Vaizgante, o jei yra kazkokia pasamonine agresija vyrams, tai kaip ja iveikti?jei samoningos agresijos nejauciu?neignoruokit klausimo, prasau
QUOTE(vaižgantė @ 2007 04 25, 12:04)
BusVakare, o kodėl tu pirmą mmm dieną guli lovoje? Kas būna negerai?
(Mielai pasiimčiau tavo sugebėjimą verkti. Aš nemoku Tu net negali įsivaizduoti, kaip yra sunku, kai nemoki verkti...)
(Mielai pasiimčiau tavo sugebėjimą verkti. Aš nemoku Tu net negali įsivaizduoti, kaip yra sunku, kai nemoki verkti...)
As irgi nemokejau verkt. Net neleisdavau manes guost. Jei noredamas paguost MB noredavo apkabint, stumdavau salin Po vieno asmenybes ugdymo trainingo ismokau. ten tai mane supurte iki pat gelmiu. Po to tapau daug geresne.....
dabar moku verkt. Tiesa, retai. Viena karta per men. kaip ir BusVakare Bet po to taip lengva pasidaro. Kartais gerai paverkt.
Blogiausia, kad as neverkiu kai tikrai blogai. Pas mane isijungia kazkokia saltu nervu programa. Po tokio didelio soko ir psoriaze islindo, kurios niekad neturejau ir net nezinojau kas tai per daiktas. Iki siol del to ivykio nesu rimtai issiverkus......
Vaizgante, mane nuo apatines dalies kaip "sukausto", esu labai silpna fiziskai, maudzia, skauda krutine, jauciuosi kaip balionas, svoris padideja 2 kg... Guliu lovoj, nes stovet sunku. Bet kai vasara dirbti tenka su zmonem, kazkaip suimu save i rankas ir .. dirbu. Nes negaliu negaleti. Kuo metu daugyn- tuo skaudyn. Negaliu sakyt, kad taip "bloga" buna, kai vyras salia, kad gauciau is jo uzuojuta ir demesi. Kaip tik tokiais atvejais- noriu but viena ir nieko neprisileist.
Antra diena kaip niekur nieko- dingsta pabrinkimai, as ir vel strakalioju.
QUOTE(pepilota @ 2007 04 25, 12:17)
As irgi nemokejau verkt. Net neleisdavau manes guost. Jei noredamas paguost MB noredavo apkabint, stumdavau salin Po vieno asmenybes ugdymo trainingo ismokau. ten tai mane supurte iki pat gelmiu. Po to tapau daug geresne.....
dabar moku verkt. Tiesa, retai. Viena karta per men. kaip ir BusVakare Bet po to taip lengva pasidaro. Kartais gerai paverkt.
Blogiausia, kad as neverkiu kai tikrai blogai. Pas mane isijungia kazkokia saltu nervu programa. Po tokio didelio soko ir psoriaze islindo, kurios niekad neturejau ir net nezinojau kas tai per daiktas. Iki siol del to ivykio nesu rimtai issiverkus......
Man irgi buvo anksciau labai sunku del to issiverkimo, ypac, kai darbe viskas susikaupdavo, pakildavo iki gerkles ir stovedavo, taip noredavosi tuo metu pratrukti, bet neleisdavau, nes negalima budavo, juk zmones matys (dirbu restorane), tad laukdavbau, kol baigsiu darba ir eisiu namo (tai budavo jau vakarais, kai suteme). Ateidavo tas laikas, kai galedavau, leisdavau sau, o negaliu nors tu ka, tik tas gniuzulas stovedavo gerklej. Sunku tuo metu budavo... Nenoriu, kad tie laikai vel griztu...
Papildyta:
QUOTE(busVakare @ 2007 04 25, 12:27)
Vaizgante, mane nuo apatines dalies kaip "sukausto", esu labai silpna fiziskai, maudzia, skauda krutine, jauciuosi kaip balionas, svoris padideja 2 kg... Guliu lovoj, nes stovet sunku. Bet kai vasara dirbti tenka su zmonem, kazkaip suimu save i rankas ir .. dirbu. Nes negaliu negaleti. Kuo metu daugyn- tuo skaudyn. Negaliu sakyt, kad taip "bloga" buna, kai vyras salia, kad gauciau is jo uzuojuta ir demesi. Kaip tik tokiais atvejais- noriu but viena ir nieko neprisileist.
