Įkraunama...
Įkraunama...

Suknelės

QUOTE(Arbeta @ 2005 09 28, 16:20)
Merginos, padekit!!!!  verysad.gif

Mirtinai reikia sitos suknytes aprasymo. Kelinta diena ieskau - neberandu, nors mirk...  cry.gif

Ir prie favoritu pries kokius pora menesiu buvau isikelusi, o dabar - nebera... Gal dukryte istryne, ar ka...  verysad.gif

Na as kazkur irgi maciau, bet aprasymo nebuvo, mezgasi is paprastu gelyciu ir pas ja sujungta ant tiulio, as jungiu vaseliu, gal patiks?user posted image
Atsakyti
Pikolina nezinau kas grazesne ar suknele ar manekene thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Joo, Pikolina, suknyte tai - ciki piki!!! thumbup.gif

As irgi galvoju, kad reiks siaip kazkokiu gelyciu rasteli imt ir nert, o po to jungti kazkaip. Dar nezinau, tiesa, kaip, nes nesu to gyvenime dariusi... mirksiukas.gif
Atsakyti
Nemažai suknelių su aprašymais šitam forume. mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Susiena: 04 spalio 2005 - 15:01
QUOTE(Arbeta @ 2005 09 28, 16:20)

Mirtinai reikia sitos suknytes aprasymo. Kelinta diena ieskau - neberandu, nors mirk...  cry.gif

Ir prie favoritu pries kokius pora menesiu buvau isikelusi, o dabar - nebera... Gal dukryte istryne, ar ka...  verysad.gif

Aš šitą suknelę buvau radusi čia bet ten tikslaus aprašymo ir nėra unsure.gif
Atsakyti
Daugelyje schemų gėlytės jungiasi per paskutinę eilę. Ta prasme kad nuneri vieną gėlytę. Antrą gėlytę nuneri iki paskutinės eilės, o neriant paskutinę eilę prikabini tam tikrose vietose pirmąją gėlytę. Ir taip toliau.

Arba galima nunerti daug daug gėlyčių ir sujunginėti jas tarpusavyje sujungiamuoju stulpeliu.

Va. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Irunia @ 2005 08 17, 19:54)

kaip ta tinkla numegzt ar nunert, man atrodo nesudetinga, bet kas mokat paaiskinkit, aciu
Atsakyti
Suknelės VESTUVĖMS thumbup.gif (vąšeliu)
Atsakyti
QUOTE(Arbeta @ 2005 09 28, 17:20)

neriuosi panašią suknutę iš tokių gėlyčių, bet tokia kaip nuotraukoj nesigaus, nes gėlytes reikia nerti iš labai plonų siūlų. 4u.gif
Atsakyti
SUPER thumbup.gif

user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Scarlett: 11 lapkričio 2005 - 22:32
Paprasta ir gražu
user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Scarlett: 11 lapkričio 2005 - 22:40
Suknelė