Įkraunama...
Įkraunama...

5d. jau pozityvisčių mergaičių

Aristokrate, vis norejau parasyt, bet jau tavo atavaras lotuliukas.gif
Kodel butent toks?
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2007 04 21, 21:47)
Pinigai, namai, vaikai...........gali būti tik priemonė, bet ne tikslas. Tikslas turėtų būti (mano supratimu) padaryti tai, dėl ko ČIA atėjome.
Kai pasirenkam klaidingus tikslus, esam auklėjami ligomis, bėdomis ir t.t. ir klupdomi tol, kol suprantame savo klaidingus pasirinkimus...

Ir pinigai, ir namai, ir vaikai gali būti tiek priemonė tiek tikslas. Gal ir neturėtų būti vieninteliu tikslu, bet gali tai tikrai - aišku nuo to priklauso ir atitinkamos pasekmės.
Atsakyti
QUOTE(pepilota @ 2007 04 21, 22:14)
Aristokrate, vis norejau parasyt, bet jau tavo atavaras lotuliukas.gif
Kodel butent toks?

tai, kad nieko mastau.gif , o ka blink.gif . Siaip, tai ikvepimui, bet kad nelabai gaunasi lotuliukas.gif . Turtingiausias pasaulio zmogus, is univero ismestas (kiek zinau siemet jau baige), puiku thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(pepilota @ 2007 04 21, 22:06)
Laura_Kdrinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif

Viena moteris yra paskius: "Esu ir vargse ir turtinga, ir galiu pasakyti, kad turtingai buti yra daug geriau".

Aisku, mes nei viena nepamirstam pagrindiniu gyvenimo vertybiu, bet esu macius ne viena atveji, kai jos buvo pamirstos butent del pinigu trukumo. Nu reikia mums ju nors tu ka doh.gif  lotuliukas.gif

Tai as noriu, kad tos, kurioms aktualu aptartume kaip efekyviau juos pritraukti. Juk visos sekmes knygos apie tai raso. Gal kas galit pasidalinti savo patirtim? Mane konkreciai domina - ar konkrecia suma formuluot, ar tiesiog savy formuot ta vadinama klestejimo samone. Juk ne karta esam mate daug dirbancius vargsus, ir besidziaugiancius gyvenimu turtuolius. Skirtumas? MASTYMAS. Gali dirbt be galo daug ir sunkiai, nesiseks ir viskas, jei bus netinkamas mastymas.
Tai ka jus manot? Vis delto as, kaip jau minejau, noriu ne tik idomios, bet ir pelningos veiklos!

Pepilota, turbut zinai, kad as nedirbu, nes isejau is darbo kuris mane labai slege..ir darbo kol kas neieskau, jei matysiu kad man dar jo reikia susirasiu arba pats mane susiras, jei kas pasiulys gerai apmokama darbeli tai eisiu dirbt,o dabar noriu dirbti sau ir tik sau...noriu sekmingo, pelningo ir tiekiancio malonuma verslo..kad tuo paciu galeciau padeti ir kitiems: seimai, artimiesiems kitiems zmonesm , labdarai ir t.t. ir zinau kad turesiu tai ko noriu gal ne rytoj, gal ne siemet tiek kiek noriu, bet kitamet tai tikrai tongue.gif as neformuluoju konkrecios sumos, nes siandien tai gali atrodyti daug o ryt jau mazai... noriu tiek kad galeciau leisti sau daug ir neriboti saves, bei padeti kkitiems...noriu grazaus busto, naujos Audi, BMW ar Mersedeso nu is bedos ir Chrysleris tiktu lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif juokauju cia..
zodziu sumos as nenustatau....
aciu uz demesi bis.gif
Atsakyti
QUOTE(Laura_k @ 2007 04 21, 22:22)
as neformuluoju konkrecios sumos, nes siandien tai gali atrodyti daug o ryt jau mazai...

o reiketu ax.gif

-----------------------------------------------------------------------------------------------------

Dujokaukee zinau, kad nesi jau cia, bet tau gera fraze parasysiu, sakei, kad viska turi ir pinigu neturi kur leisti, tau atsakymas:

