Galiu patarti gera siulu parduotuve Kaune, Taikos pr, netoli baziu 'ABC'. Ten siulai nuo 70 ct/50 gr, o labiausiai man patiko ryskiu spalvu 100% medvilne po 5 lt/100 gr. Megztiniui uzteko 250 gr (tiesa, as smulkute ), tai suknelei pirksiu 500 gr. Jau ir nusiziurejau forume balta ant petneseliu, siuvineta
QUOTE(dontstop @ 2005 06 26, 10:13)
Galiu patarti gera siulu parduotuve Kaune, Taikos pr, netoli baziu 'ABC'. Ten siulai nuo 70 ct/50 gr, o labiausiai man patiko ryskiu spalvu 100% medvilne po 5 lt/100 gr. Megztiniui uzteko 250 gr (tiesa, as smulkute ), tai suknelei pirksiu 500 gr. Jau ir nusiziurejau forume balta ant petneseliu, siuvineta
as maciau kad ten yra parduotuve bet niekad nebuvau uzejus, reiks uzeit nes kai paziurineju tokius puslapiukus tai tiesiog nagus niezti paimti vaseli arba virbalus
QUOTE(Ieva-Pieva @ 2005 06 26, 15:21)
nereali suknytė be aprasymo
,bet gaila,kad nėra schemutės
taip norėtusi pamatyt tą suknelę
O aš norėčiau patarimo, kaip man suknelei pamušalą pasiūt?
gal kas esat siuvusios? Imt burda ir žiūrėt suknelių iškarpas ar mėgint iš akies?
gal kas esat siuvusios? Imt burda ir žiūrėt suknelių iškarpas ar mėgint iš akies?
QUOTE(Skarlet @ 2005 07 01, 09:17)
O aš norėčiau patarimo, kaip man suknelei pamušalą pasiūt?
pagal iškarpą, nes reikia kad prisiglaustų prie kūno, o ne kabėtų
įdėk nuotrauką
QUOTE(Siuvinetoja @ 2005 06 24, 20:54)
"Lino namuose" 100 gr. lininių siūlų - 2 lt. Tiesa, juos reikia pačiam susivynioti.
Radau aš tuos siūlus.
Bet ten po vieną siūlą.
Kaip reikia megzti ar iš dviejų siūlų ar galima iš vieno?
Iš vieno aišku būtų labai gražu, bet ar kas nors išeitų?
Gal jau mezgėte kas nors?
QUOTE(Kozete @ 2005 07 10, 11:56)
Radau aš tuos siūlus.
Bet ten po vieną siūlą.
Bet ten po vieną siūlą.
o ką mezgi? atrodo tą suknelę iš gėlyčių atskirų? jei taip, tai gali pabandyt nunert vieną gelytę iš vieno siūlo ir pažiūrėt ar gražiai gavosi, beto, vienos gėlytės diametras ten atrodo nurodytas, apie 8cm ar kažkas tokio. Tai manau, kad geriau būtų maždaug tokį ir turėti, nes bus lengviau išdėlioti gėlytes kaip nurodyta