Įkraunama...
Įkraunama...

5d. jau pozityvisčių mergaičių

QUOTE(Vijurka @ 2007 04 26, 09:23)
LinetaBlue, tai kaip dabar su tuo gerbėju bus? Įtariu, kad patikai tu jamuser posted image
Papildyta:

Viskas kainuojauser posted image Trys dienos praktinių užsiėmimų, apgyvendinimas...Tikrai ne kiekvienas sau gali tai leisti. Tokią sumą aš atiduodu už vieną savo sesiją univere, brangoka g.gif Bet įdomus daiktas, neskykit mirksiukas.gif

kainuoja tai kainuoja...cia mano 2,5 men atlyginimas gaunasi bigsmile.gif bet manau, kad is esmes nesazininga uz negarantuotos kokybes psichologinius zaidimus imti sitokius pinigus. kazkaip neadekvatu. studijos univere tai nors patikimas dalykas, rimta kaip bepaziuresi, o sitai... 3 dienos profesionalios psichoterapijos tiek nekainuotu mirksiukas.gif
cia man panasu kaip bureja, pasinaudodama zmogaus situacija, paima kruva pinigu blink.gif
visada itartinas man sitoks pasipelnymas is zmoniu silpnu vietu.
Atsakyti
QUOTE(LinetaBlue @ 2007 04 26, 08:31)
...niu bet gal as ji pasilaikysiu, jei kur islekt noresiu ir nebus su kuo, tai griebsiu ji  mirksiukas.gif

Man tai tie "atsarginiai" variantai- nelabai user posted image Porą kartų pati bandžiau prisiverst ir bendrauti su nepatinkančiais, tai tik "pavargau" ir tiek, vis tiek pastoviai galvytėje kirba mintis "ne tokio žmogaus man reikia"user posted imageVienas iš jų net moterų pliaže manęs su rožėmis ieškojo. Tada ir supratau, kad manipuliuoti negaliu, suteikiu bereikalingą viltį vyrui, kuris man nepatinka g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vijurka: 26 balandžio 2007 - 08:58
QUOTE(Vijurka @ 2007 04 26, 10:54)
Man tai tie "atsarginiai" variantai- nelabai user posted image Porą kartų pati bandžiau prisiverst ir bendrauti su nepatinkančiais, tai tik "pavargau" ir tiek, vis tiek pastoviai galvytėje kirba mintis "ne tokio žmogaus man reikia"user posted image

Aha, Tu teisi doh.gif as vakar sedziu su juo ir galvoju: va man sitas nepatinka, sitas irgi nepatinka ir t.t. Pagalvojus, as tikrai neesu labai isranki, niu bet ir man ne visi tinka zmones. cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Vijurka @ 2007 04 26, 09:57)
Labas rytas, pupos, uogos!  tongue.gif
Šį rytą gavau AŽ, parašė Zlatan, prieš kelias dienas mūsų temoje ji pasiguodė, kad sunku laukti žinios apie brangaus žmogaus sveikatos tyrimus. Pasirodė, kad tyrimai geri ir ligos NĖRA! Pasidžiaukime kartuuser posted image Už gražintas šypsenas žmonių veiduose!

Cia tai didelis dziaugsmas!!!!!!! thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Labai dzaugiuosi del Zlatan!!!

Dar truputi apie traininga. Nu kazkaip as taip netycia uzsiminiau, o mane dabar uzpulsit doh.gif As nieko pries, tik visai nenoriu cia atsimusineti kodel mokejau tiek daug ar tiek mazai. Kaina - kiekvieno ksirtingas suvokimas.
Rudeneja, tai ne tai, ka tu nurodei, bet jauciu, kad visai idomu butu.
Kainos neatsimenu. Uz kiekviena pakopa moki atsikrai, nes po kiekvienos nusprendi ar nori eiti toliau. Bet tikrai tai nebuvo pigu. Bet as vel sakau, cia kaip pasversi. Kiekvienas renkasi kas jam svarbiau ir ko jam tuo metu reikia.
Mano atveju - tai viena geriausiu investiciju musu gyvenime, mums tai labai daug dave ir labai patiko!!! As jusu neagituoju ir mano tikslas nera ta traininga parduot. Manes klausiat, as atsakau. Jei dar bus klausimu - prasom mirksiukas.gif

