Įkraunama...
Įkraunama...

5d. jau pozityvisčių mergaičių

QUOTE(Rudenėja @ 2007 04 25, 09:46)
Gyvenimas suveda labai skirtingus zmones. Ir nesuprasi, kodel. Mano vaikas va sedi gaubli apsikabines ir svaigsta, kaip noretu gyventi Kinijoje. Stogai mat jam grazus ir miestai dideli. Piesia piesinius su raudona ryskia saule ir kiniskais stogais, drakonus, etc. Vakar va kinu pasaka knygyne paprase nupirkt. Nesuprasi... As pati TA kultura nesidomiu visiskai, vaikas uzauges beveik be tv (namie neturejome)..

kaip įdomu bigsmile.gif Gražu kai vaikai moka svajoti.. Aišku, tos svajonės dar daug kartų pasikeis. Maniškė darželį kol lankė draugavo su tokiu berniuku ir abu draugiškai dėl Egipto svaigo..Sakė, kai užaugsim abu su tuo berniuku ten išvažiuosim.. O sykį net į biblioteką sugebėjo nusigauti ( toje pačioje gatvėje buvo) ir knygą apie Egiptą parsinešė.. Net įsižiojau kaip jai davė bibliotekininkė.. Ji mano pavardę pasakė, o aš ten dažnokai eidavau ir su ja.. lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Labukas, pleputes!

Labai miela, kai kazkas pasigenda...kazka reikes daryt, kai busiu toliau nuo jusu ir is viso bendrausim tik karta i savaite...

As irgi masciau stoti i psichologija.. Ko gero kaip Aiste Dirzyte (pernai metais gavo "Meters" redakcijos nominacija "Metu optimiste", berods..) buciau pasirinkusi psichologijos krypti, keiciancia zmogaus mastyma pozityvumo link. Beja, jos moksliniai darbai labai tiktu musu pokalbiams. Kaip ir ji pati! Tik labiau viliojo konservatorijoj aktorinio meistriskumo studijos... Gimine dejo pastangas, kad as sio noro atsisakyciau... Ir as kazkaip - net keista, nes paprasati aklai laikausi savo tiesos- pasidaviau... Todel daznai teatras mane sujaudina iki apsiasarojimo, nes as ji ziuriu kitaip...

Kaip ir Rudeneja, teko versti tekstus. Bet...oi, kaip ne man...As mieliau verciu gyvai, nei rastu. Man reikia zmoniu akiu, o ne poprieriaus lapo..

Mergikes...as siandien busiu pasyvesne, nes nera noro bendrauti (PMS verysad.gif Kaip ten sakiau: jei man blogai- tai tik del PMS. Gersiu visokias arbatas ir uzsidarysiu. Nes galiu nei sio nei to pratrukti...) Vaizgante, o kaip Tu is savo tasko paaskintum siuos moteriskus desnius? Mane labai issekina tiek fiziskai, tie dvasiskai. Jauciu tokiu metu tik neigiamas gyevnimo puses.. Atrodo, agresijos vyrams nejauciu, kaip Tu minejai del tokiu simptomu..
Atsakyti
QUOTE(Kresida @ 2007 04 25, 11:10)
kaip įdomu bigsmile.gif Gražu kai vaikai moka svajoti.. Aišku, tos svajonės dar daug kartų pasikeis. Maniškė darželį kol lankė draugavo su tokiu berniuku ir abu draugiškai dėl Egipto svaigo..Sakė, kai užaugsim abu su tuo berniuku ten išvažiuosim.. O sykį net į biblioteką sugebėjo nusigauti ( toje pačioje gatvėje buvo) ir knygą apie Egiptą parsinešė.. Net įsižiojau kaip jai davė bibliotekininkė.. Ji mano pavardę pasakė, o aš ten dažnokai eidavau ir su ja.. lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Niu Tavo mergaite tikra intelektuale smile.gif kad nuo mazumes tokias knygutes skaito thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(LinetaBlue @ 2007 04 25, 10:20)
Niu Tavo mergaite tikra intelektuale smile.gif kad nuo mazumes tokias knygutes skaito  thumbup.gif

Ten daugiau paveiksliukų negu raidyčių buvo lotuliukas.gif Ir ašarų buvo, kai knygelę reikėjo gražinti.
Ps. Ačiū jum wub.gif Pasiguodžiau, po to nusišypsojau ir dingstu trumpam. Ačiukas visom, kad esate 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kresida @ 2007 04 25, 10:10)
kaip įdomu bigsmile.gif Gražu kai vaikai moka svajoti.. Aišku, tos svajonės dar daug kartų pasikeis. Maniškė darželį kol lankė draugavo su tokiu berniuku ir abu draugiškai dėl Egipto svaigo..Sakė, kai užaugsim abu su tuo berniuku ten išvažiuosim.. O sykį net į biblioteką sugebėjo nusigauti ( toje pačioje gatvėje buvo) ir knygą apie Egiptą parsinešė.. Net įsižiojau kaip jai davė bibliotekininkė.. Ji mano pavardę pasakė, o aš ten dažnokai eidavau ir su ja.. lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Saunuoliai vaikai thumbup.gif

Maniskis ne pirmi metai svaigsta. Darzeli uzbaige, mokykla lanko, per ta laika du kartus kraustemes, keitesi aplinka ir draugai.. bet Kinija vis tiek vilioja. Visi mano pasakojimai, kad ir kitur yra dideliu miestu, etnokulturines pakraipos klase, etc, niekas neisstumia. Tiesa, as ir neturiu tikslo isstumt. Bet atrodo savaime turetu persismelkt kitkuo. Nes apie Kinija tai as neturiu jam ka pasakyt - nieko nezinau lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Bet tikiu, kad persigalvos. Pirmus kelis metus nuo pradejimo kalbet apie raudona planeta marsa svaigo. Jau beveik apie ji nebesneka smile.gif

Arba kai darzelio laikais keramikos burelyje buvo tema "pavasaris", tai visi lipde zibutes, o maniskis ispjove trikampius su spinduliais juose. Bet labai faina mokytoja buvo, tai ivertino super thumbup.gif Sake, nemesti keramikos jokiu budu po darzelio. Bet mes meteme, nes nesugalvojome, kur eit.

