Įkraunama...
Įkraunama...

5d. jau pozityvisčių mergaičių

QUOTE(Vijurka @ 2007 04 25, 13:11)
pepilota, jei tai nėra labai asmeniška, papasakok, man labai įdomūs visi tie asmenybės ugdymo trainingai g.gif Vis tik, ne be reikalo norėjau būt psichologe tongue.gif

dabar nelabai turiu laiko. Einu maudytis ir ruostis pas gydytoja. Bet veliau butinai parasysiu mirksiukas.gif
Atsakyti
[quote=Naoko,2007 04 25, 10:47]
zinau toki dalyka, matyt neteisingai darau, nes neveikia biggrin.gif papasakokit kaip reikia. patarimai ne pro sali ax.gif

Aš darau taip. Pasiimu 10 Dievo įsakymų (kad ir maldaknygę kokią). Pasimeldžiu trumpai, tada perskaitau pirmąjį, mąstau apie jį ir sakau: "Atleisk, Dieve, kad pažeidžiau šį Tavo įsakymą mintimis, žodžiais, darbais ir apsileidimais šiame ir praėjusiuose gyvenimuose. " Pakartoju lėtai, galvodama, tris kartus. Tada skaitau keletą violetinės liepsnos liepimų (galima naudoti ir katalikiškas maldas, ypač tinka litanijos). Po to apmąstau antrą Dievo įsakymą ir kartoju viską tą patį, kol pabaigiu visus.
Taip daryti reikėtų bent kokią savaitę kasdien...Va tada bus tikras poveikis.
Kartą mano brolis patikrino, kaip tai veikia. Jis pažiūrėjo (procentais), kiek buvau pažeidus kiekvieną įsakymą prieš atgailą, o paskui kiek liko po atgailos. Rezultatai buvo stulbinantys...

Tą patį galima daryti, kai skausmingos mmm. Aš sakyčiau taip: "Atleisk, Dieve, kad pykau ant vyrų šiame ir praėjusiuose gyvenimuose."
Kuo nuoširdžiau tai padarai, tuo geriau suveikia...
Papildyta:
QUOTE(RVB @ 2007 04 25, 11:10)
O tai ka siulai tokiais atvejais daryti, kai norisi tik arba sienom is skausmo lipti, arba kur nors isnykti? Medituoti tuo metu? Ne, tuo metu negaliu jokios rislios minties suregzti

Aš tokiu metu klaupiu ant kelių ir atsiprašinėju Dievo, kad esu tokia netikša ir neklausau Jo...O kas daugiau belieka? Medituoti? biggrin.gif Ne...
Papildyta:
QUOTE(Vijurka @ 2007 04 25, 11:11)
pepilota, jei tai nėra labai asmeniška, papasakok, man labai įdomūs visi tie asmenybės ugdymo trainingai g.gif Vis tik, ne be reikalo norėjau būt psichologe tongue.gif

Aš irgi norėjau būti psichologe...Matyt, šioje temoje tokios ir renkasi, kurioms įdomus žmogaus vidinis gyvenimas biggrin.gif
Man tai įdomiau ne asmenybės ugdymo trainingai, o rebefingai,kurių metu ir gali iškvėpuoti, išrėkti savo vidinius skaudulius...
Atsakyti
menesiniu skausmai buna isnyksta po gimdymo. paaugle budama alpdavau is skausmo. o po gimdymo dingo sitie dalykai ir migrena. tai skubiai pasidarykit vaika lotuliukas.gif

niu gerai, Vaizgante, man sistemos truko turbut. su violetinem liepsnom tai nieko nebus, bet paprasciausia katalikiska malda yra puiku bigsmile.gif
Atsakyti
Tai, Vaizgante, tavo brolis turi gebejima pazvlegti procentais??? Kad matyti, jausti- gali, tikiu. Bet kas per dalykas- procentais?
Geras pasiulymas- skubiai pasidarykit vaika...Ne taip skubiai jie darosi. As anksciau maniau: suguli- bac, ir vaikas. Tai ir "neguldavau"bet kada (ko pasekoje, ne tokia sutersta aura. Bet cia jau kitos diskusijos tema)O pasirodo, kad ne kiekvieno "sugulimo" metu pasidaro tie vaikai..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo busVakare: 25 balandžio 2007 - 11:45
QUOTE(vaižgantė @ 2007 04 25, 11:40)
Man tai įdomiau ne asmenybės ugdymo trainingai, o rebefingai,kurių metu ir gali iškvėpuoti, išrėkti savo vidinius skaudulius...

...nu va, dar vienas terminas "rebefingas", vėl kažkokia technika unsure.gif Aišku, vaižgantė irgi laiko neturi paaiškint plačiau, nu bet aš kantriai lauksiu, paprašysiu štai ir lauksiu... ax.gif Ačiū, kad parašei apie teisingą atgailą, mėginsiu taip daryt, kai jausiu, jog reikia rolleyes.gif
Nu kiek įdomybių ant šio svieto! user posted image
Atsakyti
QUOTE(busVakare @ 2007 04 25, 12:42)
Tai, Vaizgante, tavo brolis turi gebejima pazvlegti procentais??? Kad matyti, jausti- gali, tikiu. Bet kas per dalykas- procentais?
Geras pasiulymas- skubiai pasidarykit vaika...Ne taip skubiai jie darosi. As anksciau maniau: suguli- bac, ir vaikas. Tai ir "neguldavau"bet kada (ko pasekoje, ne tokia sutersta aura. Bet cia jau kitos diskusijos tema)O pasirodo, kad ne kiekvieno "sugulimo" metu pasidaro tie vaikai..

