Ne nemezgu dar nieko
Bet galvoju, dėl to nežinau kiek siūlų pirkti. ar užteks vieno siūlo ar reikės dviejų. Pardavėja sakė, kad moterys mezga iš vieno siūlo.
Galbūt kas nors mezgė (bet ką) ir galėtų pasidalinti patirtimi?
Dar nemezgu nieko
Bet ruošiuosi paradvėja sakė, kad moterys mezga ir iš vieno siūlo. Tai galvojau gal kas mezgė ir galėtų pasidalinti patirtimi.
Mačiau tavo puslaiukę, kad tu tokią mezgei, labai gražiai atrodo.
O daug kainuotų tokią nunerti? (ta prasme jei tu megztum). Gal gali parašyti į AŽ.
Bet ruošiuosi paradvėja sakė, kad moterys mezga ir iš vieno siūlo. Tai galvojau gal kas mezgė ir galėtų pasidalinti patirtimi.
Mačiau tavo puslaiukę, kad tu tokią mezgei, labai gražiai atrodo.
O daug kainuotų tokią nunerti? (ta prasme jei tu megztum). Gal gali parašyti į AŽ.
parodysiu, bet teks dar luktelti
kantrybes, buvau islekusi atostogauti, pritrukau siulu po atostogu ir suknelei dar ilgio truksta
po savaiteles manau jau imesiu foto nes dabar lakstom buta isirenginejam, nera kada net prisokt panerti
QUOTE(fantasia @ 2005 06 29, 11:06)
Ugniaplauke, kaip tau sekasi? gal jau pagaliau mums parodysi savo suknele?
o gal kas nors uzsiimtumete pasiuti koki nors pamusaliuka i nerta suknele
nesusigriebiau laiku, o dabar man jau dega, reikia eiti i baliu, o visa svieciu, kaip papludimy buciau...
nesusigriebiau laiku, o dabar man jau dega, reikia eiti i baliu, o visa svieciu, kaip papludimy buciau...
Na cia jau buvo buvo nuoroda i sita suknele, bet ji tokia grazi Kazi kiek laiko uztruktu tokia nusinerti Ir ant ko tos gelytes prisiutos, juk ne tik viena su kita sujungtos, kas per pamusalas ten?
QUOTE(Shalimar @ 2005 07 31, 15:49)
Na cia jau buvo buvo nuoroda i sita suknele, bet ji tokia grazi Kazi kiek laiko uztruktu tokia nusinerti Ir ant ko tos gelytes prisiutos, juk ne tik viena su kita sujungtos, kas per pamusalas ten?
WOW
Kiek aš suprantu, tai suknelės gėlytės prisiūtos prie tiulio. Ech, būtų mano figūra idealesnė, išsisiuvinėčiau ir apsinerčiau tiulį ir pasidaryčiau fantastišką suknelę...
Kaip manot, o jei suknele butu ne vienos spalvos, o tarkim baltos-zydros gelytes, arba juodos-ruzavos, o gal dar daugiau spalvu ir kokie siulai cia tiktu?
Ne nu suknelė, tai nereali.
Ar daug laiko nėriai?
Aš kai pamatau tokius darbelius puolu prie darbo, bet dažniausiai mano kūriniai labai ilgai kuriami būna.
Ar daug laiko nėriai?
Aš kai pamatau tokius darbelius puolu prie darbo, bet dažniausiai mano kūriniai labai ilgai kuriami būna.
Na štai, vasara jau beveik baigėsi, o aš susimąsčiau apie nertą suknelę, mat atradau spintoje nuo senų laikų užsilikusius 600g gražios spalvos "Iriso". Pasakykit man, gerbiamos nėrėjos, ar užteks tiek jų netrumpai (na žemiau kelių) ir neitin "skylėtai" suknelei? Nesu smulki, bet ir ne storulė... iki kitos vasaros nusinarpliočiau
QUOTE(Raduga @ 2005 08 17, 13:51)
Na štai, vasara jau beveik baigėsi, o aš susimąsčiau apie nertą suknelę, mat atradau spintoje nuo senų laikų užsilikusius 600g gražios spalvos "Iriso". Pasakykit man, gerbiamos nėrėjos, ar užteks tiek jų netrumpai (na žemiau kelių) ir neitin "skylėtai" suknelei? Nesu smulki, bet ir ne storulė... iki kitos vasaros nusinarpliočiau
Pradėk nuo viršaus, tai blogiausiu atveju bus bliuzelė
QUOTE(Raduga @ 2005 08 17, 13:51)
600 gr tikrai neužteks o dar netrumpa suknelė pabandyk pasiieškot parduotuvėse tokių pačių sūlų - gal rasi tada jau be baimės galėsi nertis
aš irgi svajoju apie nertą suknelę, bet labai jau brangūs tie irisai