Įkraunama...
Įkraunama...

5d. jau pozityvisčių mergaičių

Atskubėjau į diskusiją mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Vijurka @ 2007 04 22, 00:14)
Atskubėjau į diskusiją mirksiukas.gif

Prasom, prasom!!!

Aristokrate, mano atveju, tai penkeriu metu planas. 2012 metams. Kelias - toks, kaip tu ir parasei drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Man labiausiai patiko Vaizgantes poziuris, atiduodu pagarba thumbup.gif

Aristokrate 4u.gif , man regis, kad tu apriboji kelius pinigams atsirasti, nepriklausomai nuo to, ar jie butu priemone ar tikslas ir pan. ax.gif

Atsakyti
QUOTE(pepilota @ 2007 04 21, 23:21)
Prasom, prasom!!!

Aristokrate, mano atveju, tai penkeriu metu planas. 2012 metams. Kelias - toks, kaip tu ir parasei drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif

va cia tai kitas reikalas biggrin.gif .
Atsakyti
Aristokrate,

mes pozityvistes - optimistes, musu noru ir tikejimo nenumusi, kad ir ka besakytum tongue.gif

aciu.

bagisu ka tik ziureti filma "Sokoladas" man thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Rudenėja @ 2007 04 21, 23:21)
Aristokrate 4u.gif , man regis, kad tu apriboji kelius pinigams atsirasti, nepriklausomai nuo to, ar jie butu priemone ar tikslas ir pan.  ax.gif

Pinigai pas mane savaime atsiranda ir nepriklausomai ar as noriu mln. ar ne. Man nereikia mln. nueiti i drabuziu parde apsipirkti, laisvai uztektu ir 10 000 Lt, bet man mln. reikia, pvz. namui, nes as zinau, kad tai gera investicija biggrin.gif .
Papildyta:
QUOTE(Laura_k @ 2007 04 21, 23:23)
Aristokrate,

mes pozityvistes - optimistes, musu noru ir tikejimo nenumusi, kad ir ka besakytum  tongue.gif

aciu.
bagisu ka tik ziureti filma "Sokoladas" man  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

nu laba diena blink.gif blink.gif blink.gif , o ka tu darai, kad mln. butu pas tave, vien tik SM parasyti neuztenka biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aristokratė: 21 balandžio 2007 - 22:33
QUOTE(Aristokratė @ 2007 04 21, 23:29)

nu laba diena  blink.gif  blink.gif  blink.gif

nu labas bye1.gif

nu kazkur cia rasei, kad nereik rautis ant milijono ir panasiai tai ir atsakau tongue.gif nepiktai as cia wub.gif
as raunuose ne ant milijono raunuos ant daugiau tongue.gif milijono man nepakaktu, nes viena mano masina kainuoja netoli puse mln biggrin.gif
tai kaip ten: Nieko nera neimanoma ax.gif bis.gif
Atsakyti
QUOTE(Laura_k @ 2007 04 21, 23:32)
nu labas bye1.gif

nu kazkur cia rasei, kad nereik rautis ant milijono ir panasiai tai ir atsakau tongue.gif  nepiktai as cia  wub.gif
as raunuose ne ant milijono raunuos ant daugiau  tongue.gif  milijono man nepakaktu, nes viena mano masina kainuoja netoli puse mln  biggrin.gif
tai kaip ten: Nieko nera neimanoma ax.gif  bis.gif

na taip ir reikejo anksciau ir sakyti biggrin.gif , nes tavo kazkuris postas labiau primine, paaugles svaisciojimus biggrin.gif . Kaip sakiau man nereikia mln. nueiti i drabuziu parde apsipirkti, bet man mln. reikia, pvz. namui, nes as zinau, kad tai gera investicija tongue.gif , nes zinau, kad pardavus turesiu gal 3 mln. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aristokratė: 21 balandžio 2007 - 22:36
Čia žiūriu užsiplieskė tokia sveika diskusija dėl pinigųuser posted image
pepilota, sėkmės formulės kol kas dar neformuluoju, konkrečios sumos TAIP PAT mirksiukas.gif Tiesiog karts nuo karto kartoju sau: - mes sveiki, ramūs, saugūs, klestintys, laimingi. Akcentuoju, kad sveikata ir ramybė eina pirma, paskui - gerovė blink.gif Gal kažkam iš čia diskutuojančių susidarė vaizdas, kad norėti gyventi geriau nei dabar, yra negeras noras. Ir kuo jis blogas? Papasakosiu (vėlgi iš mūsų šiandieninio gyvenimo) atvejį, kai iš tiesų turėjom lyg ir sunerimti, jog gyvenimas taps kiek sunkesnis, vyras prieš kurį laiką (netikėtai) buvo atleistas iš darbo unsure.gif Vadinasi, liksime be pajamų (būtinų ne pramogoms, o elementariam pragyvenimuiuser posted imagePinigų pradžiai buvo, taip kad 3 mėn.netaupydami užtekom. Toliau...yra verslas, bet jis tik įgauna pagreitį. Ir žinot, didžiausiai daugelio nuostabai "kaip jūs gyvenat?", pinigų šiandien mums netrūkstauser posted imageDar nelabai gerai supantu, kas iš tiesų ČIA ir DABAR vyksta, bet jaučiuosi ramiau dabar, kai vyras savame versle, nei kai dirbo kažkam ir buvo priklausomas:nuo griežto darbo grafiko, nuo saviraiškos ir sprendimų laisvės apribojimų, nuo nesiskaitymo, nevertinimo (buvo ir tokių atvejų)user posted imageAnalizuodama mūsų šeimos situaciją dažnai pagaunu save mąstant, kad turim kažkokį gerą prietėlių, kuris neapleidžia, o gal viskas nuo tikėjimo,jog viskas bus gerai,- GERAI ir yrauser posted image
Tai kaip gi galima nenorėti dar geriau? ax.gif
Dvasios dalykai pas mus keliami į pirmą vietą ir dažnai, žiūrėdami iš šono į besikeičiančius nuo turtų žmones, sakome:- "pinigai mūsų nepakeistų" mirksiukas.gif Žinau tikrai, kad niekada nepavydėsiu turtuoliui ir negailėsiu bomžo prie konteinerio...Jie patys pasirinko savo kelią.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vijurka: 21 balandžio 2007 - 22:44
QUOTE(Aristokratė @ 2007 04 21, 23:29)
o ka tu darai, kad mln. butu pas tave, vien tik SM parasyti neuztenka  biggrin.gif

taip neuztenka, bandau daryti savo versla: investuoju, dirbu ta linkme ir tikiu, kad viskas ka as investuoju i tai sugrys man dvigubai, trigubai ir dar daugiau ax.gif
tada bus galima dar daugiau dirbti, investuoti ir tai nuties man kelia i mano tiksla.... smile.gif
Atsakyti
O kur Vijurka dingo? Atskubejo i diskusija ir dingo verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(pepilota @ 2007 04 21, 23:37)
O kur Vijurka dingo? Atskubejo i diskusija ir dingo verysad.gif

rase ilga posta lotuliukas.gif
Atsakyti