Zodziu, faini musu vaikai. Man labai patinka tokie visokie "kitokie", turbut todel pas mane toks ir atejo thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rudenėja: 25 balandžio 2007 - 09:27
Busvakre, o tu paimk ir pabuk kitokia!!! Juk mes norim tavo ir kita puse pazint. Visos kartais gyvenima matom tamsiau ir uzsukam cia vienos nuo kitu pasikraut. Ir tu taip padaryk. taip tikrai musu neapvogsi, tai bus nuosirdi padeka uz tavo palaikyma, kuri jauciam visada mirksiukas.gif Neuzsidaryk. Pabuk. Pasidalink.
Atsakyti
jeigu jau apie vaikus pasakojate, tai siandien as ypac jautriai i tai reaguoju (niu, yra ta durna savaite per menesi, kai pradedi zliumti, pykti, dziaugtis, mastyti "viskas be prasmiska". Praeina... ir radikaliai grizti i savo normalias-optimistiksas- gerietiskas vezias)

Man daznai iskyla vaizdiniai: kaip mano vaikiukas kalbes; ka mes skaitysime; kaip kartu blynus kepsim, o jis ciauskes; kaip nes parodyt visokias gelytes; kaip pies piesinius mamai-teciui, mociutei; kaip su pusesere ruos kaledine programa...
Garbes zodis- apsizliumbiau..
Atsakyti
Mano supratimu, jei vaikai itin domisi Kinija ar Egiptu, tai jie tiesiog prisimena savo praėjusius gyvenimus...Aš pati mielai nuvažiuočiau į Tadžikiją ir pabūčiau tose vietoje, kur gyvenau biggrin.gif Gal dar kartais tebėra ta sendaikčių krautuvė, kurioje prekiavau? lotuliukas.gif
Dabar gimsta daugybė įdomių vaikų, prisimenančių savo praėjusius gyvenimus, turinčių ekstrasensorinių sugebėjimų. Jų dėka pasaulis taps šviesesnis.

O dėl PMS aš nežinau...Niekur neradau apie tai parašyta...Gal tai gali būti susiję su savo fiziologijos nepriėmimu? g.gif Man irgi būna ir krūtinė skausminga, ir nuotaikų kaitos...
O padidėjus ar ne pasąmoninė agresija vyrams, pačios mes nenustatysim...Dažnai tai pasireiškia skausmingomis mmm ir visokiais moteriškais uždegimais...
Atsakyti
..na, uzdegimu mot. neturiu.. Bet pirma mmm diena guliu lovoj.

O dabar ka tik svieziai nuzliumbiau ir to neslepiu, nes pepilota, uzsinorejo mano kita veido puse pamatyti.. Matomai, per tas dienas moteris buna atviresne visatai ir kt. dalykams ir is pasamones verziasi, tai, ko mes "sveikom" dienom nepripazystam-nustumiam-neigiam...bet tai yra.

Einu siandien ryte ir galvoju: "Grizus nuverksiu posma. Drauge krikstynu nuotraukas atsiunte, o pas mane dar vis nieko. Tai as juk nelaiminga. Reikia paverkti." Ir prisiminiau Egles Gabrenaites zodzius. Pasakoja: "Nusprendziau issiverkti. Griztu namo, atidarau duris: verksiu, bet ne, geriau pirmiau battus nusiausiu. Nusiaviau. Ne, geriau sesiu i foteli. Bandau verkt, bet galvoju: ne, reik eit prie lango- bus dramatiskiau. Nueinu, nutaisau zvilgsni, ruosiuos verkt- nesigauna. Taip ir neissizliumbiau".

Labai daznai prisimenu sita jos anekdota.
Atsakyti
QUOTE(Manta @ 2007 04 25, 01:56)
RVB man taip pat.... ir butent nuo shitu pratimuku.....

Tai ir tau turbut taip yra, kad nespeji jau apie norus pries uzmiegant galvot biggrin.gif Man tenka apie juos diena galvot, kai nemiegu, tada ir patobulinu juos truputeli, "paslifuoju", kad nenutiktu kaip nors per tiesiogiai, nes pasamone ima tas vizijas, kurias galvoje susimastai tiesiogiai, nesuka sau galvos del aplinkybiu ir t.t., tad gali buti galutinis rezultatas su kitokiom pasekmem smile.gif , to stengiuos vengti
Atsakyti
Garbes zodis- apsizliumbiau..[/color]
[/quote]

console.gif As irgi per MMM zliumbiu. Mano MB net kartais issigasta, galvoja gal man kas negerai. Bet as butinai turiu pazliumbt per tas dienas. Siaip is niekur nieko. Pamaciu grazia vaikucio nuotrauka. Jau ryt poryt turi ir man prasidet doh.gif Bet kazkaip nieko nejauciu isskyrus, kad ant pilvo visai negaliu miegot, nes krutine skauda doh.gif Mano megstamiausia uzmigimo poza. Nezinau kaip reiks miegot kai busiu nestuke.gif
Atsakyti
BusVakare, o kodėl tu pirmą mmm dieną guli lovoje? Kas būna negerai?
(Mielai pasiimčiau tavo sugebėjimą verkti. Aš nemoku verysad.gif Tu net negali įsivaizduoti, kaip yra sunku, kai nemoki verkti...)
Atsakyti