Įkraunama...
Įkraunama...

Suknelės

QUOTE(moshke @ 2005 12 12, 16:47)
Statkeviciaus asmeninis www
ir cia prie rudens/ziemos kolekcijos 2001/2002 metams yra labai panasi i ta Bjork suknele mirksiukas.gif
Bet man tai nerealiausia jo pavasaris/vasara 2005 pati pirma suknute wub.gif

Ačiū moshke drinks_cheers.gif Tik gaila kad nuotraukų neina išsisaugot ir jos labai mažos, iš jų nepamegsi.. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(kriziuke @ 2005 12 12, 16:00)
Ačiū moshke  drinks_cheers.gif Tik gaila kad nuotraukų neina išsisaugot ir jos labai mažos, iš jų nepamegsi..  verysad.gif

Na taip,ten nebent tik ideja gali pasigauti apytiksle verysad.gif
Na nebent sitoj kazkas egriau matysis g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo moshke: 12 gruodžio 2005 - 17:19
Kur tos suknios iš toli tai leidžia padidint nuotrauką, o ten kur vienoj vietoj detalė nieko, nei didint nei išsisaugot..gaila jam.. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(kriziuke @ 2005 12 12, 16:19)
Kur tos suknios iš toli tai leidžia padidint nuotrauką, o ten kur vienoj vietoj detalė nieko, nei didint nei išsisaugot..gaila jam.. verysad.gif

As seip zinau, kas jam mezga tas sukneles,ale nemanau,kad isduos rasta g.gif nors viena suknele galiu is visu pusiu aprodyti lotuliukas.gif tik tiek,kad ji ne visai tokio stiliaus blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo moshke: 12 gruodžio 2005 - 17:24
Rodyk rodyk, aš baigiu iš proto išsikraustyt bežiūrėdama, tuoj akis kompe paliksiu verysad.gif Dar vieną gražų palčiuką nusižiūrėjau..reiks kažką galvot, jis yra pirmas pavasaris/vasara 2006
Atsakyti
QUOTE(kriziuke @ 2005 12 12, 16:27)
Rodyk rodyk, aš baigiu iš proto išsikraustyt bežiūrėdama, tuoj akis kompe paliksiu  verysad.gif Dar vieną gražų palčiuką nusižiūrėjau..reiks kažką galvot, jis yra pirmas pavasaris/vasara 2006

Na ta suknele ner Statkeviciaus, tiesiog mezgeja ta pati, o Statkeviciaus ishsakyti komplimentai lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo moshke: 12 gruodžio 2005 - 17:36
QUOTE(kriziuke @ 2005 12 12, 18:19)

issisaugot visada galima, jau rasiau apie tai temoj - moteriski modeliai - jai kam reikia pasiskaitykit...
Atsakyti
Sunelė buvusi Litexpo parodoje.
labai originali.
(vilkėt nuogai tongue.gif )
Atsakyti
Graži labai,moshke, suknelė, bet ne tokia verysad.gif anyway, vistiek kažką sugalvosiu, svarbiausia tokie siūlai ir raštą kokį panašų.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(kriziuke @ 2005 12 12, 16:50)
Graži labai,moshke, suknelė, bet ne tokia  verysad.gif anyway, vistiek kažką sugalvosiu, svarbiausia tokie siūlai ir raštą kokį panašų.. g.gif

Tai vat, sakiau,kad ne tokia...
Tu svarbiausia siulus tokius susirask, o rasta jau ka nors primakliavosi-bile tik stambiu kiaurarasciu ir daug sluoksniu man rodos thumbup.gif mirksiukas.gif
Ei,as katik prisiminiau, kur maciau visai turbut tiksianti kiaurarasti lotuliukas.gif ogi skraiste uzvakar baigiau narplioti draugei lotuliukas.gif ir siuliukaia panasus ax.gif
Pasistengsiu siadnien nufotkint ir ryt ideti mirksiukas.gif ten kiaurarastis truputi smulkesnis,bet man rodos,neblogai turetu buti ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo moshke: 12 gruodžio 2005 - 18:06
bigsmile.gif Būtinai įdėk,labai lauksiu..
Atsakyti
Jo, man ta suknelė irgi galvą susuko.. Aš užsibrėžiau ją nusinarplioti jau spalio mėnesį. Dabar jau baigiu į pabaigą sijoną, o viršų teks permezginėti, nes nepatiko... Tai irgi žiopsua žiopsau į tą reklamą, kaip ten tą viršų padaryti... Dėl siūlų - tai pirkau Vokiečių gatvėje, mochera+kažkas nepamenu, bet 25 g. kainuoja apie 12 Lt. Sumezginėju jau 12 kamuoliuką (berods, nes skaičių pamečiau) ir įtariu dar reikės. Taip kad suknelė gaunasi auksinė...
Atsakyti