Įkraunama...
Įkraunama...

5d. jau pozityvisčių mergaičių

Vijurka, o kaip tu dirbi su pasamone pinigu pritraukimui? Ar konkrecias sumas formuluoji? Ar nustatai terminus?
Nes as aiskaus atsakymo niekur nerandu. Pvz. Merphis is viso apie konkrecias sumas nekalba, tik bendrai moko kaip prisijaukinti pinigus. "TheSecret" busvo pvz. kaip iskele auksu tiksla: 100 000$/m. Ir uzdibo.

Tai kaip jus galvojat? As tai sakau, kad jei nenustatysi terminu, tai tas issipildymas gali ir uztrukti g.gif Niu dabar cia visos busim teorijos pasiskaite, tai pasitarkim mirksiukas.gif
Atsakyti
kiek klaidu pavadinime blink.gif , velniu gausit tongue.gif
Atsakyti
Sumos slidu. Infliacija, ekonomines krizes, etc. Va uzdirbti tiek, kad iseitu namas, pievele prie jo, suo ir kokybiskas maistas+daili apranga (nu cia kaip pvz), man atrodo daug konkreciau nei suma skaiciais mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(pepilota @ 2007 04 21, 18:53)
Pinigai - visada tik priemones mirksiukas.gif  Tikslas - tai, ka uz juos gausiu mirksiukas.gif

Ojojoj, mergaitės...Ojojoj...
Na ir tikslai jūsų ax.gif Neprisižaiskit g.gif
Atsakyti
pepilota, Tu labai akcentuoji pinigus...As jau pradedu Tavim rupintis... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(busVakare @ 2007 04 21, 22:00)
pepilota, Tu labai akcentuoji pinigus...As jau pradedu Tavim rupintis... verysad.gif

Aš irgi. Materializmas, man asmeniškai, baisiau už paukščių gripą.

Ir išvis. Galiu save laikyti laimingiausia, kadangi man - pinigai nereikalingi. Tikrai. Aš jų turiu, turiu nemažai, namie ar tai banke, bet man jie nereikalingi. Aš neturiu kur juos leisti. Taupau juodai dienai. Nežinau, o gal ir vestuvėms. Gal kada prireiks. Nes man nereikalingi daiktai. Jie tik užgriozdina erdvę. Dievinu minimalizmą.
Atsakyti
jei nenorit pinigu, reiskias neturit fantazijos mirksiukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Pinigu minimumas siuolaikiniame pasaulyje butinas. Bet.. svarbiausi dalykai nenuperkami..
Atsakyti
Vaizgante, o kuo blogi musu tikslai?

BusVakare, as neakcentuoju doh.gif Vijurka parase, kad su MB skaite skyreli apie pinigus mums visoms zinomoje knygoje, tai as ir uzdaviau jai klausima(koki, gali pamatyti ankstesniuose postuose).
Siaip mano tikslai yra: tureti darnia ir laiminga seima (su vaikuciais), uzsiimti idomia pelninga veikla (nors uzmusk vien is idomumo ir malonumo nedirba niekas. O gal tu - taip?), arba tiesiog igyvendinti idomias pelningas idejas, ir uzdirbti tiek, kad galeciau: gyventi kokiam noriu name, vazineti kokiu noriu automobiliu, duoti savo vaikams visa, kas geriausia, duoti savo artimiesiems visa, kas geriausia, keliauti visur kur noriu, kokybiskai rupintis savo ir savo seimos sveikata, lankyti kokius tik noriu kulturinius renginius, kad ir kokio lygio jie butu, kad ir kokioj saly jie vyktu, uzsiimti labdara (kuo daugiau turi, tuo daugiau gali duoti), ismokti groti kokiu nors instrumentu, ismokti sokti ivairiu sokiu, nusisamdyti asmenini treneri ir dar daug daug visko!!!!!

Atvirai pasakykit man, ar tame matot ka nors blogo? Argi jus nenoretumet turet visko ko tik norit? Ar nesijauciat vertos? Ir as visko noriu kol dar esu jauna, o ne pensijoj doh.gif

Pabaigai pridesiu citata: MUSU SEKME PADEDA DAUGELIUI, O MUSU NESEKMES - NIEKAM!!!!!!!!!!!
Atsakyti
QUOTE(Aristokratė @ 2007 04 21, 22:34)
jei nenorit pinigu, reiskias neturit fantazijos  mirksiukas.gif  lotuliukas.gif

O taip... visa bobų fantazija baigiasi brangių šmutkių ir kosmetikos prisipirkimu. O aš graži ir su vienais džinsais ir nesidažiusi.
Gerai gerai, prispažįstu - esu netipinė mergina. Nuoširdžiai nekenčiu kosmetikos, apsipirkinėjimo parduotuvėse, lakuotis nagų, matuotis rūbų, taukšti vėjus, gauti dovanas per gimtadienį ir kitokius niekalų. O dabar aš jau galutinai susierzinau.
Atsakyti
QUOTE(Aristokratė @ 2007 04 21, 22:34)
jei nenorit pinigu, reiskias neturit fantazijos  mirksiukas.gif  lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(pepilota @ 2007 04 21, 22:36)
Atvirai pasakykit man, ar tame matot ka nors blogo? Argi jus nenoretumet turet visko ko tik norit? Ar nesijauciat vertos? Ir as visko noriu kol dar esu jauna, o ne pensijoj doh.gif

Atvirai: nenoriu. Nes kai turi viską - tampa nebeįdomu gyventi. Iš patirties sakau. Todėl ir susirgau depresija, jog nebeturiu apie ką svajoti ir ko norėti, kadangi aš viską turiu, ko gali reikėti mano amžiui. Meilės? Dėjau ant jos.
Atsakyti