Nu, va, Vijurka: dar vienas bendras bruozas! Man irgi reikia susitvarkyti kambarius, kad galeciau dirbti prie kompo! Reikia sudelioti prieskoniu bonkutes, kad galeciau skaniai gaminti!
Kaip sakoma: jei tvarka lentynose- tvarka ir dusioj!
O kai ilgam isvaziuoju is namu- turiu palikti juos svarius, kad izengciau irgi i svarius (bet dazniausiai MB distancinius sumeta "belekur" ir jau nera tvarkos )
O sia savaite nei dulkes nevaliau...Daug pasako!
QUOTE(busVakare @ 2007 04 26, 17:06)
Nu, va, Vijurka: dar vienas bendras bruozas! Man irgi reikia susitvarkyti kambarius, kad galeciau dirbti prie kompo! Reikia sudelioti prieskoniu bonkutes, kad galeciau skaniai gaminti!
O kai ilgam isvaziuoju is namu- turiu palikti juos svarius, kad izengciau irgi i svarius (bet dazniausiai MB distancinius sumeta "belekur" ir jau nera tvarkos )
Tas pats ir su manim
O as ziurau, kad tik skaitytoja pasidariau..... kazkokia ishsisemus
O man svarbiausia, kad grindys būtų švarios;) Nors kai dabar apsidairau, tai namie toks chaosas, mažoji su pieštukais visur perėjus, didesniojo ir sava tvarka palikta, ai bet uztat grindys švarios
Juokiausi aš čia iš bandančių lieknintis panų, žiūriu, kad džinsus sunkiai beužsegu Jaučiu, atėjo laikas mano KŪNUI, reikia jam rytoj paskirt poilsio dieną, darysiu iškrovą. busVakare, gali į AŽ nuorodą, kaip tai teisingai atlikt, kiek vandens per dieną reikia išgerti ir ką dar reikia daryti per tą dieną? Negi visai nieko, NIEKO negalima į burną įdėt?
Palauk, mes tuoj padarysim is Taves monekene! Tuoj rasau!
Kai kas suplonėt, kai kas nori nors kiek svorio priaugti. Po gimdymo is manęs buvo likę tik kaulai ir skura, beveik kaip iš kanclagerio paleista. vos 41kg. Tai man visos apkūnios iki dabar tokios žavios, nu juk yra už ko paimti. Bet deje dar maista tik gadinu, nors jau ne tik vaikų skyriuje galiu kelnes nusipirkti Šiek tiek atsigavau. Jei ką , galiu iš ko nors paimti tų nereikalingų kilogramų
As Tau permetu savo nereikalingus kokius 3 kg. Turekis. Negaila.
QUOTE(Vijurka @ 2007 04 26, 16:20)
Juokiausi aš čia iš bandančių lieknintis panų, žiūriu, kad džinsus sunkiai beužsegu Jaučiu, atėjo laikas mano KŪNUI, reikia jam rytoj paskirt poilsio dieną, darysiu iškrovą. busVakare, gali į AŽ nuorodą, kaip tai teisingai atlikt, kiek vandens per dieną reikia išgerti ir ką dar reikia daryti per tą dieną? Negi visai nieko, NIEKO negalima į burną įdėt?
Palauk, mes tuoj padarysim is Taves monekene! Tuoj rasau!
galima ir man ir as noriu sulieknet
QUOTE(busVakare @ 2007 04 26, 16:30)
As Tau permetu savo nereikalingus kokius 3 kg. Turekis. Negaila.
Dėkui, iškart ant šiknos dedu
As Tau galiu nuo savo papuku numest ir pridet... ant kur tik nori Kai kas didinasi..O as tai visai i sauja telpanciu noreciau Mano bendras svoris jauc nuo virsutines dalies ir yr didesnis O dar kai mm arteja, tai is vis...Nekomentuosiu.
MES LABAI I TEMA!!!!!!!!!!!!!!!
Laura_K, yra juk cia spec.dietu skyrelis. Kai kur ir mano ciatatu rasi...
MES LABAI I TEMA!!!!!!!!!!!!!!!
Laura_K, yra juk cia spec.dietu skyrelis. Kai kur ir mano ciatatu rasi...