Įkraunama...
Įkraunama...

Suknelės

Aciu uz idejas, rastelius, dar pries kokius 3 metelius toookius dalykus sugebedavau nuraizgyt, tai sisyk imsiuos darbo. Ir butinai jums parodysiu, kaip pasiseke smile.gif
Atsakyti
sveikutes smile.gif
seniai landau cia pas jus ir taip pavydziu jums kantrybes... blush2.gif
norejau paklaust: jeigu neriant suknele, vietoj pamusaliuko isiuciau tokius naktinukus silkinius, kaip maximose buna...? kaip manot labai blogai atrodytu? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(CrazySun @ 2005 08 22, 11:48)
sveikutes  smile.gif
seniai landau cia pas jus ir taip pavydziu jums kantrybes... blush2.gif
norejau paklaust: jeigu neriant suknele, vietoj pamusaliuko isiuciau tokius naktinukus silkinius, kaip maximose buna...? kaip manot labai blogai atrodytu?  blush2.gif

Pavarčiau močiutės knygas, net žaktelėjau kokia aš užuomarša doh.gif -juk naksčiau pamušalinės suknutės kaip ir nebuvo populiario, užtat buvo popuriarūs-APATINUKAI, "KOMBINUKAI"-manau, jog tiks thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ugniaplaukė @ 2005 02 07, 15:47)
va cia grozybes...

Labai noriu pirmosios juodos suknelės rašto.... cry.gif SOS! verysad.gif

QUOTE(Irunia @ 2005 08 17, 19:54)

Ir šitos rašto labai noriu.... cry.gif
Atsakyti
turiu panašios suknelės raštą gal padės ax.gif
[attachmentid=29804]

[attachmentid=29805]
jei kartais gautum tos juodos suknelės raštą - parašyk forume arba man į až mirksiukas.gif sutariam? 4u.gif
Atsakyti
Nesu mačiusi gražesnės nertos suknelės blink.gif
user posted image
aprasymas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kopa: 31 rugpjūčio 2005 - 14:14
QUOTE(Ugniaplaukė @ 2005 02 07, 15:47)
va cia grozybes...

ta melsva arba juoda, tik kita spalva rinkciausi
Atsakyti
Ugniaplauke , suknelė kurią nėrei, nepavyko?
Atsakyti
QUOTE(Linjus @ 2005 08 31, 10:06)
turiu panašios suknelės raštą gal padės  ax.gif
[attachmentid=29804]

[attachmentid=29805]
jei kartais gautum tos juodos suknelės raštą - parašyk forume arba man į až  mirksiukas.gif sutariam?  4u.gif

Būtinai įdėsiu čia visoms - pažadu. Bet kad nesiseka rasti... O taip reikia tos juodos... cry.gif
Atsakyti
QUOTE(Linjus @ 2005 08 31, 10:06)
jei kartais gautum tos juodos suknelės raštą - parašyk forume arba man į až  mirksiukas.gif sutariam?  4u.gif [/color]

Radau! thumbup.gif Čia ne visai suknelė, bet raštas nėrimo analogiškas! clap.gif
Atsakyti
Aha, čia va toks vat kupalnikas tongue.gif
Atsakyti
Aha, čia šito kupalniko schema! biggrin.gif Bet viršaus nėrimas analogiškas kaip ir suknelės. O sijonas taigi paprastai neriasi stulpeliais... biggrin.gif
Atsakyti