Įkraunama...
Įkraunama...

5d. jau pozityvisčių mergaičių

Nu, va, Vijurka: dar vienas bendras bruozas! Man irgi reikia susitvarkyti kambarius, kad galeciau dirbti prie kompo! Reikia sudelioti prieskoniu bonkutes, kad galeciau skaniai gaminti!
Kaip sakoma: jei tvarka lentynose- tvarka ir dusioj!
O kai ilgam isvaziuoju is namu- turiu palikti juos svarius, kad izengciau irgi i svarius (bet dazniausiai MB distancinius sumeta "belekur" ir jau nera tvarkos mirksiukas.gif)
O sia savaite nei dulkes nevaliau...Daug pasako!

Atsakyti
QUOTE(busVakare @ 2007 04 26, 17:06)
Nu, va, Vijurka: dar vienas bendras bruozas! Man irgi reikia susitvarkyti kambarius, kad galeciau dirbti prie kompo! Reikia sudelioti prieskoniu bonkutes, kad galeciau skaniai gaminti!
Kaip sakoma: jei tvarka lentynose- tvarka ir dusioj!
O kai ilgam isvaziuoju is namu- turiu palikti juos svarius, kad izengciau irgi i svarius (bet dazniausiai MB distancinius sumeta "belekur" ir jau nera tvarkos mirksiukas.gif)
O sia savaite nei dulkes nevaliau...Daug pasako!

Tas pats ir su manim smoke.gif
Atsakyti
O as ziurau, kad tik skaitytoja pasidariau..... kazkokia ishsisemus smile.gif
Atsakyti
O man svarbiausia, kad grindys būtų švarios;) Nors kai dabar apsidairau, tai namie toks chaosas, mažoji su pieštukais visur perėjus, didesniojo ir sava tvarka palikta, ai bet uztat grindys švarios biggrin.gif
Atsakyti
Juokiausi aš čia iš bandančių lieknintis panų, žiūriu, kad džinsus sunkiai beužsegu tongue.gif Jaučiu, atėjo laikas mano KŪNUI, reikia jam rytoj paskirt poilsio dieną, darysiu iškrovą. busVakare, gali į AŽ nuorodą, kaip tai teisingai atlikt, kiek vandens per dieną reikia išgerti ir ką dar reikia daryti per tą dieną? ax.gif Negi visai nieko, NIEKO tongue.gif negalima į burną įdėt? verysad.gif
Atsakyti
Palauk, mes tuoj padarysim is Taves monekene! Tuoj rasau!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo busVakare: 26 balandžio 2007 - 15:29
Kai kas suplonėt, kai kas nori nors kiek svorio priaugti. Po gimdymo is manęs buvo likę tik kaulai ir skura, beveik kaip iš kanclagerio paleista. smile.gif vos 41kg. Tai man visos apkūnios iki dabar tokios žavios, nu juk yra už ko paimti. Bet deje dar maista tik gadinu, nors jau ne tik vaikų skyriuje galiu kelnes nusipirkti ax.gif Šiek tiek atsigavau. Jei ką , galiu iš ko nors paimti tų nereikalingų kilogramų mirksiukas.gif
Atsakyti
As Tau permetu savo nereikalingus kokius 3 kg. Turekis. Negaila.
Atsakyti
QUOTE(Vijurka @ 2007 04 26, 16:20)
Juokiausi aš čia iš bandančių lieknintis panų, žiūriu, kad džinsus sunkiai beužsegu tongue.gif Jaučiu, atėjo laikas mano KŪNUI, reikia jam rytoj paskirt poilsio dieną, darysiu iškrovą. busVakare, gali į AŽ nuorodą, kaip tai teisingai atlikt, kiek vandens per dieną reikia išgerti ir ką dar reikia daryti per tą dieną? ax.gif Negi visai nieko, NIEKO tongue.gif negalima į burną įdėt? verysad.gif

Palauk, mes tuoj padarysim is Taves monekene! Tuoj rasau!

galima ir man blush2.gif ir as noriu sulieknet blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(busVakare @ 2007 04 26, 16:30)
As Tau permetu savo nereikalingus kokius 3 kg. Turekis. Negaila.

Dėkui, iškart ant šiknos dedu tongue.gif
Atsakyti
As Tau galiu nuo savo papuku numest ir pridet... ant kur tik nori lotuliukas.gif Kai kas didinasi..O as tai visai i sauja telpanciu noreciau lotuliukas.gif Mano bendras svoris jauc nuo virsutines dalies ir yr didesnis lotuliukas.gif O dar kai mm arteja, tai is vis...Nekomentuosiu.
MES LABAI I TEMA!!!!!!!!!!!!!!!
Laura_K, yra juk cia spec.dietu skyrelis. Kai kur ir mano ciatatu rasi...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo busVakare: 26 balandžio 2007 - 15:36
Laura_k, o nuo kurios vietos tau numest reiktų? Jau tu man tai idealios figūros, iš nuotraukos sprendžiu tongue.gif Tuoj persiųsiu tau busVakarės "nurodymus", rytoj abi ryžius valgysim ir daug skysčių gersim. Ar gerai? Man bus kompanijoje lengviau laugh.gif hihihi.gif
Atsakyti