Aciu uz idejas, rastelius, dar pries kokius 3 metelius toookius dalykus sugebedavau nuraizgyt, tai sisyk imsiuos darbo. Ir butinai jums parodysiu, kaip pasiseke
sveikutes
seniai landau cia pas jus ir taip pavydziu jums kantrybes...
norejau paklaust: jeigu neriant suknele, vietoj pamusaliuko isiuciau tokius naktinukus silkinius, kaip maximose buna...? kaip manot labai blogai atrodytu?
norejau paklaust: jeigu neriant suknele, vietoj pamusaliuko isiuciau tokius naktinukus silkinius, kaip maximose buna...? kaip manot labai blogai atrodytu?
QUOTE(CrazySun @ 2005 08 22, 11:48)
sveikutes
Pavarčiau močiutės knygas, net žaktelėjau kokia aš užuomarša -juk naksčiau pamušalinės suknutės kaip ir nebuvo populiario, užtat buvo popuriarūs-APATINUKAI, "KOMBINUKAI"-manau, jog tiks
QUOTE(Ugniaplaukė @ 2005 02 07, 15:47)
va cia grozybes...
Labai noriu pirmosios juodos suknelės rašto.... SOS!
QUOTE(Irunia @ 2005 08 17, 19:54)
Ir šitos rašto labai noriu....
turiu panašios suknelės raštą gal padės
[attachmentid=29804]
[attachmentid=29805]
jei kartais gautum tos juodos suknelės raštą - parašyk forume arba man į až sutariam?
[attachmentid=29804]
[attachmentid=29805]
jei kartais gautum tos juodos suknelės raštą - parašyk forume arba man į až sutariam?
QUOTE(Ugniaplaukė @ 2005 02 07, 15:47)
va cia grozybes...
ta melsva arba juoda, tik kita spalva rinkciausi
QUOTE(Linjus @ 2005 08 31, 10:06)
turiu panašios suknelės raštą gal padės
[attachmentid=29804]
[attachmentid=29805]
[attachmentid=29804]
[attachmentid=29805]
Būtinai įdėsiu čia visoms - pažadu. Bet kad nesiseka rasti... O taip reikia tos juodos...
QUOTE(Linjus @ 2005 08 31, 10:06)
jei kartais gautum tos juodos suknelės raštą - parašyk forume arba man į až sutariam? [/color]
Radau! Čia ne visai suknelė, bet raštas nėrimo analogiškas!
Aha, čia va toks vat kupalnikas
Aha, čia šito kupalniko schema! Bet viršaus nėrimas analogiškas kaip ir suknelės. O sijonas taigi paprastai neriasi stulpeliais...