Įkraunama...
Įkraunama...

5d. jau pozityvisčių mergaičių

Galiu del chebros ir as junktis prie ryziu. Nepakenks viens kits minus kg
Atsakyti
Kas šitam skyrelyje vyksta? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(busVakare @ 2007 04 26, 16:35)
As Tau galiu nuo savo papuku numest ir pridet... ant kur tik nori lotuliukas.gif Kai kas didinasi..O as tai visai i sauja telpanciu  noreciau lotuliukas.gif Mano bendras svoris jauc nuo virsutines dalies ir yr didesnis lotuliukas.gif O dar kai mm arteja, tai is vis...Nekomentuosiu.
MES LABAI I TEMA!!!!!!!!!!!!!!!
Laura_K, yra juk cia spec.dietu skyrelis. Kai kur ir mano ciatatu rasi...

Į temą, visa esmė, kad mes dažnai norim, ko neturim, o ką turim , tuo nesidžiaugiam smile.gif Kaip sakant reikia žiūrėt į tai ką turim, o ne į tai, ko trūksta smile.gif Kažkaip čia man painiai išėjo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Vijurka @ 2007 04 26, 16:47)
Laura_k, o nuo kurios vietos tau numest reiktų? Jau tu man tai idealios figūros, iš nuotraukos sprendžiu tongue.gif Tuoj persiųsiu tau busVakarės "nurodymus", rytoj abi ryžius valgysim ir daug skysčių gersim. Ar gerai? Man bus kompanijoje lengviau laugh.gif  hihihi.gif

drinks_cheers.gif

noriu nuo ten kur nuotraukoj nesimato tongue.gif
Atsakyti
Jum tai vos keli kilogramai dry.gif O aš dėl tų antidepresantų sukelto apetito per metus priaugau net 10kg. Ir žinau kaip numesti - o gi streso pagalba thumbup.gif Dabar kai egzaminai ant nosies, nervacijos dėl įstojimų, kraustymosi, popierių tampymo pirmyn atgal vienur ir kitur, tai iškart nepageidaujami kilogramai turėtų išgaruoti cool.gif Būsim strainūs ir gražūs clap.gif
Atsakyti
QUOTE(sermuksnele @ 2007 04 26, 16:28)
Kai kas suplonėt, kai kas nori nors kiek svorio  priaugti. Po gimdymo is manęs buvo likę tik kaulai ir skura, beveik kaip iš kanclagerio paleista. smile.gif  vos 41kg. Tai man visos apkūnios iki dabar tokios žavios, nu juk yra už ko paimti. Bet deje dar maista tik gadinu, nors jau ne tik vaikų skyriuje galiu kelnes nusipirkti ax.gif Šiek tiek atsigavau. Jei ką , galiu iš ko nors paimti tų nereikalingų kilogramų mirksiukas.gif

Man irgi tokia pat problema kaip tame anekdote: brangioji tu kaip radiatorius- ka tokia silta- ne tokia kaip jis briaunota
Atsakyti
Tai bent mergaiciukes plepa, tuoj 6 dalis atsidarys !!!!!!!!!!!!! thumbup.gif
Atsakyti
busVakare, ar jau mąstai, kokia turėtų būt nauja tema? Mes tokiais tempais temas atidarinėjam ir uždarom, kad tik spėk strateguoti tongue.gif
Papildyta:
Mūsų su LinetaBlue mintys sutapo laugh.gif
O kur likusios aktyvystės-pozityvistės?! g.gif
Tai kada tą susitikimą rengsim, gyvą pasibuvimą? g.gif
busVakare, kai būsi mūsų pusėje, mes su Laura_k jau pasiruošusios su tavimi susitikt! Tarpusavyje jau susitarėm, kaip ir mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vijurka: 26 balandžio 2007 - 16:34
o as blondine shiadnien patapau smile.gif
Dabar tik vel reikai apsiprast, kad ten as as i veidrody ziuriu.
Atsakyti
O kaip pažiūrėsit į pasiūlymą: siunčiam busVakarei į AŽ kokią pozityvią mintį (galima ci ax.gif tuoti), o ji sukurs bendrą puslapiuką mūsų VI-ai d.
busVakare, ar tu nieko prieš? Ir ką manot mergytės Jūs? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Vijurka @ 2007 04 26, 17:31)

busVakare, kai būsi mūsų pusėje, mes su Laura_k jau pasiruošusios su tavimi susitikt! Tarpusavyje jau susitarėm, kaip ir mirksiukas.gif

tikiuosi, jau normaliai vaiksciosiu ir vairuot galesiu doh.gif
Atsakyti
siulom siulom, tik greiciau, nes man tuoj bulves isvirs...
Atsakyti