Vaizgantes pasisakymai primine man viska, kuo anksciau gyvenau. Perskaiciau visas Lazarevo ir pan. knygas. Tokio pobudzio knygas emiau skaityt gal nuo 12m. Nors jos man labai patiko, bet kazkaip sunku budavo jas paskaicius, nors kai kurios dalys ir uzdegdavo tam tikriems veiksmams, darbams. O kazkada, kai buvo sunki vidine busena, netycia knygyne patrauke aki "Pasamones galïa", ja nusipirkau ir tai buvo vienintele knyga, kuri lengvai skaites, kuri nepriestaravo mano vidui. Vos ne skaiciau ir linksejau galva. Nezinau, gal tas pozityvizmas yra lengvesnis gyvenimo kelias nei visos tos gilesnes knygos, bet kaip sakant, kuo maziau komplikuoji gyvenima, tuo jis paprastesnis ir buna
Sveikutes pleputes
jau miegat visos, ane? Mane viena palikot? Niu pasimatymo ispudis ne koks... nepatiko...chamavotas vyriokas toks...oi nepatiko Siaip is isvaizdos nieko, bet turi daug elgesio trukumu ir dar daugiau kitu
Tai va, einu miegucio, linkiu visoms saldziu sapneliu ir iki paplepejimo ryt.
Visoms po bucki
jau miegat visos, ane? Mane viena palikot? Niu pasimatymo ispudis ne koks... nepatiko...chamavotas vyriokas toks...oi nepatiko Siaip is isvaizdos nieko, bet turi daug elgesio trukumu ir dar daugiau kitu
Tai va, einu miegucio, linkiu visoms saldziu sapneliu ir iki paplepejimo ryt.
Visoms po bucki
labas rytas Puikios dienos visoms, kad shirdutese pavasaris dainuotu!
Idomu pasidare, kiek tas pepilotos minetas "trainingas" kainavo ir kas ji organizavo?
QUOTE(Rudenėja @ 2007 04 26, 07:58)
nu nieko sau, 2000lt kaina... tai bent biznis is zmoniu silpnu vietu daromas, as pakraupus
QUOTE(Vijurka @ 2007 04 26, 09:57)
Labas rytas, pupos, uogos!
Šį rytą gavau AŽ, parašė Zlatan, prieš kelias dienas mūsų temoje ji pasiguodė, kad sunku laukti žinios apie brangaus žmogaus sveikatos tyrimus. Pasirodė, kad tyrimai geri ir ligos NĖRA! Pasidžiaukime kartu Už gražintas šypsenas žmonių veiduose!
Šį rytą gavau AŽ, parašė Zlatan, prieš kelias dienas mūsų temoje ji pasiguodė, kad sunku laukti žinios apie brangaus žmogaus sveikatos tyrimus. Pasirodė, kad tyrimai geri ir ligos NĖRA! Pasidžiaukime kartu Už gražintas šypsenas žmonių veiduose!
VAAAAAAAALLLLLLLIIIIIIIIIOOOOOOOOOOO Super, kaip dziugu
LinetaBlue, tai kaip dabar su tuo gerbėju bus? Įtariu, kad patikai tu jam
Papildyta:
Viskas kainuoja Trys dienos praktinių užsiėmimų, apgyvendinimas...Tikrai ne kiekvienas sau gali tai leisti. Tokią sumą aš atiduodu už vieną savo sesiją univere, brangoka Bet įdomus daiktas, neskykit
Papildyta:
QUOTE(Naoko @ 2007 04 26, 07:41)
nu nieko sau, 2000lt kaina... tai bent biznis is zmoniu silpnu vietu daromas, as pakraupus
Viskas kainuoja Trys dienos praktinių užsiėmimų, apgyvendinimas...Tikrai ne kiekvienas sau gali tai leisti. Tokią sumą aš atiduodu už vieną savo sesiją univere, brangoka Bet įdomus daiktas, neskykit
QUOTE(Vijurka @ 2007 04 26, 10:23)
LinetaBlue, tai kaip dabar su tuo gerbėju bus? Įtariu, kad patikai tu jam
Papildyta:
Papildyta:
Labukas!!!!
niu zinok nelabai jis man Nezinau kaip ten bus su juo, toks chamavotas, be geru mani9etu jis man pasirode, niu bet gal as ji pasilaikysiu, jei kur islekt noresiu ir nebus su kuo, tai griebsiu ji
QUOTE(liepsnele @ 2007 04 25, 22:50)
Vaizgantes pasisakymai primine man viska, kuo anksciau gyvenau. Perskaiciau visas Lazarevo ir pan. knygas. Tokio pobudzio knygas emiau skaityt gal nuo 12m. Nors jos man labai patiko, bet kazkaip sunku budavo jas paskaicius, nors kai kurios dalys ir uzdegdavo tam tikriems veiksmams, darbams. O kazkada, kai buvo sunki vidine busena, netycia knygyne patrauke aki "Pasamones galïa", ja nusipirkau ir tai buvo vienintele knyga, kuri lengvai skaites, kuri nepriestaravo mano vidui. Vos ne skaiciau ir linksejau galva. Nezinau, gal tas pozityvizmas yra lengvesnis gyvenimo kelias nei visos tos gilesnes knygos, bet kaip sakant, kuo maziau komplikuoji gyvenima, tuo jis paprastesnis ir buna
Lazarevo knygos yra sunkios...Jos labai veikia energetiškai skaitantįjį...Paskutinioji, dvylikta, išvis kažkokia sunki...Skaitau ir viską suprantu, bet viduje yra kažkoks sunkumas...Ne viskas tose knygose gerai...Galvoju, kad silpnesnį žmogų jos gali ir ne visai teigiamai paveikti...
Tiesa, užmiršau pasisveikinti- LABAS RYTAS visoms
Mano draugas vaikšto dabar į kažkokį brangų seminarą (aš jam 700 Lt paskolinau). Gal čia tas pats, apie kurį kalbat? Bet jis nėra sužavėtas...Reikės pasiklausti.