Įkraunama...
Įkraunama...

5d. jau pozityvisčių mergaičių

Labas rytas!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Rytas toks, koki kiekviena matome mirksiukas.gif
Myliu si skyreli!!! Nors mes cis kartais viena kitai ir pasiguodziam, bet tikrai ne del to, kad tikimes paguodos. Mes tikimes pagalbos ieskant budu kaip viska issprest. Tikras konstruktyvaus mastymo skyrelis. Ir niekas cia su tavim neberkia. Dar ir velniu gali gaut jei per daug inikai i negatyvus. Mes - tikros saunuoles!!!!! thumbup.gif thumbup.gif

Lineta, prasei, kad kas nors uzsuktu pabendraut, o cia jau visa gvardija pizityvisciu susirinko thumbup.gif Tu, ziuriu, panasi i mane. As irgi galiu ta pacia diena skraidyt ant spartnu, o paskui gulet apimta apatijos doh.gif Aciu Dievui, kad taip buna retai. Smagu, kad siandien tavo nuotaika vel puiki!!!

Geros visoms dieneles!!!! Toms, kurios dirba nuo pirm iki pnkt. - savaites vidurys. Su tuom ir sveikinu!!!!!!1

BusVakare kazkaip ilgai uztruko. Tikiuosi, kad viskas pas ja gerai g.gif
Atsakyti
Labas rytas, labas rytas!
Įlindau šį rytą ir matau, kad tik 2 lapus nuo paskutinio prisijungimo (vakar vakare) prirašiusios, o buvau nusiteikusi kokius 5 skaityt hihihi.gif
Na ką, žodis Dujokaukeei, neak.studijose ne lozoriai mokosi schmoll.gif (prašom neįžeinėt tongue.gif ).Tiesiog, kai man buvo 18 m., žinojau, kad noriu dirbt su žmonėmis, jiems padėti ir jei ne gydyti, taip bent savo šypseną dalint, gerą žodį...Stojau ten, kur širdis vedė, o su savo vidurkiu be vargo iškart į univerą galėjau taikyt. Bet... tiksliųjų mokslų bijojau (už tai dabar su skaičiais dirbu rolleyes.gif ), tai rinkausi sferą nuo kurios kaifavau per visas praktikas, džiūgavau, atseit tikrai savose rogėse sėdžiu bigsmile.gif Bet po poros metų tos rogės po truputį nebe tokios mielos darėsi, nors į darbą kiekvieną rytą lėkiau, kaip ant sparnųuser posted imageGal ir būsiu pasmerkta, bet atlygis už darbą šioje vietoje taip pat s v a r b u s. Tai štai, po kelių metų mano žvilgsnis vis dažniau (artėjant pavasariui) ėmė krypti į universitetą g.gif Dirbau, tai teko rinktis neak.studijas. Tai štai, aš taip pat iš tų žmonių, kurie sprendimus įtakoja širdis, po to - protas rolleyes.gif

žaviuosi, vaižgante wub.gif Bet mane žinojimas, kas laukia ateityje truputį gąsdintų g.gif Nors..., kai tiki, kad esi pašauktas padėti žmonėms, tas laukimas gal ir nebaugina? rolleyes.gif ax.gif
Papildyta:
Kresida, nesigraužk labai dėl sprendimo, juk savo dukriuką saugai nuo ligos ax.gif Pabūsit šiandien abi, papramogausit, vaikui užsimirš ta nuoskauda 4u.gif
LinetaBlue ir pepilota, būkit linksmos ir mažiau tų žiūrėjimų į lubas, geriau per langą, arba taip user posted image
Laura_k, žinau...pas tave irgi viskas bus gerai, neskubėkuser posted image
P.S. o psichologiją studijuot ir aš svajojau didis.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vijurka: 25 balandžio 2007 - 08:37
Labas rytas 4u.gif
Dujokauke, o kur galima paziureti Tavo tapybos darbu?
Beje, dziaugiuosi del Tavo geru pazymiu, Tu saunuole 4u.gif
O dar norejau pasakyti, kad pati istojau ten, kur norejau, nors is savo specialybes niekada neturejau materialines naudos. Bet jei reiketu vel rinktis, stociau ten pat:)man mano studijos daug dave dvasine prasme, suzinojau daugybe dalyku, kurie is tikruju mane domino ir kuriuose matau prasme... va ax.gif tai mane, kaip diplomuota meno kritike, domina Tavo tapyba rolleyes.gif
Atsakyti
Dujokaukees darbus galima pamatyti, paspaudus ties jos parašu eilutę: mano kūrybinia darbai DuArt mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas rytas... juk priimsit? ax.gif
Seniai skaitinėju jūsų puslapėlį neakivaizdžiai, taip sakant, ieškau kažin ko ir sau. Mat optimizmas blėsta. Ramybės dūšioj nėr. Mano problema - ne, ne problema, tiesiog dalia - sunkiai sergantis, nebepagysiantis tėtis. Žinojimas, kad niekuo jam nebepadėsiu. Stengiuos lengvint, kaip nors pagražint, paskanint dienas, o širdy - liūdesys...
Ne, depresijai nepasiduodu - na, nebent kartais. Ypač lyjant, Taigi - ne šiandien.
Dėkui, kad esat. 4u.gif

