Įkraunama...
Įkraunama...

5d. jau pozityvisčių mergaičių

Vijurka, ten ne tik apie sapnus! Buvau ilindus ir bendravau kuri laiko. Gilesnis bendravimas...tik kaip ir visur laiko reikia. O MamaLupa tikrai issamiai paaiskina sapnus
Atsakyti
Kartais reikia prarasti, kad atrastum smile.gif kartais reikia skausmą pajusti, kad išmoktum džiaugtis smile.gif

Aš esu laiminga;) Mano laimė tai daug, daug akimirkų, o jų visuma - tai mano gyvenimas.
Laiminga - kai mažos rankutės apkabina, kai stipriai prisiglaudžia ir švelniai išbučiuoja:)
Laiminga - kai atsikėlusi jaučiu manuosius angelus, taip saldžiai dar miegandžius, ir taip švelniai besiglaustančius;)
Laiminga- kai per miegus jaučiu Jo švelnias rankas...wink.gif
Laiminga - kai išeidamas mus visus tris išbučiuoja;)
Laiminga esu, kad galiu matyt, nes aplink tiek grožio:)
Laiminga esu,kad galiu girdėt, nes tiek garsų, kurie taip džiugina širdelęsmile.gif
Laiminga, kad galiu įkvėpt:)...
Laiminga esu, kad dar turiu abu tėvelius, kad kai negera pasijutus maža mergaite galiu prie mamos prisiglausti, suglumus pas tėtį gero patarimo pasiklaust...wink.gif
Laiminga esu, kad tiek daug gerų aplink mane žmonių, kurie supras, kartu pasidžiaugs, kai bus sunku, išties pagalbos rankąwink.gif
Laiminga esu, nes gyvenu, nes svajoju ir džiaugiuos kai svajonės pildos;)

Kiekvienai tos geros nuotaikėlės po mažą spindulėli smile.gif
Atsakyti
BusVakare, tavo atavaras wub.gif Bet as dabar vis tiek vien til lialius desiu tongue.gif Bet jau kaip uzsimaniau i tokia vonia..... Kol kas tik dusa turiu bigsmile.gif

sermuksnele, aciu uz geros nuotaikos spindulius!!! 4u.gif
Atsakyti
Ačiū, merginos. Einu aiškintis savo sapnų tongue.gif
Atsakyti
Aha, rimtai [/B]sermuksnele[B], labai graziai cia visoms palinkejai 4u.gif
Atsakyti
Va, ir vel musu daug!
Kazkaip man tas mano vaiko-avataras nesiziurejo... Dusioj labiau as relaksuoju nei i vaikus ziuriu...Tai ir galvoju: vaiko avatara uzsidejau specialiai, kad po akim butu, bet tai ne AS... O ta vonia ir masazai- pats tas. Kaip cia su ta mano pasamone tada?? Arba as ja del vaiku uzjautrinau ir ji atmeta, arba dar ne laikas...? Arba protas ir vidus nori, o pasamone kitur schemas braizo?? Kazkaip susinarpliojau..
Atsakyti
QUOTE(busVakare @ 2007 04 26, 16:16)
Va, ir vel musu daug!
Kazkaip man tas mano vaiko-avataras nesiziurejo... Dusioj labiau as relaksuoju nei i vaikus ziuriu...Tai ir galvoju: vaiko avatara uzsidejau specialiai, kad po akim butu, bet tai ne AS... O ta vonia ir masazai- pats tas. Kaip cia su ta mano pasamone tada?? Arba as ja del vaiku uzjautrinau ir ji atmeta, arba dar ne laikas...? Arba protas ir vidus nori, o pasamone kitur schemas braizo?? Kazkaip susinarpliojau..

Paprasčiausiai nedaryk iš avataro kulto ar tai problemos. Ateis laikas, bus ir vaikas. Jeigu dabar imti nagrinėti, gilintis į tas smulkmenas, tai jau geriau eik pamiegoti ar pan.
Iš vis mano nuomone per daug pergyvenat dėl tų nėštumų. Džyzus, džiaukitės jaunyste, gi spėsit dar apsivaikuot.

(ir tai pasakė Dujokaukee, kuri nieko apie tai neišmano, nes apie šeimą ir vaikus ji negalvoja. Tiesiog erzina.)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dujokaukee: 26 balandžio 2007 - 14:30
QUOTE(busVakare @ 2007 04 26, 16:16)
Va, ir vel musu daug!

Visks gera yr!!! nepergyvenk. Nesureiksminam. Man reikia atavaro su lelium, tai as ji ir uzsidejau. O tu dekis ka nori mirksiukas.gif
Atsakyti
Teisingai, man reikia gėlių, tai keičiu jas, nesureikšminu, bet realiai jas labai mėgstu, po gimtadienio, kai vazos pilnos, tai kreizėju ir bučiuoju kiekvieną žiedą mirksiukas.gif O prien namo, tai gėlynų, rožynų tikrai nebus, bus žalia veja ir daug petunijų (kabančiuose vazonuose) tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vijurka: 26 balandžio 2007 - 14:47
Nesutinku su jumi absoliuciai! Nera atsitiktiniu dalyku kaip ir atsitiktiniu smulkmenu! Is spalvos, is simbolio, kvapo labai daug galima gauti informacijos! Ka padarysi..pavisrium negaliu plaukt ir visur randu prasme. Daznai teisinga!
O nuo geliu Vijurka, as alpstu irgi!! Per gimtadienius taip ir rupinuosi apstatytom gelem, kad ilgiau issilaikytu!
O su kokiu liudesiu reikejo po vestuviu medaus menesiui islekt ir nebematyt geliu....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo busVakare: 26 balandžio 2007 - 14:51
QUOTE(busVakare @ 2007 04 26, 16:49)
Nesutinku su jumi absoliuciai! Nera atsitiktiniu dalyku kaip ir atsitiktiniu smulkmenu! Is spalvos, is simbolio, kvapo labai daug galima gauti informacijos! Ka padarysi..pavisrium negaliu plaukt ir visur randu prasme. Daznai teisinga!

Iš dalies sutinku. Dažnai turi prasmę, bet ne visada.

(Gerai, kad mano avataruose yra tam tikri kodai. Nelabai apie mane ką ir sužinotumėt)
Atsakyti
busVakare, neprieštarausiu ax.gif Man netgi tokia smulkmena (kaip atrodo), tušinuko spalva, jo rašalas, jo rašymo storis - turi didelę reikšmę, negaliu rašyt su bet kokiu doh.gif Kaip negaliu dirbt prie apversto (apkrauto) stalo, negaliu palikt neplautų indų, ar eit miegoti nepalindus po dušu...Negaliu būt kitokia, reikalinga tvarka sieloje, reikia man tvarkos namuose. verysad.gif
Atsakyti