[quote=Naoko,2007 04 25, 10:47]
zinau toki dalyka, matyt neteisingai darau, nes neveikia
papasakokit kaip reikia. patarimai ne pro sali
Aš darau taip. Pasiimu 10 Dievo įsakymų (kad ir maldaknygę kokią). Pasimeldžiu trumpai, tada perskaitau pirmąjį, mąstau apie jį ir sakau: "Atleisk, Dieve, kad pažeidžiau šį Tavo įsakymą mintimis, žodžiais, darbais ir apsileidimais šiame ir praėjusiuose gyvenimuose. " Pakartoju lėtai, galvodama, tris kartus. Tada skaitau keletą violetinės liepsnos liepimų (galima naudoti ir katalikiškas maldas, ypač tinka litanijos). Po to apmąstau antrą Dievo įsakymą ir kartoju viską tą patį, kol pabaigiu visus.
Taip daryti reikėtų bent kokią savaitę kasdien...Va tada bus tikras poveikis.
Kartą mano brolis patikrino, kaip tai veikia. Jis pažiūrėjo (procentais), kiek buvau pažeidus kiekvieną įsakymą prieš atgailą, o paskui kiek liko po atgailos. Rezultatai buvo stulbinantys...
Tą patį galima daryti, kai skausmingos mmm. Aš sakyčiau taip: "Atleisk, Dieve, kad pykau ant vyrų šiame ir praėjusiuose gyvenimuose."
Kuo nuoširdžiau tai padarai, tuo geriau suveikia...
Papildyta:
QUOTE(RVB @ 2007 04 25, 11:10)
O tai ka siulai tokiais atvejais daryti, kai norisi tik arba sienom is skausmo lipti, arba kur nors isnykti? Medituoti tuo metu? Ne, tuo metu negaliu jokios rislios minties suregzti
Aš tokiu metu klaupiu ant kelių ir atsiprašinėju Dievo, kad esu tokia netikša ir neklausau Jo...O kas daugiau belieka? Medituoti?
Ne...
Papildyta:
QUOTE(Vijurka @ 2007 04 25, 11:11)
pepilota, jei tai nėra labai asmeniška, papasakok, man
labai įdomūs visi tie asmenybės ugdymo trainingai
Vis tik, ne be reikalo norėjau būt psichologe
Aš irgi norėjau būti psichologe...Matyt, šioje temoje tokios ir renkasi, kurioms įdomus žmogaus vidinis gyvenimas
Man tai įdomiau ne asmenybės ugdymo trainingai, o rebefingai,kurių metu ir gali iškvėpuoti, išrėkti savo vidinius skaudulius...