Dujokaukee - aš ir vėl neabejoju, kad viskas tau klosis sėkmingai. Kad ir ką studijuosi, kad ir kokį diplomą gausi, ateity rasi, ko ieškai. (Beje, kai aš baigiau mokyklą, per išleistuves vilkėjau ilgą drobinį sijoną, siūtą iš močiutės austos rankšluostinės drobės... lotuliukas.gif )
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2007 04 25, 09:08)

Mano seima kitokia. Su didziaja jos dalimi nebendravo tie, pas kuriuos as uzaugau (tiksliau siek tiek praaugau, nes nuo 14 metu gyvenu atskirai), neieskau ju ir as... Nors tiek ten to ieskojimo, i Atleisk tikrai nereiketu kreiptis lotuliukas.gif
Isvis, "gavausi" labai nepanasi i saviskius.
Gyvenimas suveda labai skirtingus zmones. Ir nesuprasi, kodel. Mano vaikas va sedi gaubli apsikabines ir svaigsta, kaip noretu gyventi Kinijoje. Stogai mat jam grazus ir miestai dideli. Piesia piesinius su raudona ryskia saule ir kiniskais stogais, drakonus, etc. Vakar va kinu pasaka knygyne paprase nupirkt. Nesuprasi... As pati TA kultura nesidomiu visiskai, vaikas uzauges beveik be tv (namie neturejome)..
Zodziu. Man tai smagiai idomu.

QUOTE(Vijurka @ 2007 04 25, 09:27)
Gal ir būsiu pasmerkta, bet atlygis už darbą šioje vietoje taip pat yra s v a r b u s.

Faktas, kad gyvent reikia turet is ko. Negincijamas. Bet tai gali ateiti ivairiai smile.gif
As kazkaip atsipalaidavau siuo klausimu..
Beje, i musu namus pinigai tuomsyk ateina tik per mane - esu vienisa mama smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vijurka @ 2007 04 25, 09:41)
Dujokaukees darbus galima pamatyti, paspaudus ties jos parašu eilutę: mano kūrybinia darbai DuArt mirksiukas.gif

Radau biggrin.gif tai blondine as, nepastebejau pati blush2.gif
Atsakyti
Alan, as dar karta isitikinu, kad i si skyreli renkasi tik stiprios moterys!!! Neturiu teises tau nieko patart. Tu puikiai tvarkaisi! Nesu buvus tokioj situacijoj. Linkiu tau daug stiprybes! Tu tikra saunuole! O kad pasiguodei, tai visiskai normalu ir net labai gerai. Juk neakmenines mes, nors ir pozityvistes. laikykis!!!!
Atsakyti
QUOTE(Alan @ 2007 04 25, 08:46)
... juk priimsit?  ax.gif

Žinoma, kad priimsim! user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vijurka: 25 balandžio 2007 - 09:02
QUOTE(Alan @ 2007 04 25, 09:46)
Labas rytas... juk priimsit?  ax.gif
Seniai skaitinėju jūsų puslapėlį neakivaizdžiai, taip sakant, ieškau kažin ko ir sau. Mat optimizmas blėsta. Ramybės dūšioj nėr.

Be abejo priimsim 4u.gif. pabendravus tikrai ramiau pasidarys ir depresija rečiau kamuos. Stiprybės tau 4u.gif console.gif
Atsakyti
BusVakare, labas!!! 4u.gif
Atsakyti
Oi laukiam laukiam, busVakarės, laukiam! user posted image Jau mes nerimaujame, kur tu?user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vijurka: 25 balandžio 2007 - 09:10