Sūrus vanduo labai puiku, bet mano nosį veikia tik tada, kai slogos pradžia, o ne tada, kai užgulta nosis. Kas žino, kaip ilgai naudoti GELOMYRTOL FORTE, aūūū? Barskuole, atsiliepk, būk gera
QUOTE(Bezdžionė @ 2004 12 30, 08:44)
Kiek laiko, Barskuole, GELOMYRTOL naudojai? Aš naudojau GELOMYRTOL FORTE dvi savaites, pirmą savaitę - šalia kitų vaistų, kaip ir buvo gerai, dvi dienas nenaudoju - vėl atsibundu užgulta nosimi. Nežinau, ar toliau naudoti, ar vėl eiti pas gydytoją. Prieš šventes kaip ir nesinori
As isgeriau tik viena pakuote, nors reiketu gal adr viena. Skausmai buvo nerealus, bet vat viena pakuote padejo.Tfu tfu. Siaip tai manau, vienam gali apdeti ir dvi tabletes kitam ir 10 neuztenka. Kaip kam
[quote=Bezdžionė,2004 12 30, 09:30]
Sūrus vanduo labai puiku, bet mano nosį veikia tik tada, kai slogos pradžia, o ne tada, kai užgulta nosis. Kas žino, kaip ilgai naudoti GELOMYRTOL FORTE, aūūū? Barskuole, atsiliepk, būk gera
[/quDel vartojimo ilgumo geriausia butu pasiklausti vaistininkes.na kokias dvi pakuotes galima gal isnaudoti iskart. Bet jei nepadeda, tada reikia kitu ieskoti.
zodziu vaistininke geriau manau zinotu nei as
sekmes
[/quDel vartojimo ilgumo geriausia butu pasiklausti vaistininkes.na kokias dvi pakuotes galima gal isnaudoti iskart. Bet jei nepadeda, tada reikia kitu ieskoti.
zodziu vaistininke geriau manau zinotu nei as
sekmes
nereikia aklai pasitiketi vaistininkais jie sugeba ir kontraceptikus parduoti pasibaigusio galiojimo ( cia ne siaip 'viena bobute sake" o realus atsitikimas)
Anksciau gaminanciose vaistinese budavo galima nusipirkt "Colargoli" (vaistai, i kuriu sudet ieina sidabras), ju galiojimas siaip trumpas (berods, 2 sav.), bet kaina buvo nedidele (gal dar ir dabar gamina, bet kad gaminansios vaistines baigia isnykti...) Tai man gydytoja patare vatos tamponus su tais vaistais 3kart/diena po 5-10 min i kiekviena snerve pakaisiot (i kuria snerve ikista, ant tos puses ir paguleti). Veiksmingas metodas. Dabar kaip "Colargoli" pakaitala vaistinese siulo "Coldargan" (ar kazkaip panasiai vadinasi). Tai juos naudoju "tamponavimui". Salia viso to dziaugsmo (procedura - ne is maloniuju, nes reik stengtis ikist kuo giliau, tai ciaudau taip, lyg moketu uz ciaudejima pinigus) dar geriu homeopatinius "Sinupret" lasus (suaugusiam zmogui - arbat. saukstelis 3 kart/diena) arba "Sinupret" tabletes (kol prilasa saukstelis, man per ilgai uztrunka) bei nakciai sildau. Beje, po tamponu, issivaliusi nosi lasinu kokiu nors vaistu. Paskutiniu metu apsistojau prie "Xymelin" purskalo (purskalai geriau pasiskirsto nosies landose). Tiesa, turint du vaikus ir darba, laiko mazai, tai tamponus naudoju ryta ir vakara, be to staciom ir vonioje, o sinupreta geriu kaip priklauso..
Gal kuriai ir tiks sis mano metodas
Beje, Vibrocil - tikrai ne homeopatiniai vaistai..
Gal kuriai ir tiks sis mano metodas
Beje, Vibrocil - tikrai ne homeopatiniai vaistai..
QUOTE(Auges @ 2004 12 30, 09:50)
kai nosis uzgulta, galim pasildyt ir po to prasiplaut, tada isnesa visus pulius (bent jau taip buvo man)
Kaip pašildyti? Vienas būdas - fizioterapijos kabinete, o namų sąlygomis?
Žinau porą žmonių kurie sinusitą išsigydė.Pakaitino keptuvėj rupią druską ,supila ją ant rankšluostuko ir susuka į volelį.Tada reik dėt prie kaktos ir ant nosies.Tik žiūrėkit nenusideginkit, nes jautri vieta.Po to neikit į lauką.
QUOTE(Barskuole @ 2004 12 30, 10:00)
As isgeriau tik viena pakuote, nors reiketu gal adr viena. Skausmai buvo nerealus, bet vat viena pakuote padejo.Tfu tfu. Siaip tai manau, vienam gali apdeti ir dvi tabletes kitam ir 10 neuztenka. Kaip kam
Dvi pakuotes jau suvalgiau , bet po akim vėl bando tvinkčioti . Man rimtų skausmų nebūna, nebent po fizioterapijos iš karto gal pusvalandį nosis "lūžta" - nuo veido kaulų bando atsiskirti
Dėkui, Barskuole.
Teko ir man ta bjaurybe sirgt. Ir buvo jis man kaktinej daly, kur greit gali pereit ir i smegenu uzdegima. Kai gydytoja pamate nuotrauka uz galvos susigriebe, sake, kad jei nors kiek galvos skausmai sustipres varyciau i ligonine. Skyre 5 dienu ospamox kursa, gert 2 kart dienoj, plaut su sterimaru, bet as pirkau humer.Ir praejo.
QUOTE(emma @ 2004 12 30, 12:36)
Žinau porą žmonių kurie sinusitą išsigydė.Pakaitino keptuvėj rupią druską ,supila ją ant rankšluostuko ir susuka į volelį.Tada reik dėt prie kaktos ir ant nosies.Tik žiūrėkit nenusideginkit, nes jautri vieta.Po to neikit į lauką.
visada taip dara- tai man pirmoji pagalba tik sako, kad labiau reiktu ne prie kaktos deti, o po akimis, kur nosies daubeles yra, kur ir kaupiasi puliai, taip dariau kai buvau Svedijoje ir man puliai isplito ant dantu kad ir turejau draudfima, bet tu pinigu butu pakake tik pirmajai pagalbai suteikti, tad gydziausi bet kuo, kad tik nustotu skaudeti, skalavau ka tik turejau, vaiksciojau ikaitusiai zandais, ir variausi antibjotikus, nes nieko kito ir neturejau
beje, as vaistininkais daznai pasitikiu labiau nei gydytojais
o del to vibrocilo suimasciau maniau, kad homeopatiniai