Ir dar
http://ruhelp.com/bo...pe=post&id=3861
Sveikos. Labai noriu nusinerti savo sugalvota suknele tokia... Na ir niekur nerandu jokio rastelio pavyzdzio.. Nersiu is plonu siuliuku, noriu smulkaus kokio rasto... Gal kas galit pagelbet? Gali buti kaip ir is kokiu apvaliu serveteliu mazu pavyzdziu... Na tikiuosi supratot ir kas nors galesit padet Labai buciau dekinga
nagi, gal kas galit kuom padet?
QUOTE(Godutia @ 2005 12 06, 10:41)
nagi, gal kas galit kuom padet?
O tu nemanai, kad visu pirma reiketu visa tema perskaityti ar bent jau pirmaji puslapi jame kaip tik ir yra viena suknute panasi,kaip tu nori
O tu nemanai, kad visu pirma reiketu visa tema perskaityti ar bent jau pirmaji puslapi jame kaip tik ir yra viena suknute panasi,kaip tu nori
ieskodama sukneles, ar bent ko panasaus pirma perskaiciau ir perziurejau visa tema neradus ir prasau pagalbos o ten man kur yra panasus rastai kur as noreciau tai ner schemu...
aj beje radau kitose temose nuorodu kur daug visokiausiu gelyciu schemu. tai va gal ka ir sumastysiu is ju dekuj
QUOTE(Ugniaplaukė @ 2005 02 07, 16:47)
va cia grozybes...
gal butu norinciu nunerti man suknele?uz siulus ir darba sumokeciau...noreciau panasios i trecia...
As turiu nusinerusi du sijonus, bet... bent jau man, nertas gaminys neissitampo tik kokius 2-3 men... Veliau palei "sikiniuka" gaunais kapsas ir viso to grazio nelieka... kaip to isvengti?
Gal pasijonis padetu
Mergičkos padėkit, knisuos po visą netą, ieškau bent ko nors panašaus į Statkevičiaus megztas sukneles, arba į tokią iš reklamos, kur mergina paslapčia kemša kreminį pyragaitį..nu negaliu kaip gražu.Nerandu net Statkevičiaus suknelių.. Gal suprasti apie ką kalbu..
QUOTE(kriziuke @ 2005 12 12, 15:17)
Mergičkos padėkit, knisuos po visą netą, ieškau bent ko nors panašaus į Statkevičiaus megztas sukneles, arba į tokią iš reklamos, kur mergina paslapčia kemša kreminį pyragaitį..nu negaliu kaip gražu.Nerandu net Statkevičiaus suknelių.. Gal suprasti apie ką kalbu..
Statkeviciaus asmeninis www
ir cia prie rudens/ziemos kolekcijos 2001/2002 metams yra labai panasi i ta Bjork suknele
Bet man tai nerealiausia jo pavasaris/vasara 2005 pati pirma suknute