Įkraunama...
Įkraunama...

5d. jau pozityvisčių mergaičių

QUOTE(RVB @ 2007 04 26, 10:29)
Naoko, ir man prasau perduoti mintimis sio talento, nes ir as noriu leliuko. man ir saugotis nereikia, nesigauna kol kas nieko  verysad.gif Gal, kai padalinsi mums si talenta, tai ir tau "saugiau" bus  biggrin.gif

Prasom, atiduodu as jums sita talenta, dalinkites bigsmile.gif
man tai tas saugumas visai nebeaktualu, ner nuo ko saugotis ax.gif

ir recepta dovanoju sergancioms nuo visu ligu: puse citrinos sutrint su medum ir uzpilt karstu (ne verdanciu) vandeniu, gerti kiek norisi, kasdien kol pasveiksit ir po to dar kelias dienas 4u.gif mano sefas sako, kad sitas receptas ir nuo nestumo padeda (reikia vartoti ne pries procesa, ne po, bet vietoj to) jei kam aktualu lotuliukas.gif
Atsakyti
duok Dieve, kad siais metais tie pilvai isaugtu...

Laba diena visoms!
Atsakyti
QUOTE(pepilota @ 2007 04 25, 22:44)
Ziuriu aprimo merginos. Jau gal kur nors siltai pataluose laika leidziat.

Lineta, lauksim naujienu tongue.gif

Sermuksnele, butinai nusipirk ta knyga. Ji nepigi, bet tavo vidines busenos turbut pinigais neismatuosi. jei ji tau pades, vadinasi buvo verta. Man tikrai padejo. Irgi susije su "trecio" asmens isimaisymu. Po tu meditaciju jokio pykcio abiems kaltininkams.

Knygoms pinigėlių negaila smile.gif .Pamenu tik pagimdžius mažają , buvau depresija susirgus, naktimis negalėdavau miegot, tai knygas kaip išalkus ryte rydavau, net labai nesirinkdama, tiesiog buvo momentas, kai ieškojau atsakymų į savus klausimus kur tik papuola. Keista, bet dalies knygų dabar net nepamenu turinio smile.gif Bet jos labai padėjo, tad žinau ir ši padės. Kas ieško, tas randa. smile.gif

Atsakyti
QUOTE(busVakare @ 2007 04 26, 12:30)
duok Dieve, kad siais metais tie pilvai isaugtu...

Laba diena visoms!

Aha, bet ne lasiakais, o leliukais biggrin.gif Ziuresim, kuriai pirmai pasiseks. Laikom viena kitai kumscius bigsmile.gif
Atsakyti
Man nėščios moterys tokios gražios, tartum kažkokia aura apsuptos, juk tokį stebuklą savy augina ax.gif

O gal vaikeliai patys pasirenka jiems tinkamiausią laiką ateiti, nes man susiplanuot ir neišėjo, pamenu su pirmuoju vos ne metelius planavom, bet jis atėjo kuomet mažiausiai tikėjomės. Su antrąją taip pat. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sermuksnele @ 2007 04 26, 12:47)
Knygoms pinigėlių negaila smile.gif .Pamenu tik pagimdžius mažają , buvau  depresija susirgus, naktimis negalėdavau miegot, tai knygas kaip išalkus ryte rydavau, net labai nesirinkdama, tiesiog buvo momentas, kai ieškojau atsakymų į savus klausimus kur tik papuola. Keista, bet dalies knygų dabar net nepamenu turinio smile.gif Bet jos labai padėjo, tad žinau ir ši padės. Kas ieško, tas randa.  smile.gif

Man irgi zinokit knygoms niekada nelaila pinigeliu thumbup.gif nes manau, kad tai labai verti dalykai, kurie islieka ilgai, suteikia isminties ir geru emociju. Mano namuose knygu niekada nebuvo tiek daug kiek ju yra dabar drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Vijurka @ 2007 04 26, 09:30)
vaižgante, paaiškink ax.gif Tai tas dviejų kambarių butas, tai aš pati? O iki namo man dar "paaugt" reikia, subręst, taip sakant? Ar kaip?user posted image

Tikriausiai. Pabandyk prisiminti, kaip tas butas atrodė. Ar jame buvo tvarka, kiek buvo kambarių, kaip apstatytas. Sapnai pilni simbolių, kurie daug pasako apie mus pačius...
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2007 04 26, 11:32)
Tikriausiai. Pabandyk prisiminti, kaip tas butas atrodė. Ar jame buvo tvarka, kiek buvo kambarių, kaip apstatytas. Sapnai pilni simbolių, kurie daug pasako apie mus pačius...

To buto vizualiai nemačiau, tik kalbėjomės su vyru apie nupirktą dviejų kambarių butą. Ir ta nuoskauda sapne, kad nenoriu buto...
Čia matyt nuo noro gyvent atskirai, tie sapnai TOKIE blush2.gif
Atsakyti
MamaLupa savo svetainę turi. Kas domitės sapnais, galit nukeliauti ten. Aš daug sužinojau.
Atsakyti
Tai čia SuperMamoj MamosLupos ieškoti? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2007 04 26, 13:15)
MamaLupa savo svetainę turi. Kas domitės sapnais, galit nukeliauti ten. Aš daug sužinojau.

O kaip ten nukeliaut, gal galima tos svetaines adresąwink.gif? Tam tikri besikartojantys sapnai ir neduoda ramybės, nors atsakymą jau berots žinau, bet smalsu kaip kiti tuos sapnus interpretuoja. smile.gif
Atsakyti
http://www.auksinezuvele.com/news.php
Atsakyti