Įkraunama...
Įkraunama...

5d. jau pozityvisčių mergaičių

QUOTE(Palomita @ 2007 04 26, 09:30)
... vakar turejau juoda diena, savo sirdeleje, o siandien - gripas aplanke... vos prasneku... blink.gif

Palomita, o gal tai į gera? Bandau žiūrėt į situaciją pozityviai g.gif
Atsakyti
QUOTE(Vijurka @ 2007 04 26, 10:33)

Turbut... Nieko, juk be reikalo nevyksta... Bet labai noriu pasijausti geriau... Turesiu sveciu.... O namai, per tas juodas savijautas truputi primirsti buvo... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vijurka @ 2007 04 26, 11:33)

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif As irgi taip pagalvojau.
O jeigu dar labiau papozityvint - tai mes cia ne kalbam, o rasom lotuliukas.gif Taip,kad uzkimimas netrukdo mirksiukas.gif
Palomita, nepyk, kad mes cia juokaujam. As pati is saves juokuos. Daug lengviau. Vat skaudejo man nugara. Negaliu pasikelt, o juokas, kad ima, kaip sena mociute doh.gif Juokiuos, o nuo juoko dar labiau skauda lotuliukas.gif
Papildyta:
RVB, o kad tu nori leliaus tai mes ir nezinojom. Ar cia tik as kazka praleidau g.gif
Atsakyti
QUOTE(Palomita @ 2007 04 26, 11:30)
Labas rytas!
O as noriu jums pasiguosti... vakar turejau juoda diena, savo sirdeleje, o siandien - gripas aplanke... vos prasneku... blink.gif

O kas buvo juodo toj tavo vakarykstej dienoj, kad net gripas uzpuole?

Pardon, pries tai pamirsau pasisveikint. Labas rytas visoms! Pas mus pranese iki 30 laipsniu silumos siandien, iskepsiu karsta.gif
Atsakyti
QUOTE(Palomita @ 2007 04 26, 11:30)
Labas rytas!
O as noriu jums pasiguosti... vakar turejau juoda diena, savo sirdeleje, o siandien - gripas aplanke... vos prasneku... blink.gif

Mazute, laikykis, mes su Tavim 4u.gif 4u.gif 4u.gif Laikykis!!! Greit baigsis visos Tavo ir kitu bedeles, nes kiek zinau, siuo metu musu Visatoje yra visokie neramumai...Cia taip idomiai net pati sau pasakiau blush2.gif mano mokytoja mane taip informavo...
Atsakyti
QUOTE(RVB @ 2007 04 26, 11:44)
O kas buvo juodo toj tavo vakarykstej dienoj, kad net gripas uzpuole?

Pardon, pries tai pamirsau pasisveikint. Labas rytas visoms! Pas mus pranese iki 30 laipsniu silumos siandien, iskepsiu  karsta.gif

O tai kur tu gyveni? As kazkaip maniau, kad Vokietijoj g.gif
Atsakyti
QUOTE(pepilota @ 2007 04 26, 11:43)
drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  As irgi taip pagalvojau.
O jeigu dar labiau papozityvint - tai mes cia ne kalbam, o rasom lotuliukas.gif  Taip,kad uzkimimas netrukdo mirksiukas.gif 
Palomita, nepyk, kad mes cia juokaujam. As pati is saves juokuos. Daug lengviau. Vat skaudejo man nugara. Negaliu pasikelt, o juokas, kad ima, kaip sena mociute doh.gif  Juokiuos, o nuo juoko dar labiau skauda lotuliukas.gif
Papildyta:
RVB, o kad tu nori leliaus tai mes ir nezinojom. Ar cia tik as kazka praleidau g.gif

Noriu labai leliaus, tik nekalbu apie tai labai garsiai, kantriai laukiu, kada basibels i mano pilvuka biggrin.gif , tik blogai, kad jau mane po truputi irgi apima tos nekantrios mintys (kaip ir daugeli, kurios labai nori mirksiukas.gif ), kada gi tai pagaliau ivyks.