Kalle Lasn (Adbusters įkūrėjas) teigia, kad JAV gyventojai kenčia nuo pilnybės: kai viską turi, nieko nereikia siekti; ir kai nieko nereikia siekti, niekas pilnai ir netenkina.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aristokratė: 21 balandžio 2007 - 21:36
QUOTE(Aristokratė @ 2007 04 21, 22:32)
o reiketu  ax.gif

kodel? g.gif prasau argumentuoti tongue.gif

na sakykim noriu per metus uzdirbt milijona, bet kainos kyla dienom ir net valandom, kitamet tas milijonas jau gali turet tik puse vertes tos, kuria turi siandien g.gif
todel ir manau, kad nereikia nustatyti konkrecios sumos...
Atsakyti
Aha, Aristokrate, argumentuok!!!
Atsakyti
QUOTE(Laura_k @ 2007 04 21, 22:39)
kodel? g.gif  prasau argumentuoti  tongue.gif

na sakykim noriu per metus uzdirbt milijona, bet kainos kyla dienom ir net valandom, kitamet tas milijonas jau gali turet tik puse vertes tos, kuria turi siandien g.gif
todel ir manau, kad nereikia nustatyti konkrecios sumos...

nu tikrai blink.gif ne valandom, ir ne dienom (nebent kokiu vaisiu ar darzoviu biggrin.gif ).

mastau.gif , ka as zinau, tose paciose knygose (kaip Bodo Schafer "Kelias i finansine laisve) raso, kad reikia uzsibrezti kiek noresi pinigu po metu, po 2, po 10 ax.gif . Ant mln. gal nereikia taip uzsvaigt biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(Aristokratė @ 2007 04 21, 23:45)
nu tikrai  blink.gif ne valandom, ir ne dienom (nebent kokiu vaisiu ar darzoviu  biggrin.gif ).

mastau.gif , ka as zinau, tose paciose knygose (kaip Bodo Schafer "Kelias i finansine laisve) raso, kad reikia uzsibrezti kiek noresi pinigu po metu, po 2, po 10  ax.gif . Ant mln. gal nereikia taip uzsvaigt  biggrin.gif .

O kodel ne milijonas? As noriu milijono, bet ne siaip milijono del milijono, o kad ji protingai panaudojus galeciau nedirbt. Tai nereiskia, kad as nedirbsiu, bet galeciau RINKTIS!!! Ir dar karta pabreziu, kad tikslas ne milijonas, o LAISVE RINKTIS, kuria jis suteiktu. Is esmes mano tikslas ir yra - taip idarbinti pinigus, kad, kaip vaizgante sake, galeciau usiimti dvasiniais dalykais.
Atsakyti
QUOTE(pepilota @ 2007 04 21, 22:51)
O kodel ne milijonas? As noriu milijono, bet ne siaip milijono del milijono, o kad ji protingai panaudojus galeciau nedirbt. Tai nereiskia, kad as nedirbsiu, bet galeciau RINKTIS!!! Ir dar karta pabreziu, kad tikslas ne milijonas, o LAISVE RINKTIS, kuria jis suteiktu. Is esmes mano tikslas ir yra - taip idarbinti pinigus, kad, kaip vaizgante sake, galeciau usiimti dvasiniais dalykais.

na tai tada as noriu 10 mln. bigsmile.gif .

As pirma ivertinu savo galimybes uzdirbti mln., siandien, siais metais uzdirbti 1 mln. yra 1 prie 100. Kitais metais gal 1 prie 80 ax.gif ir t.t.
Atsakyti
QUOTE(Aristokratė @ 2007 04 21, 23:00)
na tai tada as noriu 10 mln.  bigsmile.gif .

As pirma ivertinu savo galimybes uzdirbti mln., siandien, siais metais uzdirbti 1 mln. yra 1 prie 100. Kitais metais gal 1 prie 80  ax.gif ir t.t.

tu vertini galimybes vienaip, mes vertinam kitaip.
kiekvienam palei save mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Laura_k @ 2007 04 21, 23:07)
tu vertini galimybes vienaip, mes vertinam kitaip.
kiekvienam palei save  mirksiukas.gif

tai man pasakykit, kaip jus isivaizduojat savo galimybes uzdirbti mln., taigi viena diena bumpt is dangaus ir nenukris. Iki JO reikia eiti ilga kelia, dirbti, dirbti ir taupyti biggrin.gif . Visi siuo metu esantys mln-ieriai tik tokiu budu patapo biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aristokratė: 21 balandžio 2007 - 22:13