Įkraunama...
Įkraunama...

"Išminties skrynia".

QUOTE(norako @ 2008 03 20, 14:50)
Tiesa yra tai, kas patirta (F.Nyčė)

Taip, aš stengiuos visada taikyti šitą thumbup.gif
Atsakyti
Dėkinga tau, lemtie, nelepinai manęs
Įdavusi kraičiu kelionėn svajones
Lydėjai vieškeliu lyg motina sena
Nuolat giedra viltim už rankos vedina,

Kad tik ne nuoskaudos-mane tu kantriai globei-
O vien širdies žmonėms išliktų lobiai.

Čia jums visoms, Su Velykomis.
Atsakyti
Nepaisant mūsų pastangų mes kasdien tampam vis geresni smile.gif
Atsakyti
QUOTE(norako @ 2008 03 21, 22:27)
Nepaisant mūsų pastangų mes kasdien tampam vis geresni  smile.gif

thumbup.gif drinks_cheers.gif Metų topas.Atsispausdinsiu ir pasikabinsiu ant sienos.
Atsakyti
Aukšto energetinio lygmens informacinei sistemai būtina tvarka, nes kitaip kunkuliuojanti energija sudraskytų ją į gabalus. O jeigu energijos sistemoje belikę nedaug, jai būtinai reikia betvarkės- konfliktų. lšskirtiniai žmonės, siekdami padidinti savo energetinį potencialą, dažnai konfliktuoja. Žmogaus, kuris bando išvengti konflikto išorinėje plotmėje, ir ypač vidinėje, energija silpsta, jis nesivysto. Ar žinote, kaip subtilioje plotmėje atrodo svajonės apie stabilumą ir gerovę? Kaip keturgubas palinkėjimas mirties sau ir savo likimui. Tad štai, moterys, kurios trokšta ramybės, stabilumo, tvarkos, savo viduje pradeda išsižadėti meilės bei praranda energiją.
(...)
Beje, visi įsitikinę, kad vienuolis, šventasis ar teisuolis- tai žmogus, kuriam nebūdingi nei išoriniai, nei vidiniai konfliktai. Tai klaidinga nuomonė. Mat veržimąsis Dievo link- pats galingiausias konfliktas. Turbūt galingesnio Visatoje nebėra. Kai priartėja dieviškumas, jis griauna žmogiškumą. Todėl didelės Dieviškosios meilės porcijos yra mirtinai pavojingos, todėl ne kiekvienas jas gali išgyventi.(...) Mat suyra nuodėmingas žmogiškasis pradas, kai priartėja Dieviškasis.
S.Lazarevas KARMOS DIAGNOSTIKA
Atsakyti
QUOTE(barsukele @ 2008 03 24, 13:35)
Tad štai, moterys, kurios trokšta ramybės, stabilumo, tvarkos, savo viduje pradeda išsižadėti meilės bei praranda energiją.

Šakės man bigsmile.gif Drįsčiau ginčytis šiais klausimais. Nors konfliktų karts nuo karto pasirūpinu iš niekur ir be reikalo. Dabar aišku, kam man to reikia lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lane @ 2008 03 24, 14:52)
Šakės man bigsmile.gif Drįsčiau ginčytis šiais klausimais. Nors konfliktų karts nuo karto pasirūpinu iš niekur ir be reikalo. Dabar aišku, kam man to reikia lotuliukas.gif

Skaičiau šią knygą anksčiau, bet tik vakar supratau, kas ir kaip thumbup.gif atrodo, darai ką gali, o kuo tolyn į mišką, tuo tamsyn ir klaidyn. ta ištrauka daug ką paaiškina.
Atsakyti
QUOTE(barsukele @ 2008 03 24, 15:35)
Ar žinote, kaip subtilioje plotmėje atrodo svajonės apie stabilumą ir gerovę? Kaip keturgubas palinkėjimas mirties sau ir savo likimui. Tad štai, moterys, kurios trokšta ramybės, stabilumo, tvarkos, savo viduje pradeda išsižadėti meilės bei praranda energiją.

thumbup.gif Visada sakau: kai pradėsiu norėti ramybės, laikas bus karstą įsigyti.
Atsakyti
Kai prapliups Mano aukso lietus, nepulk puodais gaudyti krentančių auksinių.
Nusirenk rūbus, nusiauk batus ir šok po aukso lietum kaip vėjavaikė švaistūnė; nesistenk sužinoti, kiek prilijo,- neskaičiuok lašų nei kibirų.
Jei saujoj negniauši Mano dovanų, jų prikris vis daugiau. Tik sumirksėk ir ištiesk delnus, leisk lietui į žemę susigerti, kad sugrįžtų pas Mane nešinas tuo, ką nuplovė.
Kai pilu ant tavęs aukso lietų, nepulk gaudyti auksinių.
Tarp kitko, tu nei tiek puodų neturi.
(ŠIMTAS IR AŠTUONI)
Atsakyti
QUOTE(Lelija33 @ 2008 02 26, 18:05)
• Nebevertinkite savo gyvenimo pagal kitų elgesį ir laimėjimus. Pasirinkdami savo gyvenimo kelią klausykite širdies. Pamiršę prisitaikėliškumą būsite apdovanoti pasitenkinimu.
• Jei norime puikiai psichologiškai jaustis mums reikia išpildyti vienintelę ir labai svarbią sąlygą – privalome sugebėti visiškai būti dabartyje, negalvodami apie jokią kitą vietą. Nesugebėjimas visiškai pasinerti į dabartį – tik prastas įprotis, kurį galime keisti jau dabar!
/W. W. Dyer

is kokios cia knygos? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Maserati @ 2008 08 06, 20:46)
is kokios cia knygos? ax.gif

Esu skaičiusi tą knygą. Ji vadinasi „Amžių išmintis“, autorius: Wayne W. Dyer.

Atsakyti
QUOTE(Lelija33 @ 2007 04 21, 11:30)
Visi skaitome knygas. Ir, manau, ne tik grožinę literatūrą. Yra knygų, kurias galima pavadint tikrais išminties lobynais. Esu susirašiusi vertingus išmintingų žmonių (A. Svijašo, S. Lazarevo, V. Zelando) patarimus (citatas), kaip sėkmingai keliauti gyvenimo keliu, kaip elgtis, kad patirtum džiaugsmą, būtum sveikas ir laimingas. Galėčiau atsiųsti el. paštu tą savo sukauptą "išminties skrynią". Gal kas galit pasidalint savo atrastais lobiais?  ax.gif

Labai prašau atsiųsti ir man : gpersija@one.lt
Būčiau labai dėkinga 4u.gif aciuks.gif
Atsakyti