O nuo nugaros skausmu, jei jie daznai kartojasi (ypac per mmm!) reikia daryti pratimus, bet nepersistengti, nepersitempti, nes tai bus paskui atvirkstine reakcija (kaip ir su norais, jei persistengi noret). Man labai padejo jogos pratimai, pagaliau galiu gulet ant nugaros, nes anksciau po keliu sekundziu oro trukdavo (gerai, kad vandens lova turim cool.gif )
O pasijuokt is saves ir as daznai bandau, man tai pakelia nuotaika, ypac, kai suirzus bunu biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(pepilota @ 2007 04 26, 11:46)
O tai kur tu gyveni? As kazkaip maniau, kad Vokietijoj g.gif

Teisingai, Siaures Vakaru Vokietijoj. Cia jau virs menesio nelijo. Buna, kad oras atvesta, bet nelyja.
Atsakyti
As tai del leliaus taip nusprendziau: pasiremdama statistika, kad per pirmus 6men. didzioji dauguma pradeda lauktis, tai tuos pirmus 6men. be streso ir darbuosimes. Nu jaucia mano sirdis, kad ilgiau ir nereikes ax.gif Mes dar tik nuo balandzio bandom, dabar kaip tik laukiu pirmu MMM po badymu. Galutinis terminas - rugsejis. Jauciu, kad pavyks tongue.gif
Papildyta:
Teisingai, Siaures Vakaru Vokietijoj. Cia jau virs menesio nelijo. Buna, kad oras atvesta, bet nelyja.
[/quote]

Jeigu kalbet apie laisvo laiko leidima, tai musu dabar noras - pakeliaut po Europa. Tai jei i Siaures Vakaru Vokietija uzklysim, gal ir pasimatymas pavyktu mirksiukas.gif
Atsakyti
[quote=pepilota,2007 04 26, 11:57]
As tai del leliaus taip nusprendziau: pasiremdama statistika, kad per pirmus 6men. didzioji dauguma pradeda lauktis, tai tuos pirmus 6men. be streso ir darbuosimes. Nu jaucia mano sirdis, kad ilgiau ir nereikes ax.gif Mes dar tik nuo balandzio bandom, dabar kaip tik laukiu pirmu MMM po badymu. Galutinis terminas - rugsejis. Jauciu, kad pavyks tongue.gif
Papildyta:
[/quote]
Jeigu kalbet apie laisvo laiko leidima, tai musu dabar noras - pakeliaut po Europa. Tai jei i Siaures Vakaru Vokietija uzklysim, gal ir pasimatymas pavyktu mirksiukas.gif
[/quote]
Jei varysit i mano puse, tai herzlich willkommen! (sveika atvykus!). Tai vat, pas mane del leliaus dar neilgai, bet vis tiek nekantrauju, vis sakau sau, kad ateis tada, kai jis ir pats apsispres, negaliu gi priverst, reik kazkap save ramint ax.gif
Atsakyti
pepilota, ar gavai mano 2 laiškiukus į AŽ?!
Atsakyti
Na su tais sapnais, tai gal ne visi jie kazka reiskia. As tai sianakt sapnavau, kad i prezidentus kandidatuoju hihihi.gif
Atsakyti
Tai vat, pas mane del leliaus dar neilgai, bet vis tiek nekantrauju, vis sakau sau, kad ateis tada, kai jis ir pats apsispres, negaliu gi priverst, reik kazkap save ramint ax.gif
[/quote]

As tai tikiu, kad siais metais visos "uznestesim" nestuke.gif Nes sie metai labai vaisingi. Tai ir as, ir tu, ir BusVakare auginsim pilvukus kartu thumbup.gif Pamatysit!!!
Papildyta:
QUOTE(Vijurka @ 2007 04 26, 12:19)
pepilota, ar gavai mano 2 laiškiukus į AŽ?!

Jau rasau!!!
Atsakyti