Įkraunama...
Įkraunama...

5d. jau pozityvisčių mergaičių

QUOTE(ugniukas1 @ 2007 04 25, 19:45)
Nu sveikos  4u.gif  ir as pagaliau radau siame forume savo vieta  blush2.gif Bo Super mamoms nepriklausau, esu tik mama, o dar su pirmu vaiku, tai plius nepatyrusi  biggrin.gif
Tiesiog SUPER kad yra tokia tema  thumbup.gif  Jus tikros saunuoles. O as galvojau, kad as viena sau galvoje susikuriu ateiti  ax.gif  (oj nuskambejo lyg man butu ciku maku..) Bet jus supratot ka norejau pasakyt wink.gif

Junkis junkis drinks_cheers.gif Prasom kokiu nors idomiu istoriju is savo patirties naudojant pozityvu-konstruktyvu mastyma tongue.gif
Atsakyti
Oi, Pepilota, kaip idomu.As apie toki traininga esu tik girdejusi is Cerniauskaites knygos "Visos Italijos Dulkes" ir tai laabai pasiepiancioje formoje.
Pepilota, kiek laiko trunka ta visa programa?
Atsakyti
Istorija apie praktiškai pritaikytą konstruktyvų - nors, turiu pripažint, ne itin pozityvų - mąstymą.
Nuotaikos mano pastaruoju metu nekokios. Esu pratus imt ir daryt - kol padarysiu. Kartais sekdavosi geriau, kartais prasčiau. Visaip. Tačiau negaliu, nemoku nuleist rankų ir plaukt pasroviui. O dabartinė padėtis, tėčio sveikatai tolydžio prastėjant, stumia į neviltį. Noriu kažko griebis - nežinau ko, kažkur lėkt - nežinau kur. Kaip toj pasakoj.
Taigi va. Sėdžiu, liūdnose mintyse paskendusi, ir galvoju, su kuo man čia pašnekėt, kam pasiguost. Po kurio laiko - skambutis į duris. Kaip manot, ką prisišaukiau? Ogi Jehovos liudytojus! doh.gif
Viešpatėliau, jų tikrai nelaukiau. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lietus @ 2007 04 25, 19:54)
Oi, Pepilota, kaip idomu.As apie toki traininga esu tik girdejusi is Cerniauskaites knygos "Visos Italijos Dulkes" ir tai laabai pasiepiancioje formoje.
Pepilota, kiek laiko trunka ta visa programa?

Ivadinis: nuo pnkt. pietu iki sekm. vakaro; isplestinis: visas dienas iki velyvo vakaro - ketv. - sekm. (kada kiekviena diena grisi namo priklauso kaip kam sekasi. tai ne kokia paskaita, kuria isklausai ir eini namo). Lyderio programa: trys men., per kuriuos tu sieki asmeniniu ir visuomeniniu tikslu. Per ta laika vyksta keturi pilni savaitgaliai. Uzdaromasis - nerealus.
Atsakyti
Aisku juoksites, labai kvaila istorija ir nezinau ar cia pozityvaus mastymo patirtis, bet pasidalinsiu:
Zodzu, esu is kaimo. Gimiau kaime, ten baigiau mokykla ir man kaip 95 procentam mano klasioku buvo lemta toliau visam gyvenimui likti savo miestelyje. Bet jau nuo mokyklos laiku pradejau svajoti apie Vilniu (oj vilnietes dabar turbut uz pilvu susiemusios kvatoja biggrin.gif, bet tokios kaip as mane supras) Tiesiog isivaizuodavau kaip as Vilniuje gyvenu, kuriom gatvem vaikstau, kur pietauju ir t.t. Nu ir ka jus galvojat - issipilde viskas, net su kai kuriu detaliu tikslumu. Prasimusiau cia nors sansu atrode nebuvo jokiu, neturejau jokiu pazinsiu ar uznugario. Ir va jau 10 metu gyvenu savo svajoniu mieste ax.gif
Tik va rajona savo fantazijose pasirinkau netinkama biggrin.gif doh.gif
Atsakyti
pepilota, ačiū, kad plačiau papasakojai, bet man vis tiek neaišku, kas ten per technikos? Tai kaip tuos trainingus atlikinėt, ar juos tik apsimokius specialiai ir grupėmis atlikt reikia? Man LABAI įdomu, o gal yra kokios medžiagos (knygų, informacijos internete)?Turint laiko tikrai pasidomėsiu ir pati, tiesiog iš tavo lūpų tiesa būtų kur kas greitesnė, pepilota, ir svarbiausia, tavo pavyzdys labai užkrečiantis bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(Alan @ 2007 04 25, 18:02)
Taigi va. Sėdžiu, liūdnose mintyse paskendusi, ir galvoju, su kuo man čia pašnekėt, kam pasiguost.

