bet mezgėsi greitai.. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Pacific @ 2006 01 21, 16:40)

Man šita suknelė wub.gif
Gal turite schemutę??? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Kozete @ 2006 02 03, 16:20)
Man šita suknelė  wub.gif
Gal turite schemutę???  rolleyes.gif

Dėl šios suknutės daug kas varvina seilę... tongue.gif Jinai, man rodos, iš Victoria Secret internetinės parduotuvės, taigi schemų nerasta. schmoll.gif Bet... jeigu kur užtiksiu, būtinai įmesiu čia. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Susiena @ 2006 02 03, 17:28)
Dėl šios suknutės daug kas varvina seilę...  tongue.gif Jinai, man rodos, iš Victoria Secret internetinės parduotuvės, taigi schemų nerasta.  schmoll.gif Bet... jeigu kur užtiksiu, būtinai įmesiu čia.  biggrin.gif

smile.gif susiena,aš tau paminklą norėčiau pastatyti už tai ,kad tu tiek daug visko randi... good.gif pioneers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo logika: 03 vasario 2006 - 16:32
Kazkodel neduoda prisegti paveiksliuko verysad.gif
Atsakyti
Kažkas paršė schemos smile.gif
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
gal kas zinot sios suknutes schemele

arba sios suknytes schemele