QUOTE(argus @ 2009 11 19, 20:40)
nosis užgulta jau kokius 8 metus ne mažiau.
o tai jus kantrus
stoju i jusu kluba sia savaite ir as pasigavau...esu turejus seniau, paauglystej tai pusmeti ilgiausiai buvo uzsikisus, dure dure, tai tik viena puse pradure, bet paskui jau pagailejo vaiko ir paliko, su viena puse pradurta, dabar pastebiu, kad visad buna blogiau su ta puse.
o si kart susirgau labai paprastai, visi zmones kosti kosti pas mus, snargliuojasi tai tipo pasigavau bakterija, is pradziu buvo labai gerkle, o paskui kai dar ir angina operuota, antra tevu klaida kaip sakant, visi takai atviri, persimete i nosi, per pusdieni galvojau, kad nudusiu, atrodziau kaip turguj stovinti moteriskaite ziema, nuejau pas daktara sako tau visad tie prieanciai toki raudona oda ne sakau cia tik dabar, tai gavau antibu ir actifedo ir purskiu xylorin'u ir juros vandeniu...jau pagerejo kartais net visa prakvepuoju, bet dabar jauciu viskas teka i gerkle

jei zemiau paguliu, reik daug pagalviu prisidet, visad visi siulydavo daktarai darytis siltus kompresus vakare ir inhaliacijas, klausiu daktaro pas sita buvau pirma kart ar daryt? nes jau buvau pasiruosus viska daryt tikrai labai blogai buvo, sako as pats kovoju laiks nuo laiko su sinusitu, tai jei nori daryk, bet nebutina...tai ir net nesivarginau, bet ziuriu jau gyvensiu...
nesirkit