QUOTE(Manta @ 2007 04 24, 21:44)
ghmmmm.
Na, kaip sakoma kiekvienas mokosi ish savo klaidu. Kazkada as labai norejau stot i psichologija... Ir ka...... nu gi del uzsienio kalbos nemokejimo - neistojau. Na o jau tada istojau i finansus, po finansu i teise ir kas ish to...... Dirbu darba kuris tikrai nu..... ne prie dusios ir vis galvoju, kaip man iki tos psichologijos ishsisukus.... Jauciu ant senatves visvien ja mokysiuos ir dirbsiu kazka susijusy su tuo. Tipo psichologines konsultacijos ekonominias ir teisiniais klausimais .
Na, kaip sakoma kiekvienas mokosi ish savo klaidu. Kazkada as labai norejau stot i psichologija... Ir ka...... nu gi del uzsienio kalbos nemokejimo - neistojau. Na o jau tada istojau i finansus, po finansu i teise ir kas ish to...... Dirbu darba kuris tikrai nu..... ne prie dusios ir vis galvoju, kaip man iki tos psichologijos ishsisukus.... Jauciu ant senatves visvien ja mokysiuos ir dirbsiu kazka susijusy su tuo. Tipo psichologines konsultacijos ekonominias ir teisiniais klausimais .
As irgi neistojau i psichologija, tik del kitu priezasciu. Pradejau studijuot ekologija Klaipedoje (tada buvo irgi idomu), bet antro kurso viduryje paskui meile isvaziavau i kita miesta (Vilniu). Perstojau ta proga i kita spec (kas jau tada buvo idomiausia), pradejau nuo nulio ir baigiau inzinerine spec. Buvo idomu, pasirasiau dar bakalauro stidiju metu pora straipsniu, dirbau tos srities moksliniame institute...
Siandien dirbu verteja naujienu agenturoje, darbui reikia galvos, kompiuterio ir interneto - kur jie bus, nėra svarbu, kad tik sukomplektuoti. As laiminga, nes dabar butent to man labiausiai ir norisi - laisves.
Kartais net smalsu - kas gi toliau
As po mokyklos studijuociau tegu ir bet ka, bet issyk nepraleisciau metu be studiju. O paskui jau butu matyti. Pasitraukt niekad nera problemu O kuo ivairiau paskanaut tenka, tuo apsisprest lengviau. Argi tik del diplomo mokomes? Prisipazinsiu, savo diplomo dar nepanaudojau ne sykio. Tik vaikas pagyre, kad grazus visai.