QUOTE(Dujokaukee @ 2007 04 24, 23:23)
Apie profkes tik gerai arba nieko Aš pati galvojau šį pavasarį gal į profkę stoti, ens su tokiais pažymiai turi būti didelė optimistė, kad kur nors į univerą įstoti.
P.S. pas mane vidurkis tik 8.5.
Dujokauke, tai dabar neaisku viskas.Juk sakei, finansine dalis nera problema.Siuo atveju tada stoji ne pagal vidurki, o neakivaizdiniu budu i apskaita ar buhalteryste, o toliau kaip Vijurka siule...
QUOTE(Dujokaukee @ 2007 04 24, 22:23)
Apie profkes tik gerai arba nieko Aš pati galvojau šį pavasarį gal į profkę stoti, ens su tokiais pažymiai turi būti didelė optimistė, kad kur nors į univerą įstoti.
As nieko blogo apie stojima i profkes ir nesakiau.
Zinai, kaip as atsiduriau mokykloje, kuria baigiau (baigiau labai gerai reitinguojama mokykla)? Ogi norejau issikraustyt (turejau tam rimtu priezasciu) ir devintos klases pabaigoje skaitykloje varciau profkiu pasiulymus, bandziau issirinkti, kur noreciau mokytis. Ir taip gavosi, kad pasimaise mano busimos mokyklos skelbimas. Uzsirasiau, kada stojamieji. Nuvaziavau pirmasyk i Kauna (gyvenau Zemaitijoje), susiradau mokykla, islaikiau keturis egzaminus... istojau. Baigiau Labai gera patirtis!
Toks tas gyvenimas. Jei ir pakisa kokia kiaulike, tai po to atsipraso ir pakisa kazka grazaus
QUOTE(Lietus @ 2007 04 24, 23:28)
Dujokauke, tai dabar neaisku viskas.Juk sakei, finansine dalis nera problema.Siuo atveju tada stoji ne pagal vidurki, o neakivaizdiniu budu i apskaita ar buhalteryste, o toliau kaip Vijurka siule...
O aš gal nenoriu į neakivaizdinį Nesu ant tiek žiopla, kad neįstočiau į dieninį. As nuoliu i finansu ikanuomika mykala liomelio univelsitete, i kas dal niaisku? Il jeigu as instuosiu i liomelio univelsiteta, tai bijokit manis, neplieteliai, bo as jum kaip uzikanuominsiu, tai ausitem kalpysit...
Tai buvo Dujokaukee's žodis. Amen. Tfu, t.y. labanaktis
QUOTE(LinetaBlue @ 2007 04 24, 23:24)
Sveikute Lietuti
kur buvai dingus? Aciu uz komplimenta, bet matai, kartais ne visi vertina ka turi...o gaila... ir aplamai nuotaika pries Tavo komplimenta buvo nekokia, niu dabar biskiuka geriau Aciukas
kur buvai dingus? Aciu uz komplimenta, bet matai, kartais ne visi vertina ka turi...o gaila... ir aplamai nuotaika pries Tavo komplimenta buvo nekokia, niu dabar biskiuka geriau Aciukas
Nu mes galime ir daugiau, jei reikia.Merginos, prasome israsyti Linetai kompimentu, kad nuotaika jai pakelti.
Tai va pradedu.Vietoj to, kad spoksotum i lubas, isivaizduok, kad spoksai i eilute puikiu vaikinu, kurie ir laukia prie tavo duru, kad i pasimatyma sutiktum eiti.
Kaip tau toks pratimas?
O isivaizduok, vienas stovi su gitara ir serenadas traukia, nusidainuoja, bet vis tiek traukia, nes laibai jau nori i pasimatyma su tavimi...
QUOTE(Manta @ 2007 04 24, 22:19)
Cia kazkas ieshkojo The Secret filmo. Cia su rusishku vertimu.
Aciu, bandysiu siustis
Aš jau būdama pradinėse klasėse žinojau, jog būsiu mokytoja, o nuo penktos klasės pradėjau rinkti medžiagą apie rašytojus...Todėl man labai keista, kai 18-ečiai nežino, kur stoti...Mano brolis taip pat visuomet žinojo, kad bus dailininkas...
QUOTE(Lietus @ 2007 04 24, 22:33)
Nu mes galime ir daugiau, jei reikia.Merginos, prasome israsyti Linetai kompimentu, kad nuotaika jai pakelti.
Tai va pradedu.Vietoj to, kad spoksotum i lubas, isivaizduok, kad spoksai i eilute puikiu vaikinu, kurie ir laukia prie tavo duru, kad i pasimatyma sutiktum eiti.
Kaip tau toks pratimas?
O isivaizduok, vienas stovi su gitara ir serenadas traukia, nusidainuoja, bet vis tiek traukia, nes laibai jau nori i pasimatyma su tavimi...
Kaip tau toks pratimas?
man ta reklama labai padeda, tos kas LT tai zinos, kur dainuoja: Tuuu pati graziausiaaaaaaaaaaa
iskart pradedu sypsotis ir sau dainuot drauge zino , kad ta reklama man labai patinka tai paskambinus pradeda dainuot: Tu pati graziausiaaaaaaaa
QUOTE(Lietus @ 2007 04 24, 23:33)
Kaip tau toks pratimas?
Kaip tau toks pratimas?
Niu fainai cia, prajuokinai net mane Manau ryt atsikelsiu ir viskas bus gerai. Juk rytas protingesnis uz vakara, ane ?
QUOTE(Dujokaukee @ 2007 04 24, 23:33)
O aš gal nenoriu į neakivaizdinį Nesu ant tiek žiopla, kad neįstočiau į dieninį. As nuoliu i finansu ikanuomika mykala liomelio univelsitete, i kas dal niaisku? Il jeigu as instuosiu i liomelio univelsiteta, tai bijokit manis, neplieteliai, bo as jum kaip uzikanuominsiu, tai ausitem kalpysit...
Dujokauke, kad tu ne ziopla, tai mes jau ta seniai zinom, bet galutiniame taske, niekam nebus idomu, kokiu budu tu uzbaigei ta universiteta ir igyjai diploma(as nekalbu apie nupirktus diplomus).
QUOTE(Laura_k @ 2007 04 24, 23:37)
man ta reklama labai padeda, tos kas LT tai zinos, kur dainuoja: Tuuu pati graziausiaaaaaaaaaaa
iskart pradedu sypsotis ir sau dainuot drauge zino , kad ta reklama man labai patinka tai paskambinus pradeda dainuot: Tu pati graziausiaaaaaaaa
Lauryte, tikiuosi kojyte siandien geriau jauciasi, o Tu dar geriau uz ja, o tas Tavo naujas gerbejas apsikabines Tavo kojyte glosto diena nakti
QUOTE(Rudenėja @ 2007 04 24, 23:36)
Aciu, bandysiu siustis
Rudeneja, tai ne filmas, o knyga...bent jau pirma dalis..atsisiunciau.