Tiesa, LABAS RYTAS, GRAZUOLES!!!!!! Vakar pries miega labai stipriai isijauciau i savo vizualizacijas, dar taip niekada nera buve. Jau matyt taip giliai ireziau i savo pasamone, kad sianakt sapnavau kaip einu pirkt namo, isplanavimas lygiai toks kaip vaizduotej lotuliukas.gif
Siaip tai nete labai daug idomiod info apie visus situos dalykus. Gal del to, kad vakar prisiziurejau tos medziagos, taip gerai ir sekesi isivaizduot. Nes jau po truputi ateina toks vidinis gilus suvokimas, kad mintis=materija thumbup.gif
Atsakyti
LinetaBlue, išrankumas tikrai nėra bloga žmogaus savybė tongue.gif Turi rinktis. Jei suvokiame, kad žmogaus nelabai pakeisi, tai turime jį arba priimti su visa "puokšte" jo įpročių, ydų ir privalumais, arba tiesiog tą žmogų paleisti bigsmile.gif Žinok, kad kiekvieną kartą jį sutikusi galvosi "tas netinka, tas erzina", jei jau nepatiko iš pirmo žvilgsnio, kažin ar sužavės iš antro mirksiukas.gif Na, bet tau pačiai geriau matytiuser posted image
Papildyta:
pepilota, šaunu, kad vizualizuot išmokai tongue.gif O tai planuojat visam laikui UK apsistoti?
Aš tai vakar naktį sapnavau, kad 2 kambarių butą perkame su vyru, o mintyse sau kartoju "aš nenoriu gyvent bute, aš namo noriu! " biggrin.gif Ir su tokia nuoskauda pabudau tongue.gif
O dėl trainingų tai tikrai mes tavęs nepulsime blink.gif Jums su vyru tuo metu to labai reikėjo, tai ir pinigėliai ne pavėjui išleisti, buvo naudos iš tų užsiėmimų. Kiekvienas, kai to tikrai reikia, pinigų neskaičiuoja, atsiperka su kaupu wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vijurka: 26 balandžio 2007 - 09:18
pepilota, šaunu, kad vizualizuot išmokai tongue.gif O tai planuojat visam laikui UK apsistoti?
Aš tai vakar naktį sapnavau, kad 2 kambarių butą perkame su vyru, o mintyse sau kartoju "aš nenoriu gyvent bute, aš namo noriu! " biggrin.gif Ir su tokia nuoskauda pabudau tongue.gif
[/quote]

Negaliu atsakyt ar ilgam busim UK. Taip kaip staigiai nusprendem isvaziuot is LT, taip pat spontaniskai galim ir vel grizt. Kol kas dar grizti nesinori. Na as jauciuosi pasaulio piliete. Jauciu, kad galeciau gyventi daug kur. Man tik svarbu turet galimybe laisvai jaudet, atskrist kada noriu aplankyt draugu ir artimuju ir galiu gyvent bet kur ax.gif Siai dienai nama svajojam isigyti UK. ax.gif
Atsakyti
[quote=Vijurka,2007 04 26, 11:16]
LinetaBlue, išrankumas tikrai nėra bloga žmogaus savybė tongue.gif Turi rinktis. Jei suvokiame, kad žmogaus nelabai pakeisi, tai turime jį arba priimti su visa "puokšte" jo įpročių, ydų ir privalumais, arba tiesiog tą žmogų paleisti bigsmile.gif Žinok, kad kiekvieną kartą jį sutikusi galvosi "tas netinka, tas erzina", jei jau nepatiko iš pirmo žvilgsnio, kažin ar sužavės iš antro mirksiukas.gif Na, bet tau pačiai geriau matytiuser posted image

Mano beda, kad as dar lyginu su savo exu blush2.gif nes jis tikrai labai isaukletas ir geru manieru buvo, niu bet kai vyras pasimatymo metu nosi traukia, kaip vakarykstis, tai net vimdo doh.gif
Niu tiek to...Aciukas uz patarimukus mirksiukas.gif
Atsakyti
Apie sapnus. Šiame forume yra jų specė LinguLingu (MamaLupa). Ji sako, kad kai sapnuoji butą arba namą, sapnuoji pati save...
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2007 04 26, 11:26)
Apie sapnus. Šiame forume yra jų specė LinguLingu (MamaLupa). Ji sako, kad kai sapnuoji butą arba namą, sapnuoji pati save...

Kaip tai suprasti?
Atsakyti
QUOTE(Naoko @ 2007 04 25, 14:13)
Vakare, as Tau mintim ir perduodu ko noretum mirksiukas.gif ziurek, dar rezultatus paskelbsi mums po menesio ax.gif  a butelio nereikia, nebent jame svieziai spaustos sultys biggrin.gif as cia sveikuole vegetare biggrin.gif

Naoko, ir man prasau perduoti mintimis sio talento, nes ir as noriu leliuko. man ir saugotis nereikia, nesigauna kol kas nieko verysad.gif Gal, kai padalinsi mums si talenta, tai ir tau "saugiau" bus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2007 04 26, 09:26)

vaižgante, paaiškink ax.gif Tai tas dviejų kambarių butas, tai aš pati? O iki namo man dar "paaugt" reikia, subręst, taip sakant? Ar kaip?user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vijurka: 26 balandžio 2007 - 09:32
Labas rytas!
O as noriu jums pasiguosti... vakar turejau juoda diena, savo sirdeleje, o siandien - gripas aplanke... vos prasneku... blink.gif
Atsakyti