Įkraunama...
Įkraunama...

5d. jau pozityvisčių mergaičių

QUOTE(vaižgantė @ 2007 04 24, 22:36)
Aš jau būdama pradinėse klasėse žinojau, jog būsiu mokytoja, o nuo penktos klasės pradėjau rinkti medžiagą apie rašytojus...Todėl man labai keista, kai 18-ečiai nežino, kur stoti...Mano brolis taip pat visuomet žinojo, kad bus dailininkas...

O man keista, kai zmogus zino. Man viskas budavo idomu. Ir kuo daugiau zmoniu sutikdavau, kuo daugiau sriciu pamatydavau, tuo viskas budavo idomiau ir traukdavo. Galedavau susitapatint su kas antru zmogum ir isivaizduot save dirbancia jo darba.

Yra sriciu, kur saves niekad nenorejau matyti - teisesauga, pvz. Bet tokiu mazai.

Idomu, ka tai reiskia.

Nors dabar vertimai siokia tokia ramybe. Verciu ir papildomai, tai prisiskaitau visokiu man idomiu sriciu. Neidomiu neverciu. Sutarciu, teisiniu, dar kai kuriu tekstu neimu. Tpsknt, pagaliau as "persiplesiau" tarp visko, kas idomu smile.gif Bent laikinai lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Lietus @ 2007 04 24, 22:40)
Rudeneja, tai ne filmas, o knyga...bent jau pirma dalis..atsisiunciau.

OK, knyga irgi gerai smile.gif
Nors as rusiskai savo noru neskaitau, bet suprantu. Taigi, bus proga pasitobulint ir kalbos poziuriu smile.gif
Atsakyti
Jungiuosi prie norejusiu stot i psichologija, bet nestojusiu biggrin.gif . Tik as nestojau del to, kad man nusviete, kad tokiu tikru psichologiniu paskaitu ten nelabai, pirmus kelis metus daugiausia visoki matematiniai dalykai. Nors matematika sekes man super, bet jos studijuot netrauke.

O del zinojimo, ko nori, 18m., tikrai nezinojau, ir turbut nesu garantuota dabar g.gif Ir man, kaip ir Rudeneja, patiko labai daug dalyku, labai mazai kas nepatiko, ir irgi greit susizavedavau ivairiom sritim su kitais pabendravus.

PS gal del to, velgi kaip Rudeneja, karts nuo karto pavertejauju lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liepsnele: 24 balandžio 2007 - 22:57
Kaip matau cia "norejusiu tapt psichologemis (bet netapusiomis)kampelis" smile.gif
Ishvada, jei nori, kad hobis butu malonus - nepaversk jo profesija.....
Atsakyti
Ne nesutinku del to, kad hobio nereikia verst profesija.
Kaip tik sako, kad dirbt reikia megaimoj srity, o laisvalaikiu tobulint tas sritis, kuriose nelabai sekas - tik tokiu budu tobulesi.
Atsakyti
QUOTE(Satina @ 2007 04 24, 15:44)
Sveikutės. Gal esat kuri nors nugalėjusi nemigą konstruktyvių minčių būdu?

Labas, man irgi buvo vienu metu, kai negaledavau uzmigt (isskyrus jogos kursuose), paskui paskaicius "Pasamones galia" bandziau save itikint sitaip atsigulus lovoj:"Mano kunas atsipalaiduoja, mano rankos atsipalaiduoja, mano kojos atsipalaiduoja ir t.t., paskui pradedu sau sakyti, kad kiekvienas mano organas tobulai veikia (plauciai ikvepia ir iskvepia ora, sirdis pumpuoja krauja nuo galvos iki koju galiuku ir t.t., bandau tai isivaizduoti, stengiuos isijaust.) Ne visada gaunasi, bet su laiku viskas buna kaip savaime. Dabar pries uzmiegant nespeju net sau pasakyt ko noriu, savo troskimu pasiust pasamonei. Tai va, persistengiau smile.gif )
Atsakyti
RVB man taip pat.... ir butent nuo shitu pratimuku.....
Atsakyti
Labas Rytas nuostabiosios, svieciancios ir geri skleidziancios mergaites 4u.gif

siandien labai grazi ir silta dienele nusimato mirksiukas.gif As sia diena pradedu su naujom, graziom, dziaugsmingom, naujus planus kurianciom mintim ir spindinciom akim thumbup.gif Linkiu ir Jums siandien visko ko geriausio!!! drinks_cheers.gif

