Įkraunama...
Įkraunama...

Magnetinis rezonansas

Jei gydytojai mato tikslinguma rezonansiniam tyrimui tai reiskia jo is tiesu reikia. Pats tyrimas nera baisus, vaikui nieko neskauda, nera kenksmingas (komp.tomografijos metu gaunama tik labai daug spinduliu). Privalumas- specialistai gali ivertinti ne tik kaulu bet ir minkstuju audiniu sandara, pakitimus.
Atsakyti
Siauliuose ir yra, pati dariausi biggrin.gif
Atsakyti
O kas Šiauliuose darė tą tyrimą, ar ilgai eilėje reikėjo laukti?
Atsakyti
Yra ne tik Kaune ir Vilniuj,bet jei vaikuciams tai bent pernai gruodi tik cia buvo.
mums 3 metai,tai dare su narkoze.Jie turi specialia aparatura kad gali stebeti vaikucius,nes jiems buna ivesti vamzdeliai t,y. intubuoti buna.
o mums apie 1val.truko.atsigavo gan neblogai po narkozes,net i reanimacija neveze. ax.gif
Atsakyti
Darė mano vaikui jau kokius 5 kartus. Visada migdo, nes sreikia kad nejudėtų.
Atsakyti
Mano vaikui (dviejų su puse metukų) darė galvos magnetinį rezonansą Santariškėse.
Migdė negilia narkoze, turėjo būti nevalgęs ir negėręs 8 val. (ne dėl paties tyrimo, o dėl narkozės). Aparatas ne Pediatrijos centre, o kitoj gatvės pusėj esančiam Vaikų chirurgijos centre, tai į ten nukeliavom pėstute (seselė nusivedė), o atgal parsivežė su mašina.
Tyrimo metu man būti kartu neleido, tik kol užmigdė, po to pakvietė ir parodė, kur nusinešti ir palaukti kol atsibus. Atsibudo greitai, gal per 5 min., kokį pusvalandį buvo kiek piktokas, o paskui - lyg nieko nebuvę. Praėjus pusvalandžiui po narkozės jau buvo galima duoti atsigerti ir lengvai užkąsti, nepykino, viskas buvo kaip įprasta. Dar pasiliko mus per naktį stebėjimui, o ryte išleido į namus.
Atsakyti
Sveikos.
Mano mergytei dare galvos ir kaklo. Tai mus isveze y reanimacija,narkoze gavo gilia ar kaip cia pasakyti,nes jau buvo antra cia,nes pirma buvo duota lengvesne tai ji sunkiai sekesi,judedavo vis. Truko 1val ir vel y reanimacija. Po to atsibudo.Nepasakysiu po kiek laiko prabudo nes tas tarpsnis man dinges is atminties....
Del eiles tai mums nereikejo laukti ,mums buvo extra.
Atsakyti
Ir mano sunelis patyre magnetini rezonansa, mums jis truko apie 40min., uzmigde su narkoze, ilgai nepabudo, bet kai pabudo, jokio irzlumo, mieguistumo nebuvo.
Atsakyti
Vyresneliui atliko BMR 3 kartus-3 ir 4 metuku taike intravenine narkoze,nes reikia kad nejudetu.Narkoze pakele lengvai,po tyrimo pora valandu praleidome intensyvios terapijos palatoje stebejimui. bigsmile.gif 10 metu nemigde.Bet migdytu ir desimtmeti,jeigu neramus,bijo uzdaru erdviu mirksiukas.gif .Taigi kiekvienas atvejis individualus. mirksiukas.gif
Atsakyti
kur Klaipėdoj galima pasidaryti magnetinio rezonanso tyrimą? pvz privačiai, nes į eilę užsirašius - 4 mėnesių eilė. per tiek žmogus ir numirti gali.
ir kiek kainuoja?
Atsakyti