Alan, gali pasipasakoti mums wub.gif

Papildyta:
QUOTE(ugniukas1 @ 2007 04 25, 18:03)
Prasimusiau cia nors sansu atrode nebuvo jokiu, neturejau jokiu pazinsiu ar uznugario. Ir va jau 10 metu gyvenu savo svajoniu mieste  ax.gif
Tik va rajona savo fantazijose pasirinkau netinkama  biggrin.gif  doh.gif

Aišku, tai pozityvaus mąstymo realus pavyzdys tongue.gif O čia ne koks rajonas, tai koks? Tu juk sakei, kad Vilniuje apsistojai, ar čia apie gyvenamąjį raj. kalbi hihihi.gif
Atsakyti
Cia Fabijoniskes lotuliukas.gif
Bo mano drauge ten kadaise gyveno, tai ir svajodavau kaip ten gyvenu...O galejo but senamiestis pvz biggrin.gif zodziu su tais norais reikia atsargiai g.gif

QUOTE(Vijurka @ 2007 04 25, 19:10)
pepilota, ačiū, kad plačiau papasakojai, bet man vis tiek neaišku, kas ten per technikos? Tai kaip tuos trainingus atlikinėt, ar juos tik apsimokius specialiai ir grupėmis atlikt reikia? Man LABAI įdomu, o gal yra kokios medžiagos (knygų, informacijos internete)?Turint laiko tikrai pasidomėsiu ir pati, tiesiog iš tavo lūpų tiesa būtų kur kas greitesnė, pepilota, ir svarbiausia, tavo pavyzdys labai užkrečiantis bigsmile.gif
Papildyta:

Alan, gali pasipasakoti mums wub.gif

Papildyta:

Aišku, tai pozityvaus mąstymo realus pavyzdys tongue.gif O čia ne koks rajonas, tai koks? Tu juk sakei, kad Vilniuje apsistojai, ar čia apie gyvenamąjį raj. kalbi hihihi.gif

Atsakyti
QUOTE(ugniukas1 @ 2007 04 25, 19:03)
Tik va rajona savo fantazijose pasirinkau netinkama  biggrin.gif  doh.gif

As irgi lotuliukas.gif
Tik kartais sunku atskirt, kur yra priezastis, o kur pasekme. Na, ar apsigyvename del to, kad galvojame, ar galvojame del to, kad butent cia gyvensime. Nes as tai zinojau, kad tie namai, viename is kuriu as dabar gyvenu, nera pati tvarkingiausia Vilniaus vieta(grupe tokiu raudonu daugiaauksciu), be to, butukai maziukai, bet visada vaziuojant pro sali sukirbedavo, kad cia gyvensiu. Tai va, gyvenu lotuliukas.gif Ir jau bendruomene siu namu atstovauju. O tik 10 menesiu siame rajone mastau.gif

Atsakyti
[quote=Vijurka,2007 04 25, 20:08]
Papildyta:

Zodziu pasakoju. Trainingas sukurtas amerikieciu. Jis siek tiek pakeistas, kad butu pritaikytas rytu rinkai (vistiek zmones kitokie). Mums traininga vede amerikieciu apmokyti treneriai is Ukrainos. taip kad jokiu techniku mokytis nereikia. Viska tau aiskina, tiesiog vykdai tam tikras uzduotis (grupese, poroje, pats su savim). Nezinau ar dar jis vyksta dabar. Jei kam bus idomu galesiu pasidomet. Siaip jei dar kas idomu klauskit.
Atsakyti
QUOTE(Rudenėja @ 2007 04 25, 18:13)
...visada vaziuojant pro sali sukirbedavo, kad cia gyvensiu. Tai va, gyvenu  lotuliukas.gif

Akis išplėčiau perskaičiusi bigsmile.gif Aš taip pat svajoju apie namą, kartais jau taip stipriai jo NORIU, kad važiuodama, kad ir pro kolektyvinius sodus, pagalvoju, galėčiau gyvent ir čia tongue.gif Nes būtent tuose soduose kažkada tokį gražų namuką vos nenupirkome ax.gif Tai dabar jau "žvalgysiuosi" mintyse kur kas geresnės vietos savo namui mirksiukas.gif O tai žiūriu, kad čia su tais norais, tai iš tiesų reik labai atsargiai "elgtis" biggrin.gif Nu, bet vis tiek labai faina wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vijurka: 25 balandžio 2007 - 18:20
QUOTE(ugniukas1 @ 2007 04 25, 19:13)
Cia Fabijoniskes  lotuliukas.gif
Bo mano drauge ten kadaise gyveno, tai ir svajodavau kaip ten gyvenu...O galejo but senamiestis pvz  biggrin.gif  zodziu su tais norais reikia atsargiai  g.gif

Bet juk senamiestyje triuksmas.. zmones ten susirenka linksmintis.. O dar namai griuva (jus ka, laikrasciu neskaitot lotuliukas.gif )
Nezinau, nezinau.

Bet su norais tai jo, reikia atsargiai ir apgalvotai. Tik tiek, kad VISAS smulkmenas sunku apgalvot. Taigi, man kartais atrodo, kad gal geriau abstraktesni norai?.. Noriu jaustis laiminga, pvz.. Bet tai ir atsibusi ant rytojaus vasaros 5 po tokiu noru doh.gif lotuliukas.gif

Zodziu. Ilga siandien buvo diena.. lotuliukas.gif
Atsakyti
Oj moterys prajuokinot lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Aciu kad Jus esat 4u.gif
Gero vakarelio, begu, reikaliukai... Pasvajosiu apie nuosava nama ir kad kambariai patys susitvarkytu lotuliukas.gif
iki rytojaus wink.gif
Atsakyti