P.S. ateikit greiciau paplepeti ir padiskutuoti su manimi smile.gif
Atsakyti
Labas rytas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vijurka @ 2007 04 24, 20:49)
Jaučiu, kad emocinė būsena ir nuotaika dabar pas tave puikiuser posted image
Bet retai pas mus užsuki bigsmile.gif

labas rytas mielam kolektyvui 4u.gif 4u.gif 4u.gif

nelabai speju su jusu tempais, va ir dabar uzsukau pasisveikinti ax.gif ir neriu prie darbo rolleyes.gif turedama minute kita butinai prijungsiu prie jusu wub.gif
Atsakyti
Laba ryta!

Aš šiandien dirbu popiet. Kol kas mėgaujuosi rytu, knyga ir muzika. Dar prieš darbą bėgsiu į susirinkimą - esu išrinkta į seniūnijos tarybą, tai pirmasis susibėgimas. Gausime pažymėjimus ir skirstysimės pareigomis. Nežinau, kokios bus manosios, bet tikiu, kad gausiu tokias, kokios man labiausiai tinka smile.gif

P.S. Kas ten sakė, kad žmonės už dyką nedirba? Dirba.. Va.. Aš jums gyvas pavyzdys mirksiukas.gif

GEROS DIENOS wub.gif
Atsakyti
Sveikos, mergaitės 4u.gif. Gražios dienelės visom. O mane iš pat ryto sažinė baigia užgraužti blush2.gif. Neleidau savo mažosios su klase važiuoti į ekskursiją, nes naktį smarkiai kosėjo verysad.gif Kiek žinau iš patirties, tai pusdienis beprotiško lakstymo su vaikais baigtųsi vizitu pas gydytoją ir ko gero antibiotikais.. bet vis tiek nefaina kai visi vaikai ruošiasi, o jai negalima.. Pažadėjau šiandien į kiną nueiti kartu, kad nenusimintų ir į piceriją.. Ji sakyčiau visai nenusiminė( labai nori į filmuką), bet mane kirminiukas graužia blush2.gif
Atsakyti
[quote=Rudenėja,2007 04 24, 21:53]
O man keista, kai zmogus zino.

Vakar lygindama paklodes mąsčiau apie tai, kodėl vieni žmonės žino, ko nori, kas bus ateityje, o kiti ne- ieško, blaškosi...
Mes su broliu (jis- bioenergetikas) nuo vaikystės žinojom, kodėl ČIA atėjom. Užaugom gražioje, darnioje šeimoje, abu tėvai buvo altruistai (sakau "buvo", nes tėčio nebėra verysad.gif )...Mums abiems visuomet rūpėjo padėti kitiems. Ir dabar, kai kalbam telefonu ar skype, mudu nekalbam apie tai, kaip mums sekasi, o svarstom,kaip būtų galima padėti tam ar kitam žmogui...
Man duota galimybė žinoti savo ateitį. Tarkim, spalio mėnesį man buvo duota info apie tai, ką aš dabar darau...Tik kai žinai, kas bus, yra sunku sulaukti to...Dabar laukiu dar vieno pasikeitimo savo gyvenime. Pakeičiau profesiją, tai dar reikės keisti ir gyvenamą vietą, ir pavardę...Ir taip norėtųsi bent susapnuoti, kas tai bus, kaip tai bus...Žinau tiek, kad bus labai sunku, bet aš pajėgsiu...
Štai šiąnakt sapnavau save kaip misionierę Afrikoje. Vaikščioju po kažkokius namus, žiūriu, kaip žmonės gyvena, matau visur skurdą...Veduosi neturinčius nakvynės į savo namus ir guldau...Tų nakvosiančių ten dešimtys...Gal savo būsimą gyvenimą susapnavau? Visko gali būti,nes žinau,kam esu ruošiama...Ne be reikalo mokausi nuolankiai kitiems plauti kojas...Man reikia užsiauginti nuolankumą savo viduje...išmokti ne komanduoti,o tarnauti, su meile tarnauti...Visa ko esmė yra meilė...
Atsakyti