Įkraunama...
Įkraunama...

Suknelės

Ir dar
http://ruhelp.com/bo...pe=post&id=3861
Atsakyti
Ir
http://img135.echo.c.../5817/115uj.jpg
Atsakyti
Sveikos. Labai noriu nusinerti savo sugalvota suknele tokia... blush2.gif Na ir niekur nerandu jokio rastelio pavyzdzio.. Nersiu is plonu siuliuku, noriu smulkaus kokio rasto... Gal kas galit pagelbet? Gali buti kaip ir is kokiu apvaliu serveteliu mazu pavyzdziu... Na tikiuosi supratot ir kas nors galesit padet rolleyes.gif Labai buciau dekinga 4u.gif
Atsakyti
nagi, gal kas galit kuom padet? verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Godutia @ 2005 12 06, 10:41)
nagi, gal kas galit kuom padet?  verysad.gif

O tu nemanai, kad visu pirma reiketu visa tema perskaityti g.gif ar bent jau pirmaji puslapi mirksiukas.gif jame kaip tik ir yra viena suknute panasi,kaip tu nori 4u.gif
Atsakyti
O tu nemanai, kad visu pirma reiketu visa tema perskaityti  ar bent jau pirmaji puslapi  jame kaip tik ir yra viena suknute panasi,kaip tu nori

ieskodama sukneles, ar bent ko panasaus pirma perskaiciau ir perziurejau visa tema mirksiukas.gif neradus ir prasau pagalbos smile.gif o ten man kur yra panasus rastai kur as noreciau tai ner schemu... blush2.gif

aj beje radau kitose temose nuorodu kur daug visokiausiu gelyciu schemu. tai va gal ka ir sumastysiu is ju cool.gif dekuj biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Godutia: 07 gruodžio 2005 - 11:50
QUOTE(Ugniaplaukė @ 2005 02 07, 16:47)
va cia grozybes...

gal butu norinciu nunerti man suknele?uz siulus ir darba sumokeciau...noreciau panasios i trecia... angel_not.gif
Atsakyti
As turiu nusinerusi du sijonus, bet... bent jau man, nertas gaminys neissitampo tik kokius 2-3 men... Veliau palei "sikiniuka" smile.gif gaunais kapsas ir viso to grazio nelieka... kaip to isvengti?
Atsakyti
Gal pasijonis padetu g.gif
Atsakyti
Butinai pasijonio reikia.Tikrai neissisedi thumbup.gif
Atsakyti
Mergičkos padėkit, knisuos po visą netą, ieškau bent ko nors panašaus į Statkevičiaus megztas sukneles, arba į tokią iš reklamos, kur mergina paslapčia kemša kreminį pyragaitį..nu negaliu kaip gražu.Nerandu net Statkevičiaus suknelių.. cry.gif Gal suprasti apie ką kalbu.. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(kriziuke @ 2005 12 12, 15:17)
Mergičkos padėkit, knisuos po visą netą, ieškau bent ko nors panašaus į Statkevičiaus megztas sukneles, arba į tokią iš reklamos, kur mergina paslapčia kemša kreminį pyragaitį..nu negaliu kaip gražu.Nerandu net Statkevičiaus suknelių..  cry.gif Gal suprasti apie ką kalbu.. doh.gif

Statkeviciaus asmeninis www
ir cia prie rudens/ziemos kolekcijos 2001/2002 metams yra labai panasi i ta Bjork suknele mirksiukas.gif
Bet man tai nerealiausia jo pavasaris/vasara 2005 pati pirma suknute wub.gif
Atsakyti