O man tom pirmom dviem dienom skausmas kojas pakerta tiesiogine prasme, bet jei reikia dirbt, susimetu nuskausminanciu tableciu ir pirmyn uz Tevyne!
QUOTE(Naoko @ 2007 04 25, 10:05)
Vaizgante, o jei yra kazkokia pasamonine agresija vyrams, tai kaip ja iveikti?jei samoningos agresijos nejauciu?neignoruokit klausimo, prasau
Atsiprašau,jei iš karto neatsakiau. Yra puiki priemonė- atgaila. Jeigu įdomu,kaip ją daryti, galiu papasakoti
QUOTE(pepilota @ 2007 04 25, 10:02)
...ant pilvo visai negaliu miegot, nes krutine skauda Mano megstamiausia uzmigimo poza. Nezinau kaip reiks miegot kai busiu
Štai kur teisingas mąstymas, kai būsiu nėščia, kaip čia aš miegosiu?!
busVakare, o tu mėgsti miegot ant pilvo? A?
Jei taip, tai mergytės, atsdidžiaukit dabar Nes aš kad ir nemėgau ant pilvo miegot, tai paskutiniais dviem nėšt.mėnesiais LABAI svajojau (net garsiai) , kad vyras skylę man čiužinyje padarytų, mat nerasdavau sau niekaip padėties lovoje, su pagalvėlėmis po šonais, kaip princesė ant žirnio Vyras juokėsi, "jau aš kol savo žmoną tarp tų pagalvių randu, tai pavargt tenka"
"Tikslas yra ne kas kita, kaip galutinį terminą turinti svajonė" Išlaukite...
QUOTE(RVB @ 2007 04 25, 10:34)
O man tom pirmom dviem dienom skausmas kojas pakerta tiesiogine prasme, bet jei reikia dirbt, susimetu nuskausminanciu tableciu ir pirmyn uz Tevyne!
Tabletė- tai mėginimas nustumti priežastis gilyn ir nekreipti į jas dėmesio...Kartais ir aš taip darau.
Jeigu yra tokių dalykų, reikia ieškoti priežasčių, o ne tabletes ryti...
Vienas medikas man yra sakęs, kad kai yra didelis noras miegoti ant pilvo, tai rodo virškinimo sutrikimą...
QUOTE(vaižgantė @ 2007 04 25, 11:41)
Atsiprašau,jei iš karto neatsakiau. Yra puiki priemonė- atgaila. Jeigu įdomu,kaip ją daryti, galiu papasakoti
zinau toki dalyka, matyt neteisingai darau, nes neveikia papasakokit kaip reikia. patarimai ne pro sali
as dar galvoju... kodel kazkaip visa gyvenima esu del kazko kalta, nuo gilios vaikystes... jauciu ir girdziu is aplinkiniu abstrakcius pareiskimus, kad esu del kazko kalta. del ko - niekas niekada nepasako, as pati nesuprantu. niekada nezinau del ko kalta esu. ir tiap jau tyliai gyvenu, stengiuosi niekam netrukdyti... niu einu paverkti dabar as. skirtingai nuo daugumos pas mane asaros liejasi laisvai, sunkiau sustabdyti.
Vijurka,
Tvarkausi spintas ir svajoju apie drabuzine jau mano namuose tai sitas dalykas butinai bus!!!
QUOTE(vaižgantė @ 2007 04 25, 12:44)
Tabletė- tai mėginimas nustumti priežastis gilyn ir nekreipti į jas dėmesio...Kartais ir aš taip darau.
Vienas medikas man yra sakęs, kad kai yra didelis noras miegoti ant pilvo, tai rodo virškinimo sutrikimą...
O tai ka siulai tokiais atvejais daryti, kai norisi tik arba sienom is skausmo lipti, arba kur nors isnykti? Medituoti tuo metu? Ne, tuo metu negaliu jokios rislios minties suregzti
QUOTE(pepilota @ 2007 04 25, 10:17)
Po vieno asmenybes ugdymo trainingo ismokau. ten tai mane supurte iki pat gelmiu. Po to tapau daug geresne.....
pepilota, jei tai nėra labai asmeniška, papasakok, man labai įdomūs visi tie asmenybės ugdymo trainingai Vis tik, ne be reikalo norėjau būt psichologe