taigi nerimtai cia pasakiau, atsiprasau, Vakare blush2.gif
zinau, kad ne visom taip lengvai. mano vaikas tai atsirado su visom apsaugos priemonem ir plius teoriskai nevaisingomis dienomis... ir dar buvo veliau...toks pats dalykas... tikrai, padovanociau tau sita savo sugebejima, jei galeciau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Naoko @ 2007 04 25, 11:42)
menesiniu skausmai buna isnyksta po gimdymo. paaugle budama alpdavau is skausmo. o po gimdymo dingo sitie dalykai ir migrena. tai skubiai pasidarykit vaika lotuliukas.gif

niu gerai, Vaizgante, man sistemos truko turbut. su violetinem liepsnom tai nieko nebus, bet paprasciausia katalikiska malda yra puiku bigsmile.gif

Sistema yra geras dalykas ax.gif
Aš taip pat paauglė būdama alpdavau iš skausmo. Tas pats buvo mano mamai ir močiutei, o po gimdymo tie skausmai nepraėjo. Gimdymas juk nepanaikina priežasčių smile.gif Bet aš sau pasakiau: man taip nebus. Ir žodis tapo kūnu ir gyvena tarp mūsų biggrin.gif

...nu va, dar vienas terminas "rebefingas", vėl kažkokia technika unsure.gif Aišku, vaižgantė irgi laiko neturi paaiškint plačiau, nu bet aš kantriai lauksiu, paprašysiu štai ir lauksiu...

Na kam ta ironija? Šiandien turiu laiko, tai mielai atsakinėju į klausimus.
Rebefingas yra tam tikra trijų pakopų kvėpavimo technika. Turiu moterį, kuri man padeda tai daryti, bet pasiryžau tik tris kartus, o reikėtų daug daug...Bet kad man būna tokie skausmai kaip gimdymo metu...Tai reikia rimto pasiryžimo...(Na ne visiems tie skausmai būna...) Wolmer psl galit apie tai rasti pakankamai info.

Mano brolis daug ką gali...O procentai reikalingi tam, kad mūsų žmogiški protai suprastų... tongue.gif Šiuo metu jis dėsto parapsichologijos akademijoje.

O pasirodo, kad ne kiekvieno "sugulimo" metu pasidaro tie vaikai..

Man- kiekvieno lotuliukas.gif Man vaisingos visos dienos metuose verysad.gif Mielai tokios laimės neturėčiau, nes tenka nuodytis- naudoti hormonus...Negaliu gimdyti kaip triušė.

Atsakyti
Naoko, tai, kad ir as nerimtai, bet su mintim gilia...

savo sita sugebejima per ne vaisingas dienas ir su apsauga galetum mintyse man perduoti... g.gif Pasisavinciau mielu noru ir dar koki buteli dovanu gautum mirksiukas.gif Visai auginciau kokius 4 vaikus. Pilnai isivaizduojamas reikalas. Kazkada viena aiskerege sake, kad pas mane bus 7...Tik kaip cia iki pensijos speti... Kad dar to pirmo ner..
Atsakyti
Vaizgante, o kodel manote, kad gimdymas nepanaikina priezasciu? tampi motina - tai svenciausias dalykas siame gyvenime... nieko reiksmingesnio tiesiog nera.
ir be to viskas juk apsivercia viduje 180 laipsniu... na, gal tik man taip atrodo. motina tapti norejau nuo tada, kai pradejau suvokti kad apskritai galima gyvenime kazko noreti...ir issipildzius sitam troskimui dingo kai kurie fiziniai negalavimai:) man atrodo labai susije

Vakare, as Tau mintim ir perduodu ko noretum mirksiukas.gif ziurek, dar rezultatus paskelbsi mums po menesio ax.gif a butelio nereikia, nebent jame svieziai spaustos sultys biggrin.gif as cia sveikuole vegetare biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Naoko: 25 balandžio 2007 - 12:16
O! Dar viena sveikuole vegetare!!! As ka tik 2 bananu kokteili i save suleidau, tai ir nuotaika pasitaise!
Gal kas zino i mmm tema, kokias sultis/arbatas reiktu gert, kad skyscius salintu is organizmo???
Atsakyti
QUOTE(busVakare @ 2007 04 25, 13:21)
O! Dar viena sveikuole vegetare!!! As ka tik 2 bananu kokteili i save suleidau, tai ir nuotaika pasitaise!
Gal kas zino i mmm tema, kokias sultis/arbatas reiktu gert, kad skyscius salintu is organizmo???

spanguoles tai tikrai... arbata meskauogiu. yra dar kazkokiu, bet nepamenu. neskani ta arbata, beje;)
Atsakyti
Vakare, as Tau mintim ir perduodu ko noretum mirksiukas.gif ziurek, dar rezultatus paskelbsi mums po menesio ax.gif a butelio nereikia, nebent jame svieziai spaustos sultys biggrin.gif as cia sveikuole vegetare biggrin.gif
[/quote]

Naoko, ir man to paties!!!!

Viskas begu. Uzsuksiu po poros valandeliu 4u.gif
Atsakyti